Scudo Sports

Antalya- 27 Mayıs 2007 Pazar Doyran Göleti Gezimiz

Çok şey kaçırdık :)

Ama keşfi biz yaptık ;)

Ender abi Doyran taraflarını biraz araştıralım girelim arazilere orada daha çoook yer var bence o şekilde
En kötü ihtimal herkes yiyeceğini yanına alır ;)

Bir ara yine keşif gezisi yapalım ama şu evi bir yerleştirelim hala bitmedi düzenlemeler Amma zormuş taşımak taşınmak...

Süper gezinin, Süper Resimleri için Çoook Teşekkür Ederimmmm

Diğer turlarda Beraber Pedallamak dileği ile

Selamlar

Ercan...

Scudo
Ender abi merhaba keşke gelebilseydim ama alanyaya annemin yanına gittim haftasonu
çok şeyler kaçırmısım o güzelim toprak yollar insanı kendisine çağırıyo valla Neyseki az kaldı sınava ondan sonra bütün turlara gelmeye çalışıcam saygılarımla

@tolstoy_48

Serhat'cim merhaba

Bende doğru düşünmüşüm sınavlar başlıyor tabi. Önce ders nasılsa sonra bol vakit olacak.
Gençler hakkında düşündüklerinde çok haklısın, biz büyüklerin aslında bu tip gençleri el ele vererek, onları güzel yerlere doğru yönlendirmemiz gerekir. Bu işlerin başındada tabiki bisiklet geliyor. haklısın.

@ismailağıllı

İsmail'cim merhaba

Sizin oralara da bizler imrenerek bakıyoruz. Aslında en güzeli dost ve arkadaşların beraber yaptıkları geziler. Elbet bir gün ya sizin orada ya bizim burada beraber pedallayacağız.

@Nuri Aktürk

Nuricim çok teşekkür ediyorum.

@antalya-tolga- adıgüzel

Tolga'cım foruma hoş geldin.
Sayenizde güzel ve zevkli bir gezi yaptık. Bundan sonra gittikçe ayak kasların kuvvetlenecek, yorgunluk hissin azalacak. Bize de aynıları olmuştu, şimdilerde 100 km lerin üstünde bile yorgunluk çok az oluyor.

@Ercan Bayram

Ercan'cım merhaba

Yanarım yanarım senin yanımda olmamana yanarım. Ama iyikide senle keşfe çıkmışız aynı güzergahı yaptık. Ama Vedat ı bulamadık. İyiki öğrenmişiz bu yerleri. İşlerin bitince ara keşfe çıkalım.

@ontario

Erol'cum merhaba

Olsan seninde çok zevk alacağın bir geziydi. Sınavların bitince aramızda yerin hazır. Her zaman yanımızdasın.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Yetkin Şahin
gerçekten harika bi gezi olmuş yine bu hafta sonu katılacaktım geziye ,fakat sabah uyanamamışım.
teşekkürler ender abi böle harika geziler düzenlediğin ve bizlerle resimleri paylaştığın için.gerçekten sizleri çok özledim ,en kısa zamanda aranızda olucam gezilerde :)
herkese iyi pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@Yetkin Şahin

Yetkin'cim merhaba

İnan seni çok özledik.
Nerelerdesin, gelmek istediğini bilsem, grubu alıp senin evin yanına kadar, inan gelirdik. Ben sen artık binmeyeceksin diye sanıyordum. Ama bu gezimize inan bisiklete yeni binen birİ bile, katılabilirdi. Bizi biliyorsun, herkesin gücüne göre hareket ediyoruz. Gelmeni, gezilere katılmanı isterim.

Ama madem gelmeyeceksin, bari arada hiç olmazsa görüşelim. Özlettin kendini

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

son 10- gündür falan işe giderken bi de ş.içinde kısa turlar yaptım.aslında beni engellemiyo sakatlığım .tamamen gecti de sayılır ,işte doktorları biliyosun yasak dedi iş hayatın için ama ben bi kötü etkisini görmedim şu 10 gündür.bisikleti bırakmayı düüşünmüyorum,en kısa zamanda görüşmek üzre ender abi hoşçakal:)

Merhaba Ender Abi gerçekten çok güzel bir gezi gerçekleştirmişsiniz.Bizlerle paylaştığınız için teşekkürleer

Fotoğraflar harika

@Yetkin Şahin

Yetkin'cim teşekkür ediyorum.
Ayağının geçmesine de sevindim. Bence artık yarış hevesini bırakıp bizler gibi, gezi modunda bisiklete bin. Bisikletini satmanı ben hiç istemiyorum. Artık sadece gezi olarak gezmek, eğlenmek, arkadaşlık, sohpet havasında binersen, hiç sanmıyorum ki zararı olsun. Tersine faydası olur. Tabi kendini kasmadan binersen, her zaman aramızda yerin var biliyorsun.

Sevgi ve selamlarımla.

@Nur Çetinkaya

Nur merhaba

İnşallah bir gün hep beraber pedallama şansımız olur. Çok güzeldi. Muğla da toplanmamız.
Bizler gördüğün gibi her hafta grup halinde gezi yapmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar da başarı ile tamamladık gezilerimizi.
Kısmet bir gün Denizli de veya Antalya da hep beraber oluruz.

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakalın.

Bu sefer farklı bir yere götürdün bizleri Ender Abi. Çok beğendim. Hoş benim bu ülkede beğenmediğim yer yok gibi...

