Scudo Sports

Antalya - 28 Haziran 2007 Perşembe Akşamı Liman Gezimiz

@scofoid26

Sağolasın Nihat'cım

Teşekkür ediyorum , ilgin için. :)

Sevgi ve selamlarımla.

@Kıvanç Kaynak

Kıvanç merhaba

Bizler sizin yaşınızdayken, akşamları değil dışarda gezmek, kapı önüne bile çıkamazdık.

Sizler gene şanslısınız ki, o vakitlere kadar gene dışarda dolaştınız.

Şansını da fazla zorlama, geç vakitlere kadar kalmak için.

Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: Nur Çetinkaya
Scudo
@Nur Çetinkaya

Sağolasın Nur,teşekkür ediyorum.

Gezilerimiz hakikaten neşe ve güzellikler içinde geçiyor. Bizler çok keyif alıyoruz.
Yeri geliyor, pedallara asılıyoruz, yeri geliyor sohbetler ediyoruz.
Ama her yerde arkadaşlık dostluk kazanıyor. ;)

Sevgi ve selamlarımla.

Gelmek için çabaladım
2 sefer lastiğim patladı

1. si bisikletçide şişirirken sibop koptu :) patladı yedeğimi taktım
2. si Ender abiyi geliyorum diye aramamla patladı :)
3 sefer yama yaptım 3ü de tutmadı yapıştırıcım ölmüş artık tutmuyor :(

sonra tabanlara kuvvet bisikletçiye gittim 700x23c yok :(

sonra diğer bisikletçiye gittim orda da 700x23c yok :(

ama ordaki abi ben takarım dedi
aldı eline 28 3/8 iç lastiği nasıl becerdiyse ufacık lastiğe oturttu :)

sonra pedallara kuvvet konya altında yakaladım bizimkileri :)

güzel bir turdu
hep bu şekilde neşe dolu olmasını isterim
tabi gelmeyenleri de bekliyoruz ona göre ;)

mesaj alındı sanırım ;)

selamlar
Ercan..

@Ercan Bayram

Hehe:) :D Sen git ip incecik lastiklerin üstüne bin, birde vakti geçmiş yama takımını çantanda taşı. :D

Ercan valla genede iyi yetiştin son telefonlaştığımızdan sonra aramızda 10 km lik bir ara vardı. Deli basmışsın .
Ama gecemiz çok güzel ve zevkliydi.
Yap artık şu Mtb nide basalım keşif gezilerine çıkalım. Bak havalarda mevsim normallerine dönüyor. :)

Sevgi ve selamlarımla

:D:D:D
dediğin gibi uzun mesafeden geldiğim için açılmıştım
ama sen arka yoldan gidiyoruz diyince ben orada bittim :D
ışık yok- yol bisikletiyle yolda da kazı çalışmaları var :D:D

baya yavaşladım sonra dayanamayıp seni aradım ki Allah'tan asfalta çıkmışsınız
hemen yetiştim :D

MTB ye az kaldı abi ;)
ben sabrediyorum sende sabret
ama çok güzel olacak bitince :)
(yaklaşık bir 10-15 güne tamamlarım sanıyorum)

İnanmıyorum Ender abi yaaa.
Neler olmuş sana.Anlaşılan ben gerçekten foruma uzun bir ara vermişim.Ne zaman kestin sen o sakalı bıyığı?
Eve henüz girdik.Milli takımla birlikte ev sahibi olarak parkurda pedal çevirelim dedik.Onun öncesinde de,sabah antrenmanına girince yaklaşık 6 Saatlik bir sürüş yapmış olduk.Yorgunluğumuzu nasıl atacağız bilemiyorum.Sevgili Hakan duşa girmiş yorgunluğunu atmanın kısa ve kesin yolunu bulmuşken bende o zaman zarfında PC yi açayım dedim.İnanmıyorum...
Seni,açılan başlığın altına tıkladığımda görünce.İnan ilk aklıma gelen İlknur ablamın yanındaki herif de kim yavv dedim.İnan smimiyim daha dikkatli bakınca sen olduğunu anladım.Sevgili Hakan'ın ilk yorumu.''Uff abi herif 20 Yaş gençleimiş yaa.'' Bu kadar mı gençleşir İnsan.Artık İlknur ablamın sana çok dikkat etmesi gerekiyor.
Fotoğrafı görünce yazıya odaklanamadım.Duştan hemen sonra,sunumu da bir solukda okuyup rebden ayrıca mesajlıyacağım.
Sizleri seviyorum.
Yüreğim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@candede

