Scudo Sports

Antalya KEMER Antalya

Gerçekten de yukarıda herkesin yazdığı gibi harika fotoğraflar, paylaşım için çok teşekkürler insanın içi açılıyor :)

Bu rota doğu-batı istikametinde olduğu için güneş yanda kalıyor, insanı yormuyor olsa gerek.Oysa ege sahillerinde güneş ya tam karşıdan gelir ya arkada kalır ama bir süre mutlaka gözünün içine girer :D Gerçi böyle dümdüz yol da pek yok buralarda.Bir diğer fark rüzgar galiba.Ege kıyıları çok rüzgarlı oluyor o taraflarda durum nasıl acaba, buna dair bir şey okumadığımı fark ettim şimdi.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
@Burak ÖZBEK

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim bu gezide Fotograf makinam yanımda değildi telefonumla bu görüntüleri elde ettim... Yinede umduğumdan güzel görüntüler yakaladım diyebilirim... bende sizin gibi Fotograf meraklısı biriyim... size tavsiyem Köprülü kanyon gezimi görmediyseniz mutlaka görün kaliteli fotograf konusunda oldukça doyurucu bir görsel şölen diyebilirim :) Köprülü kanyon gezisine bu linkten ulaşabilirsiniz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82794

@mustafa şükrü yıldırım

Bu aralar biraz serin ve rüzgarlı ama bisiklet gezisi için yaz ortamından çok çok iyi tur için ideal bir zaman...

@volkert

Akdeniz Antalya kıyıları genelde yaz dahil rüzgarlı oluyor bu gezidede rüzgar yedim genelde her antrenman veya fotograflı gezilerimde rüzgar mutlaka yol arkadaşım oluyor :)

@orhan0911

Çok teşekkürler...

like like :) çok iyi olmuş gene durmamışınız. ne kadar bisiklete binmesenizde kondüsyondan düşmüyorsunuz tebrikler

• Beğen
@Jörg Huchler
Toplamda gidiş geliş 260km civarında oldukça fazla...
Antalyadan manavgata gelmiştim o bile yorucu...

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

Teşekkürler beğendiğinize sevindim :) sağlıcakla kalın Ayıntap"a selamlar :)

@Mehmet Ser

Tekeri Dönen bisiklet pas tutmaz.. Tutsada VD 40 halleder :D
Hayelleri olan insan ve tekeri dönen bisiklet bir araya gelince ikiside tutulamaz :D

Kadir Bey sizi uzun süredir takip etmekteyim muhteşem turlarınız var. bende mayıs ın son haftası antalya - kemer turu yapacağım. Sizinle mutlaka bir tur yapmak isterim.

• Beğen
@Kemal Öztürk

Teşekkürler Kemal bey...
Antalya"ya geldiğinizde burada gezecek çok yer var sizi bekleyen... Mayıs ayında büyük ihtimalle İstanbul"da olacağım, ama Antalya"da olursam size eşlik etmen isterim...
Kendinize iyi bakın kazasız belasız turlar diliyorum... Turlarımın takipçisi olduğunuz içinde ayrıca teşekkür ediyorum :) Sağlıcakla kalın...

Kadir Kardeşim, senin o güzel anlatımlı ve harika resimli turlarını özlemedik desem yalan olur. Her zaman dediğim gibi çok güzel kareleri bizlerle paylaşmışsın, Antalaya'nın havasıda harikaymış öylede olunca verilen emek sonunda güzel tur çıkmış ortaya. Kardeşim ayaklarına sağlık, tüm paylaşımın için Ankara'dan selam ve sevgiler.Devamını beklediğimizi unutma.

• Beğen
@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt abi :)
Antalya Kemer arası çok güzel bir rota en başta manzara son derece harika hava biraz daha iyi olsa denize girilecek çok fazla kumsal var...

Bu arada Antalya gezilerime şimdilik ara verdim istanbuldayım :)
İstanbuldan selamlar sevgiler sağlıcakla kalın yolunuz açık olsun kazası belasız turlar diliyorum :)

Kadir abi fotoları görünce içim gitti :eek: Çok güzel bir tur olmuş :in: Ayaklarına sağlık

• Beğen
kadir bey çok güzel resimler çekmişsiniz. resimler çok kaliteli çıkmış. telefonunuzun modeli nedir. 14 mgpixsel dijital makinam bile bu kadar net çekmiyor.

• Beğen
@Hasan Bahri Toros

İçinin gittiği yere benide götür Hasan :)

Teşekkür ediyorum Hasan bir tur yapma vakti geldi sanırım bu pazar acaba nereye pedal çevirsek? :)

@üstün

Teşekür ediyorum beğendiğinize sevindim :)
telefon iphone 4s fotograf konusunda bu telefon yüzümü güldürdü. ön kamera istediğim sonucu vermesede arka kameranın kalitesi 10 numara...

Geri