Scudo Sports

Antalya-Izmir yolculuguma tavsiyeler ? (Kamp yeri , gorulmesi gereken yerler vs.)

Scudo
Didimden İzmir' e Kuşadası üzerinden geçerseniz şayet Kalamaki Milli Parkı ve parkın girişindeki Zeus mağarasını görmeden geçmeyin. Rota bu şekilde yaklaşık 20 km kadar sapabilir ama değeceğinden eminim. Ayrıca milli parkın girişinde Lazoğlu kamping de çadırla konaklama imkanı var ya da bölgede her bütçeye hitap edebilecek oteller mevcut. Yolun devamını sahil şeridinden düşünürseniz Kuşadası- İzmir yolu, Özdere, Gümüldür, Seferihisar üzerinden müthiş manzaralı ancak dar bir yoldur. İnişi ve çıkışı çok olan bu yolda dinlenmek için de çok fırsatınız olur ancak dediğim gibi özellikle sezonunda dar ve tehlikeli bir yol. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: yilmaz kaynak
kumlucadan karaöze geçip ordan melanippe isimli korsan koyunu birazda şartları zorlayıp gelidonya fenerini ziyaret edebilirsin. gelidonya fenerinde su yok bunun dışında kamp için çok uygun. ayrıca antalya için konaklama, gezi detayları vs özelden ulaşabilirsin dostum. elimden gelen yardımı yaparım..

• Beğen
@savaş kahraman

sağol olmadı benzinlik falan bakacaz :)

@Yusuf Z. Şipal

O milli parka gittim tekrar geçicem içinden , buna gerçekten değer. Didim İzmir arası tam dediğiniz gibi sahilden gideceğim.

@zahiradam

Çok sağol Antalya arkadaşım var onda kalıcam , o yardımcı olacak teşekkürler.

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

tempomuz aynı biliyorum ama yalnız gitsem daha iyi :)

@barış taşkıran

Rota yı tersten yap diyorsun yani olabilir , biraz araştırayım rüzgr olayını çok etkiliyorsa tersten gidebilirim , çok sağol.

Bir Fethiye li olarak ve akyaka da yaşayan biri olarak fethiye de ölüdeniz i,akyaka da akbük koyunu listene alman çok güzel.Ben de tek gezmeyi daha çok seviyorum kendi isteğine göre hareket ediyorsun

• Beğen
Geri