Scudo Sports

Antalya-Beldibi-Olimpos-Demre-Kaş 27 Nisan - 1 Mayıs 2012

süper tur tebrikler kaşa kadar gitmişken kaş -kalkan arasını hatta ölü denize kadar inip 1-2 gün keyifli bir tatil yapabilirdiniz.....

• Beğen
Tepkiler: Serdar Ekmekci
Scudo
@emre karakoç

@Rikoenriko

:) Sadece 4 gün vaktimiz vardı :) Kaş'a geldiğimizde vaktimiz dolmuştu ve iş sebebiyle İstanbul'a dönmemiz gerekiyordu. Aslında isteğimiz 4 günde Fethiye'ye kadar gitmekti ama biraz da hastalık nedeniyle ilk günler vakit kaybettik ve Kaş'a kadar gidebildik...

tek kelime ile nefis bir tur gerçekleştirmişsiniz.resimlere büyük bir keyifle baktım.ayağınıza,emeğinize sağlık...

• Beğen
işyerimdeki tüm arkadaşlarıma gösterdim resimlerinizi, tebrikler gerçekten bol resimli güzel bir tur olmuş.
açıkcasıda imrendim, insanın eşi ile böyle aktiviteler yapabilmesi çok güzel (maşşallah diyelim) (annem duymasın, beni evlendirmek için bunu bile kullanır)

• Beğen
Sevgili Serdar,ayaklarınıza sağlık,şahane bir gezi olmuş,bu gezinin starı şüphesiz yengemiz olmuş,asıl onu tebrik etmek gerekir.Bol pedallı sağlıklı günler dilerim...

• Beğen
geçen sefer izmir dalyan turunuzu keyifle okumuştuk, bu da en az o kadar keyifle okunuyor. ayaklarınıza sağlık. umarım biz de eşimle birlikte böyle turlara çıkacağız, ilerde... imrenerek izliyoruz. sağlıcakla kalın...

• Beğen
Her ikinizi de tebrik ederim, rotanız çok iyi ve birlikte yolculuğunuz çok hoş olmuş. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

kaştan sonra anladığım kadarıyla aşağılara kadar inmişsiniz... ama fotograflarda kekovanın fotoları yok, yoksa ugramadan mı gectiniz oraya? eger oyleyse büyük kayıp... neyse bir daha ki sefere gidersiniz oraya da =) bu arada rampalar bir süre sonra gerçekten çok can sıkıcı oluyordu, kendi turum aklıma geldi... bi mobiletliye otostop çekip bisikletimi arkasına bağlamıştım en sonunda, bir miktar yokuşu o şekilde geçmiştim :D

Tebrikler fotolara bakarken hiç bitmesin istedim. Gezdigim gördüğüm yerlerdi fakat bisikletle gezmek bi başkadır....

Harika bir gezi olmuş. Büyük bir zevkle okudum. Ayaklarınıza sağlık...

Mükemmel bir tur olmuş. Ayaklarınıza sağlık. Adeta Akdenizden Egeye ben inmiş gibi oldum. Rüzgar hep arkanızda olsun, bol pedallamalar...

Hem fotoğrafları hemde yorumlarınızı keyifle izledim,aslında zamanımın çoğunu geçirdiğim yerler ama bisikletle böyle uzun bir tur yapmak nasip olmadı,hanıma da gösterip onu ikna edersem belki birgün bizde eşimle böyle bi tur yaparız artık:) eşinize bravo valla çok çok iyi bi performans göstermiş:)Tekrardan ayaklarınıza sağlık.

Biz de arkadaşımla Antalya bisiklet festivali sonrası aynı rotayı Fethiye ye kadar yapmıştık.Harika bir turdu.Anılarımı tazeledim.İyi pedallar.Turlarda görüşmek dilegiyle.

Geri