Scudo Sports

Antalya- 6-Aralık-2006 Şehir içi, Güzel yerlerden resimler.

@Teberus

teşekkür sağolun.inşallah sizde güzel bir tur yaparsınız biz de keyifle seyrederiz.

Scudo
Olmaz arkadaş,inanılmaz güzel ya.İçten söylüyorum orda olmak isterdim.Ercan'ın fotoğraflarına ayrı bir parağraf açmak gerekir.Gönül penceresinin güzelliği bizlere fazlası ile yansıdı.
Tümüyle yüreklerinize saglık.
Bu arada ben Ender abimizin yarışlara katılması konusun da fazlası ile ısrarcıyım.Yaşayacağı o güzelliklerden yoksun kalmasını istemem.

'''06-12-2006 Yeni doğan iki güzel yiğenim DİLAY ve DYLAN Fransa'dan hayata meraba dedi.'''

@candede

bakalım ender abiyi hazırlıyoruz çaktırmadan.:D merdiven basamakları ufak tefet tepe inişleri derken ,arazide single tracklar falan işin içine giriyor ama haberi yok.bir bakmışız yarışa giriyor.:D :D :D

onu da yarışlara sokucaz inşallah. teşekkürler sağolun.

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@H.Can DEMİREL

evet ee onunda kanına girdik.

ender abinin bir atasözü vardı'' körle yatan şaşı kalkar'':D :D :D :D :D

oda bize benzemeye başladı.sadece onu içindeki çılgınlığı tuttuk dişarı çıkardık sadece.:eek:

oda zaten bizden aşağı değil.helal olsun valla.

teşekkürler.gününüzün bol güneşli ve rüzgarsız geçmesi dileklerimle.

• Beğen
@scream7007

Vallahi çok yakında Antalya'ya geleceğim, umarım:) O zaman beraber turlar sitede fotoları paylaşırız. Tabii şimdilik benim bisiklet biraz dandik kalıyor ama idare edeceğiz artık:eek:

@candede

Abi benim fazla resmim yok :)
birilerinin de fotoğraf çekmesi lazım ama değil mi :)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Biz anca bakıyoruz zaten. Burdan salyalarımızı akıta akıta foto manyağı yaptınız bizi. O gezdiğiniz park Falez otelin falan ilerisindeki mi? Hani orasıysa biliyorum ve çok beğenmiştim.

Vay anasını sayın seyirciler. Ender Abimizi görüyor musunuz? Abicim hay maşallah demek istiyorum sana. Bu yaşta bu kadar aksiyon. Ertan ve Ercan seni de yoldan çıkarmış. Ama güzel bir yola da sokmuşlar hani yani...
Bence sizin grubun adı 3 silahşorler değil 3E olsun. Bir de abi master olayını bir düşün. Valla benim lisans yetişirse Ocak ayında Alanya'da yapılacak olan yarışlara katılmayı düşünüyorum. Ha tabi ki sonuncu olucam ama benim için önemli olan o atmosferi solumak. Yarış zamanı sömestr tatiline denk geliyor da inşallah değerlendirebilirim...

@Ercan Bayram

dostum daha senin resimler var ama bana atma demiştin hatırlatayım.istersen hepsini atarız.hatırla :D

@KevSerSeri

valla ender abini sık kullandığı bir atasözü var. ; körle yatan şaşı kalkar.:D

eee ender abide bizden aşağı değil yani.sanki daha önceden diycem haaa sahi ender abi gençliğinde akrobasi hareketleri yapıyormuş. o yüzden bu gibi hareketler zorlamıyor onu.:D

eee ender abiyi de artık yarışa sokucaz tabii.;)

teşekkürler.

• Beğen
@KevSerSeri

Evet Kevser o park Shreaton otel ile Falez otelin önündeki, cam piramidide içine alan park.
Dediğin gibi hakikaten 3 E adımız, bir de Emre var o da gelseydi 4 E olurduk.

@Candede

Can , bu gidişle benide yarışlara sokacaksınız.:eek: Ama benim yarışa girecek MTB bisikletim yok kiii,:rolleyes: Gezecek bile yok, emanet arkadaşlardan alıp gezebiliyorum .:D :D

@H.Can DEMİREL

Valla Can yarışlara girebilmek için çok ciddi hazırlanmak gerekir. Bu iş devamlı çalışmayla olur. Bende bazen girsem diye düşünüyorum. Ama benim daha kendimin bir MTB bisikletim bile yok. Yakın aylar içindede daha alamam.

Hepinize sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

• Beğen
@Ender Alıcıoğlu

abi sen yeterki giricem de.aliye vermiştim treği onunla beraber tepindik alanya yarışında.
5 tane var.seç beğen al.:D :D :D

aaa sen bi abi istanbuldan dön hele o zamana bianchiye modifiye yaparım abi sen yeni bisiklet alıncaya kadar sende durur. o gezici bisiklet.:D

sakın abi bir daha yok deme kalbim kırılıyor ama:(

• Beğen
@Ertan ABA

Ertan'cım günaydın

İsminde hayırlı olsun. Ne kadar güzel insana ismiyle hitap etmek. Sağol. Beni de sevindirdin, nickini değiştirip, ismini almakla.

Bisiklet içinde çok teşekkür ederim. Ben gözüm gibi bakarım merak etme. Çünkü hakikaten şu son alınan arabanın borcu azaldı ama, bitene kadar başka bir borca girmek istemiyorum. Yoksa , şu İstanbul seyahatimde kredi kartımla bir güzel bisiklet alıp gelmeyi çok isterdim. Ama ne demişler '' ayağını yorganına göre uzat''. Borca açılıp açılıp, sonra sıkıntıya düşmek , hayatta hiç sevmediğim bir iş.
Sende, nasılsa benim bisiklet var, dedikten sonra, tamam. Sağolsun, Ercan'ımın da hakkını yememek lazım. O da her zaman yedek bisikleti için al abi kendi malın gibi kullan diyor.

İstanbul dönüşünde hayırlısıyla , iş tekliflerinden birine girip çalışmaya başlayacağım. Nasılsa önümüz kış, bisikletlere çok binemeyeceğiz. yaza kadar borçları sıfırlamam çok hızlı olur. Pazar günleri bizim nasılsa.

Selam ve sevgilerimle.
Dönünce görüşmek üzere.

• Beğen
@Ender Alıcıoğlu

teşekkür abi.sağolasın.ee istanbulun en güzel yerlerinin resimlerini bekliyorum abi.benim siparişim.:D

boğaz ,kız kulesi falan heryerini çekersin abi.4 gözle en kısa zamanda gelmeni bekliyoruz.

• Beğen
@Teberus

sen yeterki gel sorun değil.elimdeki fazla parçalarla yardımcı olmaya çalışırım.ne zamana aramıza katılırsın?

Ender Ağabey ve silahşörleri, sayenizde fotoğraflarınızla; oldukça güzel bir gezi yaptık. Ben en çok Hıdırlık Kulesi'nin manzarasını, daha doğrusu fotoğraflarını sevdim. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Saygılar...
Bülent YILDIRIM

• Beğen
@bulentesk

teşekkürler sağolun.aslında 4 silahşörler olucaktık. birde emre var.:D 4 e olcak.:D

@LITLLE_PRINCE

teşekkürler sağolun.

Geri