Scudo Sports

Antalya- 6-Aralık-2006 Şehir içi, Güzel yerlerden resimler.

@sinto
.teşekkür.bakalım bizi buradan ne zaman kovucaklar?
:D

burda sağlam ekşın parkurları var.

darısı sizin başınıza.

Scudo
@Ertan ABA

bizde ekşın arıyoruz

acaba oraya mı gelsek :D

@sinto

yahu istanbulda da güzel yerler var aklıma gelen en başta çamlıca tepesi sağdan inişi güzel oluyor .frenlere full yükleniyorsun.ondan sonra ümraniyeden ileride güzel ormanlık alan var.içeri girmedim ama giriliyor.

ben antalyadan geldim gezdim.epicle hemde.2 ay boyunca.sizin daha iyi bilmeniz lazım.öğretmen evinin olduğu ormanlık alan var.dünya göz hastanesinin orda.oraları tam ekşınlık.oralarıı tamamın 4 günde öğrendim.ve istanbuldan tek parça halinde çıktım. o traften. iyi antreman oldu.

iyi akşamlar.

@Ertan ABA

evet var ama önemli olan oralara gidebilmek :)

@sinto

önemli olan gitmek istediğin yeri kafaya koymak.biz burda günlük 120 - 200 km yol alıyoruz.gitmek istediğimiz hiçbir yer yakın değil.özellikle benim oturduğum istikamet ters.evden merkez 25 km sadece.+ gezi parkru .ben haftada en az 4 gün çıkıyorum düşün.istemen yeterli.biraz cesaret.

@Ertan ABA

cesaret bizde de çok ama yaşım 15 olduğundan evdekiler bırakmıyor :D

@sinto

bu işe senden küçük başladık.kendin düşün artık.

@İrfan Aşıroğlu

İrfan Hocam merhaba

Bana eskileri hatırlattın. 3 sene önceydi bu konu. Unutmuşum bile ama iyi de oldu. Ertan'ı uzun zamandır göremiyorum, Ercan dersen okulunu bitirip Isparta'ya ailesinin yanına yerleşti, pardon oradan da Isparta'ya yakın bir yerleşim yerine taşındı, bankacı oldu. Antalya'ya her gelişinde arar, görüşürüz. Arada tabi telefonla da görüşürüz.
Hey gidi günler hey.:D

Sevgi ve selamlarımla.

@kutay özdemir

Merhaba

Dediğiniz gibi bu park çok güzeldir. Deniz manzaralı ve gezme yeri çok geniştir.
İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Bana 3 sene öncesini anımsattınız.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
abi sanırım tur şehir içi ama resimler ve gittiğiniz yerler çok hoş tebrikler iyi pedallar

Geri