Scudo Sports

Antalya-21 Ocak 2007 Lara kıyı bantı- kundu oteller bölgesi gezimiz.

@basri

evet kısmetse şile-ağva turu yapacağız...
buradan ender abi başta tüm antalya grubuna sevgiler saygılar...
yarın gene yurdun dört bir köşesinde fosil yakıtlara inat kas gücüyle hareket edeceğiz.
ne mutlu bize...
kazasız belasız bol pedallı günler bizlerin olsun...

Scudo
@Lütfü Çolak

Lütfü'cüm sağolasın, dileklerin için.
Sizinde Şİle, Ağva geziniz muhteşem olacağa benziyor. O gezideki de , tüm tanıdığım ve tanımadığım arkadaşlarıma çok , çok selam söyle.
Tekrar görüşmek üzere.
Hoşçakal.

bende gelmek istiyorum yol nasılki düz yolmu benim yol canavarı varda o yüzden nere gelim tam olarak

bende antalyada ikamet ediyorum buraya yerleştim gelimi tour.de.frans seyretmesinide çok seviyorum bakayım pazar günü tour.de.fransın son etabı var aynı saatemi başlıyor acaba bir bakayım gelecem ama siz çıkın ben yetişirim size geçerim bile o yüzden tam buluşma toktasında olucam bakmıcam nasılsa olmo çipolini kazanır pembe kırmızı forma onda çünki ben verdim görüşürüzzzzz

merhaba ben olcay benim bir bianchi miwok var. yarınkı cum. meyd. dan geziye gelmek istiyorum. ben ofo otelin orda yasıyorum siz gecerken ben katılsam olurmu? iyi gunler kolay gelsın.

@Olcay Batu

Olcay merhaba

Gezimize herkes katılabilir. Yarınki gezimizde alçak tempolu, dostluk ve tanışma gezisi, olacağı için, bisikleti sürmeyi bilen herkes katılabilir. Bizim bazı gezilerimiz, performans gezileride oluyor, ama genelde hızlı gezileri, gezi başlangıcında açıklıyoruz. Gücü yetmeyen gelmesin diye. Yarınki gezimiz. 7 den 77 ye herkese açık bir gezi. Yardımlaşmalı ve yavaş tempoda olacak.

Yeterki yarın rüzgar bize fırsat versin.
Yarın sende Ofo otelin ordan katılabilirsin. Rüzgar fazla olmazsa ilk gezi yazımdaki rotaya bağlı hareket edeceğiz. hep kıyı şeridinden gideceğiz. Sende Ofo dan bize doğru, Düden şelalesinin, döküldüğü yere doğru pedallayabilirsin. Yolda bizi görünce hemen katılırsın aramıza.
Görüşmek üzere.

herkese merhaba...yarın bi aksilik olmazsa geziye bende katılıcam.haklısınız bisikletcinin düşmanı rüzgar.inşallah yarın rüzgar olmaz.
tuncay abi geçmiş olsun ,bilirim omuz ağrısını 3 defa cıktı omzum ve en son 2005 yılında bu yüzden ameliyat olmaya karar verdim.omzuma 4 tane tabiri yerindeyse resmen çivilediler.ama şimdi çok memnunum...inşallah sizinde böle bi durumunuz yoktur benim ki gibi kapsülde yırtık yani.gecmiş olsun yarın sabah görüşmek üzre hoşkalın:)

@yetkin

Selam Yetkin,

Teşekkürler öncelikle. Yıllar önce idman salonunda sağ omzum üzerine düşmüştüm. Bundan sonra ara sıra yokluyor. Bir ara kireçlenme dediler fizik tedavi filan, sonra yumuşak doku zedelenmesi dediler :) Özetle sağ kolumla zorlu ve ters bi iş yaptıktan sonra bazen resmen birkaç gün felç oluyor. Haftaiçi gözlemevinde küreklerle kar ve buz mücadelesi vardı, ısınmadan kürek sallayınca ben burdayım dedi ve bugün geziye de katılamadım. Tüm gece ağrısız bir pozisyon bulmakla uğraştım :). Bu güzel günü evde geçirdim :( ama durum daha iyiye gidiyor. Haftaiçi tekerlekler yine döner galiba :)

Senin durum bayağı ciddiymiş geçmiş olsun sana da.

Rüzgar tahmin edildiği kadar olmadı galiba, umarım gezi verimli ve neşeli olmuştur.

Hoşçakal

Herkese merhaba

Bu günkü gezimizi, tam 15 kişiyle, çok güzel bir havada ve çok güzel, dostluk ,kardeşlik arasında yaptık.
Yaptığımız kilometre benim evden eve tam 59 kilometre tuttu.

Katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Şimdi işin benim için zor kısmına geldi, resimleri hazırlayıp atmak. En kısa zamanda inşallah.

Görüşmek üzere hoşçakalın.

Mrb Ender abi
sizinle yapılan geziler mutlaka çok güzel geçiyordur keşke biri bana haber verseydi de sizin gezinize katılabilseydim
Çektiginiz resimleri merakla bekliyorum..
hoşcakalın..

Alper iyi bak bakalım konunun tarihine ta 1 yıl önce açılmış

Erol sagol ya tarihe bakmamışım nedense :)
uyardıgın için teşekkürler...

Geri