Scudo Sports

Antalya - Hatay bisiklet turu

Ayaklarınıza sağlık,güzel bir tur paylaşımı olmuş.

Scudo
Tebrikler guzel bir tur olmus.

Ayağınıza, gönlünüze sağlık sayın serdar md. Çok güzel bir tur ve tur yazısı çıkartmışsınız ortaya. Zevkle okudum. Nice güzel turlara....

güzel rota, güzel hava, güzel fotoğraflar ayağınıza sağlık çok güzel tur olmuş.

@m.ali mülayim hocam ve diğer arkadaşlar sagolun.Rota hakkında pek bilgi yoktu.Gitmeyi düşünen arkadaşları bilgilendirmek için yazdım.İnşallah işlerine yarar.

Serdar abi maşallah harika bir tur olmuş tebrikler

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dehşet derecede muhteşem bir tur olmuş. Bayıldım.

çok güzel bir tur gerçekleştirmişsiniz
makalenizi keyifle okudum
ayaklarınıza sağlık...

Harika bir tur olmuş , tebrikler.Bende anca böle tur yazısı okur okur kararsız kalırım ,ne zaman cesaret edeceğim şu tur işine bilemiyorum :D:ckskc:

çok harika bir tur olmuş imrenerek okudum :harika::harika::harika:

@serdar md kare kare resimlerle ve anlatımla çok güzel bir tur olmuş emeğinize sağlık.

Gezi yazınızı ilgiyle okudum, fotoğraflarınızı inceledim. Paylaştıklarınız Antalya-Hatay güzergahını pedallayacak bisikletçi dostlarımız için rehber niteliğinde olmuş. Tebrikler, paylaşımınız için teşekkürler.

Çok güzel bir tur olmuş,ayaklarınıza sağlık.Tadilatta olduğu için giremediğiniz yerler hariç hemen her yeri ziyaret etmişsiniz.
Mersin liyim ama yıllardır Antalya da yaşıyorum.Nisan Mayıs gibi ben de düşünüyordum ama Haziran ı bulduk,kısmetse Eylül Ekim e artık.Bana da faydası oldu paylaşımınızın.
Kazasız turlar diliyorum.

Antalya Hatay arası tur yapmayı düşünenler için Güzergah hakkında epey bilgilendirici bir paylaşım olmuş.

Harika bir tur ve sonrasında anlatım yazısı olmuş. İmrendim :)

Hesabım kapatıldığı için bakamamıştım,yorumlara cevap veremedim.Lütfedip açmışlar.Amacımız rota hakkında turcuları bilgilendirmekti.İşine yarayan olduysa o bize yeter.Bu son mesajla bu hesabımı kapatıyorum.

Çok güzel bir konu olmuş,emeğine sağlık. Hatay benim üniversite okuduğum yer,oraları fotolarda tekrar görebilmek çok güzel duygu. :) Konuyu okumadan,direk soracağım şey Belene nasıl çıktın olacaktı,oda konuda var zaten. :))

Fwthiye-hatay tueumun mersin bozyazi kismindayim,tur hakkinda oneriler ve kamp yerleri hakkinda bilgilerinize ihtiyacim var

Geri