Scudo Sports

Antalya- 30 Haziran 2007 Termessos Tarihi kenti Diye Çıktık Yola

Süper tur olmuş yine fotoraflara diiyecek yok antalyayıda özledim valla fotorafları görünce bi değişik oldum

abi yanlız 1 bölümde seniin bisikletin nasıl oraya uçtuğunu anlamadım

yapımda yayında emeği geçen herkese teşekürler

Scudo
@Ontario

Erol'cum merhaba

Bizlerde seni özledik. Gelde artık pedallayalım hep beraber gene.

Bisikletin nasıl uçtuğu zaten orda cümle içinde yazılı. :D

Görüşmek üzere.;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: zazoo
Özellikle güver kanyonu fotoğrafları harika, e abi sen kendi söylemişsin zaten isteyen oldu mu yine gideriz diye, ilk fırsatta birlikte tekrar gidelim, bu cumartesii biraz daha uyku uğruna neler kaçırdığımı görünce çok üzüldüm doğrusu. Necip abiye ve sana tekrar teşekkürler bu güzel geziyi yapıp bizimle paylaştığınız için...

@zazoo

Konur'cum merhaba

İnan gelsen uykunu feda etmene değecek bir yerdi. Güver buz gibi deresine girmek için, gitmek istediğin an hazırım. Buraya gitmek içinde zaten çok erken yola çıkmaya gerek yok. Çabuk ulaşabiliriz buraya.

Ayrıca buraya grub ile bile gidebiliriz. Sadece dönüşte, kısa sürelik tırmanışta zorluk çekeriz. Onun harici aşağısı süper güzel, sep serin bir akarsu var ve su çok temiz.

Sen gitmek istediğin an haber ver. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Mükemmel...
Turistik gezi tadında,tarihi gezi tadında ve dizi tadında bir gezi olmuş...
Bisikletinizin duruşu ilginç olmuş...Umarım birşeyiniz yoktur;çünkü pek sağlıklı durmamış bisiklet....:D
Lastiklere benden de 10...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@ismailofli

İsmail'cim merhaba

İlgin için çok teşekkür ediyorum. Bisikletin duruşu içinde benim için kaygı duymanada inan çok mutlu oldum ama seni üzmeyeyim. Sana o resmi ve üstünde yazılı olanı olduğu gibi tekrar atıyorum. Cevap zaten yazımın içinde :D

Lastikler inan süpermişler.

Sevgi ve selamlarımla.

Tabi ben yetişeceğim diye yolu şaşırıp tarihi sütunların üstüne bisikletimle uçuyorum. Ama bisiklet sanki buraya elle park etmiş gibi kalıyor. http://i196.photobucket.com/albums/aa200/huseyin_album/30-06/30-06-2007TERMESSOS-GVERUURUMU024.jpg

:eek:

Ender abi şimdi anladım neden öle durduğunu sana ve bisikeltine bişey olmamış ya önemli ollan da o ...

özlediğim şehrimin güzellikleri tekrar sizlerin aracılığınla gözümün önüne geldi..ender abi cok tesekkürler.. Yüce ATATÜRK'ünde dediği gibi dünyanın en güzel yeri..sabırsızlıkla aranıza katılmayı bekliorum..beraber pedallamak dileğiyle..

saygılar..

Ender abicim merhaba,

Çok mükemmel bir gezi tarihle iç içe harikasınız Necip abim ve senin ayaklarınıza sağlık.Birgün gelipte Antalya'da pedallayacak olursak buraları görmek isterim.Paylaşım ve güzel fotoğraflar için teşekkürler abicim...

• Beğen
Selamlar,

Bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Yıllar önce okuduğum bir tarih kitabında, Termessos için "Büyük İskenderin alamadığı tek şehir" yazısı üzerine şehri çok merak etmiştim. 1996 yılında Termessos'a gidip gördüm. Gerçekten kartal yuvası gibi bir yer. heleki tiyatrodan manzara harika.

Düzler çamı ve güver uçurumuna henüz gitmedim. Daha önce Antalya'da motorsiklet ile gezen bir arkadaştan da burayı duymuştum. Antalya'ya gittiğimde uğrayacağım yerler arasına ekledim. Tekrar teşekkürler.

• Beğen
Ender bey,
Enerjinize, doğa sevginize, paylaşımcılığınıza, bisiklet sevginize hayranım.
Sizinle ve arkadaşlarınızla tanışmayı çok isterdim. İnşallah ilerde olur çünkü benimde bisiklet sevgim geçiçi değil.
Sizler bu sevginin percinlenmesine katkıda bulunuyorsunuz. Yolunuz açık olsun.

