Scudo Sports

Antalya Ekşili Göleti Gezisi (13-05-2007)

@eskisehir

valla patlayan tek lastik ve tek patlak beniki oldu. şans .o yüzden mükemmel geçti. tek patlak ta bir başarı. sert zemin.

teşekkürler

Scudo
@Tugberk Tezel

aynen katılıyorum nerede haftanın resimi konusu
hatta 6 ayın en iyi resmi
çim adam resmi gibi olmuş

@swunk

aaa ayıp ettin . bu haftadeğil sonraki hafta belki yapabiliriz.:D
2 hafta sonra olabilir .elemanlarla konuşmak lazım.teşekkür güzel bir gündü.

görüşmek üzere.

içinde bir bisikelet olsaydı kesinlikle haftanın resmi olabilirdi...

@d.berkay

evet teşekkür. arkadaşa bu dileklerinizi iletirim. onun muzipliğiydi bu.
organization bye ertan aba:D

produced by deore deniz.

@Hakan Yazman

teşekkürler sizde sağolun. şu imzanız son derece harika katılıyorum size.

bol pedallı günlewr dilerim.

Adamım bilgisayarda ne kadar foto varsa hebisine de koymuşsun ya senn:S Hij mi iişin yok:D:D:D Ertanım haftaya beni de al giderken, ne yap et götür beni de.Benim fotolarımı da çek, şöhret et beni abeyyy:((((

@eldorado

aaa ayıp ettin.daha foto var ama onlar özel atılmaz.şöhret? :D seni şarkı programına çıkaralım.:D :D :D

haftaya değil de sonraki hafta beraber gideriz. ekiple.haftaya 1-2 arkadaşa sözüm var.onların yanına gideceğim.

yarın 13:30 da görüşürüz.

ertan paylaşımların için tesekkurler....ama bensız ekşın olurmu ama bısıkletım musaıt degıl......

@freeRide07

aa ayıp ettin. seninle az ekşın yapmadık mı? yine yaparız.:D

aslında bisikletin uygun hale gelir. uzun bi 40 lık sele borusu tamamdır.bi dene istersen. görüşmek üzere.

teşekkürler.

ertan napmışsın böyle çok uğraşmısın resim eklerken. ama gezi süper olmuş güneşten birahayli kararmışsınızdır. bronz bir tene kavuşursunuz artık paylaşım için teşekürler...

@boreas

teşekkürler sağolun. evet baya bi zaman geçti. ama uzun zamandır konu açmadığım için detaly bi konu açayim dedim.

evet baya yandık ama mükemmel bir gündü.

o anları siznle paylaşmaktan büyük mutluluk duydum.

seri pedallar dilerim

Ertan kutlarım süperrr bi faaliyet olmuş...Emeğine sağlık kardeşim,askere gidesiye bi doy bakalım action a... Başarılar kardeşim...!

Ertan çok güzel fotolar kardeşim süpersinnnn,senin boşa vakit geçirmemen gerek böle faaliyetlerle malum askerlik,gidiceğin güne kadar action a doy kardeşim... yakışır action a dewamm...!

@sutozu

eyvallah teşekkürler. ekşına devam. tam yol ileri.güzel bir gün daha geçti. haftaya arkadaşlara sözüm var ama sonraki hafta ekşına devam.

seri pedallar dilerim.

@dümenci

teşekkürler sağolun.valla boşa zaman geçirmemeye çalışıyoz.epic beni çağırıyor gel bana bin ekşın yapalım diye.:D :D :D

valla 1 hafta sonra ekşınlı fotolara devam edicem. bu hafta sonu yol yapıcaz arkadaşlarla.o resinleride atarım kısmet olursa.:)

seri pedallar dilerim.

ertan fazla söze gerek yok bir gezide daha fazla ne olabilirki her şey var çok değişik fotoğraflar var dikkatimi çekti fotoğraflar için teşekkürler

@ismailağıllı

ben de teşekkür ederim sağolun.:p

valla ortam çok güzeldi. gelicem deyipte gelemeyen arkadaşlar ahh ahh diye hepsi içlerini çekiyorlar. bende demiştim.

herkesin fikri ve görüşü aynı olunca ve ortak noktada birleşince o zaman ortalık yıkılıyor.:D

bizim bu dozutmuş halimiz.:D :D :D

bol pedallı günler dilerim.

@felis911

teşekkürler sağolun.:D bizi şımartıyorsunuz.:p

süper bir pazar geçti.kısmet haftaya ekşınsız olucak.ama sonraki hafta ekşına devam.

bol bol pedallı günler dilerim.

ertan bende cok gelmek ıstıyordum tarıklada cumartesı gunu falezın parkında gorustuk ama gelemedım pazar gunu ne mısafır gelecegını ogrendım tam zamanını buldu neyse bır dahakı sefere insallah bende katılırım manzaralar eksınlar harıka paylasım ıcın tesekurler
necod

Geri