yok abicim bizim bu yorumlardan sonra benim tanıdığım ilknur abla o bıyıkları çeke çeke yeniden uzattırır valla :p, Şaka bi yana Can abi ben de Ender abiyle altında Kron yolda karşılaştığımızda, aha yeni biri diye geçirdim içimden valla :) ,güzel yorumların için çok teşekkürler!

@cado

Cahide merhaba

Elbet birgün, sen, İlknur, İsmail , ben ve dostlarımızla hep beraber pedallayacağız. Düşüncelerin için teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle.

@candede

Can'cım merhaba

Yarışlar koşuşturma derken , sen hakikaten bayağı bir uzak kaldın forumdan. Seni görünce inan yüzüme bir gülümse geliyor. Senin o hayata güzel bakışlarını gördükçe mutlu oluyorum.
Sıcaklardan bir değişiklik olsun diye, bıyık ve keçi sakalımı kestim :D Bayağı rahatlattı beni. Ama dediğiniz gibi de İlknur gene bırak ya deyip duruyor.:D

İşte böyle Can'cım. Aslında şu Ürgüpteki yarışı seyretmek için gelme fikrimiz var, ama bir düşünce, olgulaşır ve gerçekleşecek gibi olursa sana haber veririm.

Görüşmek üzere, sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

@ontario

Erol'cum teşekkür ediyorum. Özledik seni . Gelince görüşelim.

Sevgilerimle.

@Edi55

Ediz'cim merhaba

Teşekkür ediyorum düşüncelerin için. Elimizden geldiğince bir çekirdek takımı, grubu oluşturup geziler yapmaya çalışıyoruz. Çokta güzel oluyor. İnşallah hep böyle devam eder.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender Abi, bu başlığı okuduğumdan beri yazmak istiyordum ama bi türlü fırsat olmadı:rolleyes: . Yahu tam tamına " Bir Yaz Gecesi Rüyası " yaşamışsınız:p . İnan okurken içim gitti. Kimbilir ne kadar keyifliydi... Bakıp bakıp keşke orada olsaydık dedim... Herkese kucak dolusu sevgiler...

:) bende futbol topu kazandım o organizasyondan

@tırt kaptan

Fırat'cım merhaba

İnan o kadar keyifliydi ki anlatamam. Kısmet birgün sizlerde gelirsiniz, yada bizler oraya geldiğimizde bu keyfin bir benzerini gene yapalım.

Sanıyorum, bizim Perşembe akşamı gece gezileri bundan böyle daha bir zevkli geçecek gibi.

Sevgi ve selamlarımla.

@swunk

Tarık bizler geldik siz gitmişsiniz.
Bizlere bir sürü hediye verdiler. Emre'nin arkadaşı çalışıyordu orda.
Ama eğlence süperdi.;)

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: alikırbaş
turunuz güzel olmuş Ender abicim...Antalya'yı çok seviyorum ama işte bir gönül yaramız var...birde abicim son zamanlardaki fotolarda çember sakalını göremiyorum bence sakal bırak sana yakışıyor....ben sürekli sakallı dolaşırım kesince kendimi tanıyamıyorumm..eee birazda saçdan yoksunuz bizde sakalla ugraşıyoruz oo çok uzattım..kendinize dikkat edin(soguk su içmeyin,kırmızı ışıkda geçmeyin)....:)

@backbone

:D İlgin için teşekkür ediyorum.

ya sıcaklardan bir değişiklik olsun diye, keçi sakalımı kestim. Baya rahat oldu. Bir müddet sonra gene salarım. Hem biraz sakal altıda güneş görsün demiştim.:D

Gönül yaraları hiç bitmez, zaman en iyi ilacıdır.;)

Gelirsen beraber pedallarız.

Sevgi ve selamlarımla.

eğlenceli bir gezi olmuş neşeniz daim olsun
tekeriniz hep dönsün

Geri