Scudo Sports

Antalya 10 Mayıs 2007 Perşembe Akşamı turumuz.

@Lütfü Çolak

Lütfü'cüm merhaba

Gece bisiklet kullanmak trafiğin azlığından ve ısısnın biraz düşük olmasından dolayı çok keyifli oluyor.
İnşallah gene biryerlerde denk gelip beraber pedallarız.

Sevgi ve selamlarımla.

@Bibendum

Merhaba

dediğiniz gibi , benimde düşüncem aynısı. Bu perşembe akşamı gezileri Antalya'da sevilip her hafta yapılacak. İnşallah İstanbul'da ki gibi geleneksel hale getiririz.

Sevgi ve selamlarımla.

@Mustafateke34

Mustaf'cım merhaba
Dediğin gibi akşam gezileri sper oluyor. sanada tavsiye edirim. serikte bile uygala. Çok zevkli oluyor.

Sevgive selamlarımla.

Scudo
Çok keyifli olduğu yüzlerinizden okunuyor.Antalya gecelerini bizle paylaştığınız için çok teşekkürler,katılan herkese sevgiler.Yolumuz Antalya'ya düşerse Perşembe akşamları nerede olacağımızı biliyoruz,İstanbul'a gelen tüm dostları da Çarşamba akşamları Caddebostan'a bekleriz.Hareket saati 20:30...

@Hüseyin Suda

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum.
Bu gece gezilerimiz, sizlerin İstanbul'da yaptığınız gezilerden ilham alınarak yapılmaya başlandı. Çok memnunuz, çokta zevkli geçiyor. Şimdi anlıyoruz, sizlerin bu çarşamba akşamı yaptığınız bu geziyi geleneksel hale getirmenizi.

Antalya'ya her zaman bekleriz. Aramızda olmanızdan mutluluk duyarız.

Sevgi ve selamlarımla.

Ender abi teşekkurler. Artık gece gündüz demiyorsunuz. Çok güzel topluluğunuz la harikasınız..

sevgiler.

Ender abi akşam bisiklete binmek iyi fikir.Bizimkilere bir söyleyeyim umarım kabul ederler.Pazar günü İzmire geldinizmi ? birkaçdefa telefon ettim fakat şebekelerden dolayı kimseye ulaşamadım.Yakında Antalya'dayım Sygılarımla

@Barhay

Barbaros'cum merhaba

Çok teşekkür ediyorum ilgin için. Bisikletle tek gezmek, çok zevkli olmuyor, benim gibi düşünen o kadar çok arkadaş varmışki, grubumuz gün geçtikçe çoğalıyor. Akşam gezileride bir ayrı güzel oluyormuş. Trafik az, sıcaklık az.

Sevgi ve selamlarımla.

@Alpay İpekgil

Alpay'cım merhaba

Akşam bisiklet gezileri hakikaten güzel oluyor. İzmir deki arkadaşlara da öneririm.
Dün bende seni çok aradım telefonla. Sadece Hakan Koç a ulaşabildim. Şansmı diyeyim , kısmetmi diyeyim yaklaşık 90 kişi gelemedik İzmir'e gece 2 de evimize döndük.

Antalya'da bekliyorum.
Hadi sizde, İzmirde 19- 20 Mayıs için bi çalışma yapında, bak 2 gün tatilde Muğla Gökova, Akyaka da, bisiklet gezileri düzenliyoruz. Sizlerde gelin.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.

@fahrradseelsorge

Dear Edgar and Sbele;(I think wrong wrote ur name)

How r u? That was great time each other and all together:D

We'r gonna wait again next time ;)

Take care of u say to hello ur wife

See u soon

Sch L N

Geri