Scudo Sports

Antalya-4 Şubat 2007 Pazar günü Şehirlerin Buluşması

Teşekkürler Ender abi ben onları görmemiştim :)
Eee foruma girmekte geç kalınca böle oluo :(

Scudo
@Ender Alıcıoğlu

Evet Ender abi biliyorum. Dedim ya grubun ruh saglıgı için böylesi hayırlıydı :D Misafirlerimizle aynı gundu ben geldim ama islerimi yoluna koyana kadar yagmur yağıs basladı. Ondan sonrada guvenemedim kendime yagmurda.

Gelecekler tekrar inşallah. Hem bu yukarıdaki fikri cok begendim ben. Hem deniz, hem bisiklet:)

Bu arada antrenmanlara devam edecegim

Gorusmek uzere, sevgiler

Ender abi bak yazın çok zor olur o yol :)
Sizde karadeniz turuna çıkın daha zevkli olur bakın :p

:D Ender amca senin gibi antalyayı 365 gün seven ve keyfini çıkaran insan az bulunur.Bende orada olup sizlerle pedal çevirmek isterdim.Kumluca Antalyaya uzak olduğu için ben gelemedim:( .Ama biraz daha büyüyünce bende sizlerle turlara katılacağım.

@BİLGE

Bilge'cim Merhaba

Geçen gün senin bir yazını ve süper getirdiğin karneni okumuştum. Sana cevap yazacaktım, ama birşey oldu unutmuşum, şimdi görünce hemen unutmadan yazayım dedim.
Çok teşekkür ederim bana yazdıkların için. Gene teşekkür ederim, o kadar güzel bir karnen olduğu için. Babana da selam söylemeyi unutma. Biz onla beraber pedal çevirdik çünkü. Antalya'ya geleceğiniz, zaman haber verin , senlede görüşüp tanışalım.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@trinitrotoluen

Mesut'cum
İlknur ablan İzmir'li olduğu için o rotayı kabul edecek gibi. Karadeniz deyip şansımı zorlamayı hiç düşünmüyorum. Karadenizin , çok zevkli olacağına eminim , ama dediğim gibi önce bu turu bir hayırlısı ile yapalım.

Sevgi ve selamlarımla.

Geri