Scudo Sports

Antalya Downhill Parkurları

mnkartal

Üye
Tepki
0
İsim
muhammet
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
İdeal
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar Antalya da Downhill yapmaya uygun bildiğiniz parkur var mı? Daha önce Tünektepe de yapmıştım ama çabuk bitiyor:). Burası dışında başka yerler var mı? Mesela Tahtalı ya teleferikle çıkıp bisikletle inilebilir mi?

Scudo
slm Tahtalı nın etekleri bisiklet için kırıcı olabilir tamamını binerek inemezsiniz...

altınyaka yoluna çıkın. 10 km falan gittikten sonra sağdan çakırlara inen arazi var. veya soldan gökdereye inebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Tahtalı, downhill'den ziyade enduro sürüş tarzına daha uygun. Downhill bisikleti orada tam anlamıyla bir eziyete dönüşecektir. Zirveden itibaren uzunca bir iniş var evet ama, sonrasında en yakın yerleşim yerine gidebilmek için bolca pedal yapmanız lazım. Çünkü patika sizi teleferik hattının tam ters tarafına indiriyor. İnişin bittiği yerde sizi bekleyecek bir araç olması gibi lüks imkanları sağlayabilrseniz harika olur :) Ben bisikleti götürdüğüm aracımı teleferikte bırakmak gibi bir hata yaparak, zirveden itibaren aracıma geri dönmek için tahminen 50 km yol yapmışımdır ve hatırı sayılır bir bölümü yokuş yukarı oldu.

Peki, Antalya da eğitim için dawnhill,bmx gibi bir alanlar var mıdır acaba?
Araştırma yaptım fakat kayda değer bir şey bulamadım?

@DogukanSahil downhill eğitimini bulamazsın belkı ama skatepark var gayet başarılı oraya gıttıgınde zaten bmx surenlerı gorup tanısırsın :harika:

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
bu cumartesi cakırlar caglarca tarafında kı ınıs parkuruna gelmek ısteyen olursa bana mj ceksın arkadaslar

Antalya'da güver uçurumu kuzey tarafında güzel parkurlar bulunabilinir. Ben gittedim ama :)

DH parkurumuz çok yakında Hizmetiniz de arkadaşlar .. 2018 Kosgeb desteklerini alabilirsek organizasyonlarımıza tam pedal devam ediyorum :)

Geri