Scudo Sports

Antalya Bisiklet Kaçamakları, GÖKDERE | Bisiklet Turu Vlog #1 | Pedalperest Gezginler

cagdascaneroglu

Daimi Üye
Tepki
1.013
İsim
Çağdaş Can
Bisiklet
Salcano
Merhaba,

Bisikleti, bisikletin getirdiği fiziksel ve mental yönü seven; insana ve doğaya saygılı bisiklet sever arkadaşlar :)

Bisiklet hayatıma girdiği günden bu zamana kadar yaklaşık 2 yıl oldu. Öyle bir virüsmüş ki bir kere bulaştığında bir daha çıkmak bilmiyormuş... Hele de gezme ve keşfetme duygusuyla birleşince olay daha da vahimleşiyor; her an kendini bisikletin selesinde şehirler arası gezerken buluyormuş insan kendini. :)

Uzun süredir forumda yazdığım tur yazılarıma kısa bir mola vermiştim, bu süre içerisinde kendi bloğumuzu ve sosyal medya hesaplarımızı kurmaya çalıştık. Ama ne yalan söyleyeyim ben forumun tadını ayrı bulanlardanım.

Her hafta sonu nereye kaçsak düşünceleri perşembe gününden başlıyor, cuma günü şiddetleniyor; cumartesi günü sabahın köründe yataktan kalkmaya zorunlu bırakıyor :)

Düşünürsek; çok mutlu olduğumuz anlar, kendimizi en özgür hissettiğimiz zamanlardan oluşmuyor mu? Yeni yerleri keşfetmek, bilmediğimiz patikalarda manzaraya karşı yürümek, kaldığımız denize nazır bir yerde sabah uyanıp gün doğumunu izlemek, bisikletle uzun ve zahmetli yokuşlardan sonra inişlerde kanatlanıp uçmak...

Bugün sizleri ilk Vlog deneyimimle karşılamak istedim. :) Antalya merkezden kısa ve hızlı bir şekilde doğayla buluşmanızı sağlayacak bir parkur Gökdere.

Bu turda sadece video çekimi yaptık ama Gökdere'yi ziyaret ettiğimiz başka turlardan fotoğrafları da altta sizlerle paylaşıyorum. :)

BİZİ;

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN TAKİP ETMEK İSTERSENİZ VE YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ EĞER LİNKLER AŞAĞIDA: :) (Bu da azcık reklam olsun kızmazsınız sanıyorum.:))

YOUTUBE KANALIMIZ: (link)

FACEBOOK: (link)

INSTAGRAM: (link)

SJCM0042.jpg

Konyaaltı'ndan 5 Km sonra Tünektepe yol ayrımından içeri doğru dönüyoruz ve doğa ile buluşmamız burada başlıyor. Uzun süre şehirde pedalladıktan sonra bu yollar ilaç gibi geliyor. :)

SJCM0031.jpg

Dağların hızla yükselişi oluşturduğu güzel atmosfer ve çimenlerde otlayan ineklerle bir özçekim alıp hemen yola devam ediyoruz. :)

SJCM0061.jpg

Gökdere'nin su dolu havuzuna geldik. Yaz aylarında gittiğimizde bu suyu ve boş manzarayı bulamıyorsunuz. Kesinlikle kışın ya da sonbaharda ziyaret etmek gerekli.

Hepinize keyifli ve sağlıklı pedallamalar diliyoruz,

Nice sağlıklı ve bol pedallı günlere... :)

FORUMDA Kİ GEÇMİŞ YAZILAR:

İZMİR-BODRUM BİSİKLET TURU:
İzmir'den Bodrum'a 580 Km Sevgi(!) ile Pedallıyoruz. [15 Nisan-24 Nisan]

ANTALYA-OLİMPOS BİSİKLET TURU:
Antalya'dan Olimpos'a Sevgi(!) ile Pedallıyoruz...

ANTALYA-DOYRAN GÖLETİ BİSİKLET TURU:
Antalya'dan Doyran'a Sevgi(!) ile Pedalladık...

0'DAN 1700 METREYE 7 GÜN 700KM BİSİKLET TURU: (MERSİN-ANAMUR-KARAMAN)
0'dan 1700 Metreye 7 gün 700 Km (Mersin-Boğsak-Aydıncık-Anamur-Abanoz Yaylası-Ermenek-Mut-Silifke)

.

Scudo
İkinizide tebrik ederim. Öncelikle mutluluğunuz daim olsun. Sağlıklı sıhhatli bol pedallı günler dilerim. İmrenmemek elde değil. İzlerken keyif aldım, paylaşım için teşekkürler.

Tebrik ederim çok güzel olmuş ancak video edit üzerinde biraz daha çalışman lazım abi :)

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@soneryen

Teşekkür ederiz, aynı güzel dilekler bizlerden de size gelsin. Bol güzel ve sağlıklı pedallar diliyoruz.:)

@Yigit Kotuz

Yiğit, teşekkür ederim dostum yorumun ve güzel önerin için. :) Edit'te ne gibi eksiklikler gördüğünü paylaşırsan benim için de yol gösterici olur. Bir izleyen olarak daha yeni başlayan birisi için çok yapıcı öneriler sunmuş olursun. Benim de düşündüğüm bazı eksiklikler var. (Konu bağlamları çok hızlı geçiyor, konuşmaların aralarında gereksik kelimeleri kaldırdığım için cümle geçişlerindeki aksaklık bazı yerlerde ön plana çıkmış ve daha kurgulu olabilir bu eksiklikler benim kendimde gördüğüm:) ) Paylaş ki geliştireyim. Bu arada engellenen o videoyu gösterdiğin için de teşekkürler. Müzik telif hakkı yüzünden kaldırılmış. @Yigit Kotuz

Seyrederken yüzümde salak bir gülümseme oluştu.Neyse hocam böyle turlarınızda size eşlik edebiliyor muyuz

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@Çağrı Öztürk

Dostum tabi ki tur yapabiliriz. Şu sıcaklar biraz geçsin, kışın bol eğimli "saklıkent,feslikan yaylası" turları çok keyifli oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Öztürk
Sizi burada görmeden önce İnstagram'dan takip ediyordum. İmrenmiyorum desem yalan olur :) Tebrikler ikinize de :)

Geri