Scudo Sports

Antalya-21-Haziran 2007 Perşembe Akşamı turumuz

Ender abi önderliğinden yine güzel ve zevkli bir gezi oldu.

Yaz boyunca büyük ihtimal sadece perşembe gezilerine katılacağım.

Herkese Selamlar.

Burhan.

Scudo
@naturel_animal

Merhaba

Dediğiniz gibi akşamları binmek çok zevkli oluyor. Hele bu 3-4 gün çöl sıcakları duyurusu da yapılırken, gündüz binmek bence şansımızı biraz zorlamak gibi oluyor.

İlginiz için teşekkür ediyorum.

Sevgiler ve selamlar.

@bkilinç

Burhan'cığım merhaba.

Sizlerin sayesinde hepimizin özverileri ile güzel turlar yapıyoruz. Grubumuz da sağolsun, çok uyumlu bir grup. Hepimiz birbirimize bağlıyız.
Gece gezilerine bu sıcaklar olduğu müddetçe devam diyorum.

Her gezimize imkan dahilinde sizleride bekliyoruz.

Görüşmek üzere
Sevgi ve selamlarımla.

Ender Abi, mutlak surette en kısa zamanda sizlere katılmak lazım...Eminim Türkiye 'deki en eğlenceli gezileri siz düzenliyorsunuz...Katılan herkese teşekkürler...:)

Ender ağbicim İzmire sağ salamet geldim.İlgine teşekkür ederim.Antalyada sizlerle olmaktan ve bisiklete binmekten çok keyif aldım.İnşallah en kısa zamanda tekrar aranızda olucam bu sefer hafta sonu biryerlere gideriz.Grçekten tur çok güzeldi.Sizlere hep böyle güzellikler diliyorum Tüm arkadaşlarıma çok selammlar.Hoşçakalın

@İsmailofli

İsmail'cim merhaba

Her zaman bekleriz. Kaç gel buralara hem tatil yaparsın , hemde seni gezdirirken bizde sayende gezmiş oluruz.;)

Görüşmek üzere.

Sevgi ve selamlarımla.

@alpay ipekgil

Alpay'cım merhaba

İnşallah memnun kalmışsındır gece gezimizden. Her zaman bekleriz, hele hafta sonuna denk getirirsen uzun soluklu gezide yaparız. :)
İzmir'e selam ve sevgilerimle.

Hoşçakal

Geri