Özellikle toprak yolda yürüdüğünüz yerde kendimi hayal ettim de çok hoş.

Ellerine sağlık abicim... hşç

@KevSerSeri

Kevser'cim merhaba

İnan buralarıda biz Ercanla geziden 2 gün önce gidip keşif gezisi yaptık. Bizlerde hayretler içinde kaldık. Bu kadar burnumuzun dibinde güzellikler varmış haberimiz yokmuş. :(
Şimdi Ercanla bu yakınlarda olan heryeri araştırma gezilerine çıkmaya başlıyoruz. Güzel yerler buldukçada, grubumuzu buralara gezmeye götüreceğiz.

Kendini buralarda haya edeceğine atla gel, Antalya da sana kalacak yer yok değil herhalde. Bekleriz.:)

sevgi ve selamlarımla.

@edi55

Ediz'cim merhaba

Uzun zamandır seni göremiyordum. Sanırım en son baban hastaydı. İnşallah iyileşmiştir.

Cevbın için çok teşekkür ediyorum. İnan bu sular tam kar sularıydı. Buz gibiydiler. Ama bizim gençler, üşümedi bile, hepsinin kanları kaynıyor .

Sevgi ve selamlarımla.

Maşallah abi,yine organize olunmuş bir tur.Herhalde Ender abi keşif gezisinde sizleri telefonla aramıştım konuşmuştuk:) tesadüf oldu.;)

Bizlerle bu anları paylaştığız için teşekkür eder tüm pedal dostlarıma selam ederim.

Saygı ve sevgilerimle..

@Önder

Önder'cim merhaba

Ercanla Keşif gezimizde, tam göletin bendinin en ucundayken, sen beni telefonla aramıştın. Bende durup senle konuşmaya başlamıştım. İşte o keşif gezimizden sonra grubumuzu böyle güzel bir yere getirdik.;)

Herkes çok memnun kaldı. Gezmek deyince işte böyle güzel yerlere gitmek gerekli. Heleki birde toprak yol varsa Mtb ler şahlanıyor. inan.

http://img160.imageshack.us/img160/1669/25mays2007doyrangletierst3.jpg

http://img160.imageshack.us/img160/530/25mays2007doyrangletierep5.jpg

Selamlarını, tüm arkadaşlarıma ileteceğim.:)

Sevgilerimle, hoşçakal.

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
ender abi cok güzel bir gezi olmuş orda olmayı cok isterdim :)

@Ercan Bayram

Ercan'cım merhaba

İyiki senle beraber gidip bu keeşfi yapmışız. Grup mükemmel eğlendi. Bundan sonra boşta kaldıkça hep böyle keşiflere çıkalım. Böyle güzel yerler bulalım. Antalya'nın dibinde daha ne güzellikler saklıdır. :)

Sevgi ve selamlarımla.

@byloft

Bertan'cım merhaba

İstediğin zaman atla gel. Antalya da seni Ercan ile gezdiririz. Biz senin oraya gelsek sen gezdirmezmisin. Tabi bizde buraya gelen arkadaşları gezdirmekten, Antalya yı tanıtmaktan büyük keyif alırız.;)

Sevgi ve selamlarımla.

selam ender abi sıkma canını abi yapıla bilecek bir şey yoktu zaten sizin oraya gelmeniz beni çok ama çok mutlu eti hiç yoktan sizleri gördümya oarad oda bana yeti kısmetse başka bir zaman geldigimde turlarız hep beraber antalya ekibiyle.
He ender abi bu arada senin tandemin kardeşi ne durumda yani yeni ciciniz tekrardan hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin abi

@ümit_levent

Ümit'cim merhaba

İnan bizim için çok ters bir günde Antalya ya geldiniz. Sırf sizleri görmek için o gün Antalya da düzenlenen 7 den 77 ye bisiklet gününe katıldım.
İnşallah bir başka zaman geldiğinizde sizlerle çok ilgilenebilirim.
O gün bir de bisiklet çekilşi yapıldı ve ilk çıkan bisiklette bize çıktı . Sayın Murat Suyabatmaz , Ender bey gelin bisikletinizi alın deyince şaşırdık.
İşte bize çıkan bisiklet. Tandemimin yanında . Benim tandemle yarışıyor ama, tabi hızda değil, kilosuyla. Benim tandem 2 kişilik bisiklet, bu ise tek kişilik, ama nerdeyse benim tandeme yetişiyor kilo bakımından. Şimdilik depoda duruyor. Yakında bisikleti olmayan birisinin altında görürüz. İnşallah verdiğimiz kişiyi bisikletten soğutmayız.

http://img294.imageshack.us/img294/6521/26mays20077den70ebisiklpa1.jpg
Bu da 2. kazandığımız bisiklet. O gün bizde de acayip şans varmış. Bizim yanımızda götürdüğümüz yeğenimize de bir bisiklet çıktı. O da şimdilik benim depoda duruyor.
http://img479.imageshack.us/img479/9168/26mays20077den70ebisiklvv6.jpg

Sevgi ve selamlarımla.

Hoşçakal.

Sevgili Ender ağabey,Antalya ekibini gençleştirmişsiniz sizleri kutluyorum.Onların bilgisayar başından uzak kaldıkları her saniye altın değerinde.Kaldıki sizinle birlikte yaşadıkları bu muhteşem tecrübeyi herhalde yıllaraca sonra onlar da çocukları ile paylaşacaklardır.Ellerinize sağlık çok keyif aldım.Görüşmek dileği ile...

Geri