Scudo Sports

Antalya-28-Ağustos-2007 Eşimle Serik, Boğazkent gezimiz

@pythia

Yelda Hanım merhaba

İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Bu kadar yakın yerlerde oturuyoruz ama daha bir yüz yüze tanışamadık.
Kısmet şu İstanbul seyahatimizden sonra, Eşim İlknur'la, bir Alanya tarafı pedallıyalım, hem sizlerle de tanışmış oluruz. Tabi sizleri de, her zaman Antalya'ya bekleriz.

En kısa zamanda görüşmek üzere

Sevgi ve selamlarımla.

Scudo
Merhaba Ender abi,
ben de 4 gün önce o yollardaydım :)
Antalya-Manavgat arası yol çok güzel,manavgattan sonra deniz manzarasıyla devam etmek te ayrı bir güzel :)
İzninle ben de çektiğim bir fotoğrafı bu konuda paylaşmak istedim.
http://img116.imageshack.us/img116/6213/0001541it5.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@Ceyhun Pekuz

Ceyhun merhaba

Fotoğrafı çektiğin yeri tam olarak hatırlıyorum. Benim konumdaki fotoğrafın aynısı, sadece yönü farklı. Keşke gekmeden özelden bana mesaj atsaydın. Senle tanışmak ve beraber pedal basmak isterdim.

Kısmet başka zamana diyeyim, üzüldüm ama şimdi, buralara kadar gelmişsin, senle tanışamamışız.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Pekuz
Ben turuma Manavgattan başlayacaktım ama son anda karar değiştirip Antalyada askerlik yapan arkadaşımı da göreyim dedim.Ondan böyle oldu :$
Bu arada Antalyadan kahvaltı yapmadan yola çıktım,yolda gölgelik ağaçlık bir yer bulur orda yerim diye.Manavgata geldim hala kahvaltı yapmamıştım :D Güzel yerler gerçekten.Kısmetse Kasım gibi yeniden gelmeyi planlıyorum o zaman sizi rahatsız ederim :)

• Beğen
maşallah maşallah. nazar değmesin ender abi.
yine parmak ısırtmaya devam ediyorsunuz.
e bize de bir tandem farz oldu.
darısı bütün çiftlerin başına.

• Beğen
@nikanam

İsmail'cim merhaba

Teşekkür ediyorum. Ne yapayım Muğla'da sizleri bekletmemek için şimdiden pedallara basmayı sıklaştırdık. Sizler içinde yedekte bir tandem olması bence güzel olur. Ama önce bir deneme yapın sonra (tekli bisikletin ) özgürlüğümüzden ettin bizi demeyin, bak ona göre.:D

En kısa zamanda görüşmek üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

ender ve ilknur alıcıoğlu çiftlerine sağlıkla dolu daha nice turlar yapması temennilerimle...
çok güzel bi tur olmuş abi..:) ayağınıza sağlık..:p
paylaşım için teşekkürler...;) ;)

• Beğen
@ahmetdogan

Çok teşekkür ediyorum Ahmet kardeşim.

Güzel bir gün oldu bizim içinde. Sadece trafikten biraz sıkıldık. Çünkü yanından çok yüksek süratle geçen arabalar, insanı korkutuyorlar.
Allahtan yolda geniş bir arıza bandı mevcuttu. Ama daha trafikten az yollar olabilse tadına doyum olmaz tabiki.

Sevgi ve selamlarımla.

ender abi ve ilknur abla...
emekliliğin tadını bi güzel çıkartıyorsunuz bakıyorumda... yaz boyunca sürekli gezdiniz... bigün bende emekli olurum sizi kıskandırcam...:):):)

geziniz çok güzel olmuş..ben sandım ki yazlığa gidip 3-5 gün kalacaksınız... siz ihtiyarların bu kadar yolu günü birlik nasıl yaptınız hayret ettim......:):):) gökova pedallarım altına ben çekme ipi getircem... yorulunca beni çekersiniz değil mi....:):):):)

not: ihtiyar değil benim ender abimle ilknur ablam... onların gülüşleri gencecik...:) kendinize iyi bakın...:) bol gezmeli günler....

• Beğen
@sniper

Hüseyin'cim merhaba

Denizli'den, güleç yüzlü , samimi arkadaşım benim.
Dediğin gibi İlknur ablanda emekli olunca biz iyi gezmelere dadandık. Kimse duymasın yarında İstanbul'a yola çıkıyoruz. Ama bisikletle değil. Daha ilknur'u o kadar uzak yollara gitmeye alıştıramadım. Belki bir gün olur. :D

Gökovaya sen ip getirmeyi unutma. Ama tabi, bizmi seni yoksa sen mi bizi çekeceksin orasını zaman gösterecek.:eek:

Emekli olma işine de gelince, tabi herkes bir gün emekli olacak , ama sakın çaptan iyice düşene kadarda emekliliği beklemeyin. Hayat sizin hayatınız, hep çalış çalış sonu yok. Vakti gelince emekli olun hayatınızı yaşamaya başlayın. ;)

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.:D

Sevgi ve selamlarımla.

@Ender Alıcıoğlu

Abicim ayağımdan alçı çıktı eski hayatıma geri döndüm ancak bisiklete geri dönüşü hala yapamadım:( Ayağımda kırık yokmuş ancak çapraz bağlarımda sorun olduğunu söyledi doktor.Geçen hafta bisiklet binmeye çalıştım ancak moralim çok bozuldu çünkü çok acı çektim..bir türlü döndüremedim ayağımı.. sanırım fiziktedavi gerekiyor.. önümüzdeki günlerde onun çaresine bakacgım ben sanırım bisiklete biraz daha hasret kalacağım .. Artık sizin gezilerinizin fotolarıyla gideririm hasretimi .. sevgiler..
Görüşmek üzere..

Gerçekten çok güzel ve zevkli biz gezi pedallarınıza sağlık, paylaşımınız için çok teşekkürler... Bu arada biber çok değişik geldi sanırım her yerde yok gerçe acı biber zaten yiyemem :) ama o cins te bir biber de sanırım görmedim :)

• Beğen
ender abi nasılsınız diyeceğim ama sormama gerek yok resimlerden süper olduğunuz anlaşılıyor:)ayrıca geziniz de çok güzel olmuş:)

• Beğen
Abi geziniz çok güzel,osıcakta gösterdiğiniz performans imrenilecek cinsten. Ben tandem bayan erkek türkiye gün rekorunun sizde olduğunu düşünüyorum rekortmen olmakta size yakışıyor yani.

• Beğen
Ender Abicim inan sizi görünce imreniyorum. Allah nazarlardan, kazalardan, belalardan korusun. Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık :) . Abicim seninle İstanbul'da tanışamamış olsaydım inan çok üzülürdüm. :( ben etrafın resimlerinden çok sizin uyumunuzu çok beğendim darısı bütün bisiklet sever çiftlerin başına

• Beğen
Sevgili İlknur able ve Ender abi,
Bu güzel gezi ve paylaşım için teşekkürler.

Pedallarınıza sağlık.

@Ender Alıcıoğlu

Gökova Pedallarımın altında gezisinin start alacağı anı dört gözle bekliyorum.
Bende kendi çapımda hazırolmaya çalışıyorum.
Gerçi araya Ramazan ayı girince epey bir performans düşüklüğü olacak ama ne yapalım. :)

Görüşmek üzere...

• Beğen
Geri