Scudo Sports

Antalya- 30 Haziran 2007 Termessos Tarihi kenti Diye Çıktık Yola

Cok mutevazi anlatmissiniz Ender abim o dik yokuslarin esliginde toplam 91km gidip 5kusur saat bisiklet ustunde kalmak tebrik edilesi bir olay :)

Fotograflara verdiginiz emek inanilmaz :) Sayenizde gezinin her ayrintisini ogrenmis olduk :)

Tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Scudo
@scofoid26

Nihat'cım merhaba

Hakikaten gezdiğimiz yerler çok güzeldi. Hele birde sonunda buz gibi sularda yüzmesi varya, hepsine değerdi. ;)
Sevgilerimle.

@boreas.oti

Antalya'ya gelmeden önce haber verirsen, burda buluşur pedallarız. neden olmasın.

Sevgi ve selamlarımla.

@Tuğberk Tezel

Tuğberk'cim merhaba

Havalar allahtan mevsim normallerine döndü. Hareket halinde iken esinti güzel oluyor ama, o güneşin yakması yokmu, insan pancar gibi oluyor. :eek:

Sevgi ve selamlarımla.;)

Hoşçakalın

@Ender Alıcıoğlu

Ender Abi biraz safız galiba...O kadar fotoğrafın içinde dikkat edememişiz...
Zaten ben de oralarda yol arıyordum "Nereden gelipte düşmüş olabilir" diye...:D
Bir ara sütunların üzerinden gelmiş olabileceğini bile düşündüm...

Ender abi sabret az kaldı mtb ayaklanıyor ;)

bende takacağım bir cst dişsiz lastik gideriz ondan sonra istediğin yere...

hafta sonu bir yakınımın düğünü vardı :)
sen kulaklarımı çınlattın :D:D bende kurtların tamamını döktüm :D:D

ender amca çok güzel bir gezi olmuş siz yine çok yüksek bir tempoyla oraya en erken vakitte vardmışsınızdır iyi günler

@Nur Çetinkaya

Nur merhaba
Hakikaten çok güzel bir gün geçirdik. Ama sizlerde Denizlide süper yerlere gidiyorsunuz.

Sevgilerimle.

@Ercan Bayram

Ercan Merhaba

Özlettin kendini ya. Yap artık şu Mtb ni.

Sanırım resimlerdeki Güver deresi sana tanıdık gelmiştir. İlk beraber fethetmişitik orasını. Ama şimdi yol dahada güzel olmuş.

Sevgilerimle.

@Kıvanç Kaynak

Kıvanç merhaba

Saat sabah 6.30 da buluştuk Ve bekçiler daha mesaiye başlamadan Termessostaydık.

Sevgi ve selamlarımla.

SELAMLAR
kusura bakma Ender abı ınternete pek gıremedıgım ıcın turlarını takıp edemedım cok sukur sınavlar bıttı artık takıp edebılrıım ne kadar gerıden geldıgımı bılmıyorum ama cok sasırdım senın sakalların gıtmesıne 39746295762 yas genclesmıssın :D abı cok guzel olmus resımlerde super anlatım da cok tesekkur ederım gorusmek uzere abı tum antalya ekıbıne selamlar

• Beğen
@sercangedik

Sercan'cım merhaba

Uzun zaman oldu seni buralarda görmeyeli. İlgin için çok teşekkür ediyorum. Sıcaklardan bir değişiklik olsun deyip kestim sakalı bıyığı, iyide oldu. İdare edip gidiyoruz. :D

Görüşmek, gene beraber pedallamak üzere.;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: gencizmirli
Vaaaay Ender Abicim ellerinize pedalınıza sağlık.
Kilometre başına bit foto düşüyor nerdeyse. Çok güzel valla, baka baka doyamadm.
O serin sulara kafamı sokup çıkarmadan sayasım geşldi ohhh bak nasıl serinledim. Bugün Ankara 35 dereceydi şimdi de evin içi kaynıyor 30 derece. Sne düşün kurduğum hayalleri...
En iyisi ben gidip kendimi klima karşısına atayım, böyle olmayacak ayyyyyh...

• Beğen
@KevSerSeri

Merhaba Kevser'cim.

Ya hakikaten kilometre başına 1 foto atmışım. Aslında toplam 250 resim vardı. Bayağı resim çekmişim demek. Dijitalin faydaları. :D

Sevgi ve selamlarımla.

Mustafateke34

endr bey mustafa tekenin dediği gibi sülün ise o oralarda epey sülün var belki yuvaları bile o yakınlardadır ama cok şirin bir hayvandı erkeğinide görsek iyi idi neyse bir dahaki sefere orda daha detaylı bir araştırma yaparız daha değişik cins lere rastlama olanağımız var demektir belkide orda kısa bir belgeselde cekebiliriz hoşcakalın

• Beğen
Ender bey yine harika bir tur yapmışsınız.Sizin hızınıza yetişilmez gerçekten:)
Bu güzel yerlerin fotoğraflarını bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
@gencizmirli

Teşekkür ediyorum Deniz'cim.

Sıcaklar elverdiğince gezmelere devam diyoruz. Ama hakikaten sıcaklar ve güneş gezi hızımızı ve şevkimizi kırıyor. En iyi gezme ayları ilkbahar ve sonbahar herhalde. :)

İlgin için teşekkür ediyorum. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Geri