Scudo Sports

Antalya- 11-Şubat-2007 Kırkgöz su kaynaklarına Problemli Gezimiz.

çook geçmiş olsun gerçekten tatsız olaylarda olmuş ama yinede sizin ekibin güzelliği işte kimse kendisi yüzünden turun yarıda kesilmesini istemiyor tebrik ediyorum sizleri ayrıca...

Bu arada resimler için çok teşekkürler gitmiş kadar oldu saolun...

Scudo
@xCeyhunx

Teşekkür ederim. Aksiliklerde, turların, tuzu biberi herhalde. Allahtan, daha kötü aksilikler olmadı. Buna da şükür. Herkese, dilediği gibi güzel turlar dileriz.

@Athletic

Fatih'cim teşekkür ederim.
Bizde öğrenmiş olduk Özel hastahaneler, sadece yarayı temizleriz, kuduz aşısı ile ilgili işlem sadece Devlet hastahanesinde yapılır diye yönlendirdiler. Ben de konumda okuyan arkadaşların bilgisi olsun diye bundan bahsettim. Kuduz olaylarında tek yetkili ve aşı yapan yer devlet hastahaneleri imiş. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmaz.
Ama genede turumuzu hepimiz aslanlar gibi bitirdik. Buna da şükür diyorum.

@d.Berkay

Berkaycım Merhaba

İnan ekibimize bu turda nazar deydi. Ama gene de turumuzu tamamladık.

Ekip demek zaten , hep beraber düşünen, beraber ortak karar veren, kimseyi arkalarda bırakmayan demek, bence. Bizim ekibimizde, zaten tanınması bu yönde. Biz arkamızda hiç bir arkadaşımızı bırakmayız. Sloganımız bu.
Sizlere de grup kurduğunuzda bu tip yapmanızı tavsiye ederim. Hiç azalmaz, çoğalırsınız.
Resimleri beğendiğine de teşekkür ederim.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler. Muhtar kontrolüm altında henüz bir sorun yok. Ender Abi ve diğer arkadaşlarım bu gezi için çok teşekkür ediyorum sizlere. Emre sayesinde sizin gibi güzel insanları tanıdım. Emrecim sana da teşekkürler. okuldan fırsat buldukça Antalya'ya kaçıp katılacağım aranıza. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@kechisakal

Tuncay'cım merhaba

Nihayet forumumuza üye olmuş ve yazı yazmaya başlamışsın. İnşallah iyisindir. Burda olduğun müddetçe seni de her zaman gezilerimize bekleriz. Muhtar 697 yi kontrol etmeyi de unutma.
Her zaman görüşmek üzere.
Sevgi ve selamlarımla.

Geri