Scudo Sports

antalya kar manzaraları

gökay29

Üye
Tepki
318
gezinim baslangıcı 800m
karlı daglar

rüzgarın hızı 60 km

buzlanan yollar

karın baslangıc noktası 1000m

kar yatagı
tırmanışın zr oldugu yerler

dogadaki hayvanlar

teker yere degmedigi için yürüme zamanı
bu sapkayı pedal yaptı

yolun bittigi daha dogrusu ilerlemenin mümkün olmadıgı nokta
yerde40-50 cm kar var

abimizin istegiyle verilen poz yanlış anlaşılmasın
antalya manzarası

Scudo
müthiş
kar kalınlıgı
yol bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inişte kar fren papuclarını cok feci bitiriyor.zaten kara dayanan fren pabcu görmedim

geldigimiz noktaya dönüş

ogün hava baya soguk ve rüzgarlıydı baya üşüdük.ayrıca zemin tuulmadıgından baya bir kaza durumu atlattık.çünkü karda frenler off oluyor

Gökay abi bisikletlere ne olmuş öyle buz tutmuş zinciri aynakolu tekerler dönmemek istiyorlar sanki valla için titredi:D
Ellerinize saglık..! karda frenler off olsun ama size birşey olmasın.

Yurdumun her köşesinde doğal güzellikler yağıyor.

harika bir gezi olmuş ....oralarda olmak istemezmiydim..olsun izlemekte bazen güzel...

çok güzel ve zor bir gezi olmuş yağınıza sağlık!

Col guzel fotolar,artik sizleride disk frene bekliyoruz :)

Gezi çok güzel olmuş.Fakat fotoğraflar büyük boyutlu olsa daha güzel olabilirdi.

Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Size bundan sonra kar kaplanları diyebiliriz:)

fotograflara tıklayınca fotograflar büyüyor.siteye yönlendiriliyorsunuz

Selam Gökay. Ben Feti. Mahmut abinin yeğeni. Bana dua et de tayinim Antalyaya çıksın istanbulun asfaltından kurtulayım ve lastiğimde toprağın yumuşaklığını hissedeyim ben de aranıza katılarak. Dayımdan gezilerinizi sürekli duyuyorum ve acayip imreniyorum size.

tesekkürler feti.mahmut abide sürekli bahsediyor senden.insallah dileklerin kabul olur.istanbul zor şehir.

Gökay gezi parkuru, toplam km, seçerek büyük resim verirsen konu daha güzel olacak...

Çok güzel ve zorlu gezi...Bravo

Geri