• Beğen
ender bey ben sabah nete baktım birşey göremedim misafirliğe gitmiştik ailece şimdi geldim hemen nete girdim fotoları gördüm ya biz ne yapmışız harika bir turumuz olmuş insan fotoları görüpte imrenmemesi olmaz benim dünkü gezide omuzlarım yanmış onun dışında yorgunluk falan yok cok mutlu oldum seninle tur yapmak gercekten mükemmelmiş inşallah başka turlarıda yaparız ilknur hanımada teşekür edrim izin verdiği icin yoksa böyle güzellikler ortaya cıkmazdı şimdilik hoşcakalın

• Beğen
@ontario

Erol'cum çözmüşsün işi. Kırmızı yazı doğru söyler.:D

@Düşlerinressami

Erkin merhaba

Bir kere geldin sonra kayboldun. Sanıyorum, Denizlidesin. Geldiğinde görüşmek üzere.

Hoşçakal.

@H.Can Demirel

Can'cım merhaba

Valla 3 günde gezilecek yerleri bir güne sığdırınca bayağı yorulduk ama, Çok zevkli bir gezi yaptık.
Tarihi eser gezisi, Güzel tabiyat gezisi, ve yüzme .:D

Valla siz gelin buraya hep beraber gideriz. Daha ne resimler var ama çok yer kaplamasın diye eledim.

Sizler gelinde daha ne yerlere götürürüm sizleri ben.

Sevgi ve selamlarımla.;)

@narada

Merhaba

İlginiz için teşekkür ediyorum. Bende ilk gittiğimde hayran kalmıştım Termessosa halen de öyle. Aslında oralar gün yüzüne çıkmayı bekliyen yerler.

Düzlerçamıda çok ilginç. Güver kanyonuna giderken önümüzden geyik atlayıp gitti. İnanın şok olduk.

Sizler haberli gelirseniz götürürz sizleride oralara.

sevgi ve selamlarımla.

@Çoşkun Ayaz

Merhaba Çoşkun bey

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. İnanın ben bisiklete yeniden geçen sene başladım. Eşim tandem aldırınca yeniden bisikletçi olduk. Şu anda depomda 5 değişik bisikletim duruyor. Ama ençok tandemi seviyorum. Çünkü eşimle beraber geziyoruz.

Her zaman Antalya'ya aramıza bekleriz. İçinde bisiklet sevgisi olan kişiler bizleride sevdiği insanlardır.;)

Sevgi ve selamlarımla.

@necod

Ya Necip bey nerelerdesin.:)

Merak ettim . Bak bütün resimleri daha doğrusu 250 adet resimden eleyerek 80 tanesini attım. Ama süper iş yapmışız. Ne güzel yerlerdi oralar.

Benim sadece ensem çok yanmış, :boese157: halen acıyor. Başka bir ağrı sızı kalmadı. Dün berbattı ayaklar ama sabah hiç birşey yoktu.

İlk fırsatta gene gidelim bir yerlere.;)

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakalın.

bugün misafirlikteydik o yüzden yoktum gelir gelmezde hemen nete girip yorum ve fotoları görünce mutlu oldum bende biraz katkıda bulunabildiysem ne mutlu bana senıinle tur yapmak hayli keyifliydi ben cok haz aldım yalnız benimde omuzlarım ve kollarımın yanığı biraz sızlıyor onun dışında her şey yolunda ama değdiğini gördüm sızı falan kalmadı mutllu oldum yine hep birlikte turlamak dileği ile hoşcakalın

sevgili abilerim elerinize saglık güzel gezi güzel fotolar...

Ender Bey merhaba ben Yelda.Helal olsun valla. Nerdeyse heryıl Termessos'a çıkarım ama bisikletle hiç aklıma gelmemişti. Anlatımınız süper. Keşke fazla aralı olmasa da ben de Alanya'dan sizlere katılabilsem. Burada henüz bir ekip kuramadık. Artık sizleri beklerim buraya.

• Beğen
@necod

Necip bey merhaba

İlk fırsatta gene pedallayalım.
Görüşmek üzere

@backbone

İlginiz için teşekkür ediyorum .
Sağolun.

@pythia

Merhaba

Termessos'a bisikletle çıkışımızın 2. seferi. Buraya bisikletle çıkan mutlaka olmuştur. Ama yukarı patikadan harabelere kadar sırtında bisikleti taşıyıp çıkan pek olmamıştır.
Dediğiniz gibi, Antalya , Alanya arası uzak mesafeli olmasa bizlerde sizin oralara gelip, bisikletle tabi beraber pedallarız. Ama aynı gün git ve dön çok zor.
Kısmet belki bir gün çadırlı geliriz, sizin oraya.:)

Sevgi ve selamlarımla.

slm abi,yine bizleri güzel yerlere alıp götürdün,paylaşımın için teşekkürler.
bizleri gezdirmeye devam edersen ,mutlu oluruz

anlatım ve fotolar için çok teşekkürler. fotolara baktıkça kanım kaynadı :D bende sizinle olabilmeyi çok isterdim. ama fotolar sayesinde gezmiş kadar oldum. yaz tatilinde herhalde antalyada olacağım. bisiklet kiralar bi tur yaparız şartlar uygun olursa.... görmediğimiz güzellikleri görmemizi sağladığınız için tekrar teşekkürler...

• Beğen
Geri