Scudo Sports

Antakya

Scudo
@erol baybo

slm
ben salcano yu tavsiye ederim. bianchi hem daha ağır hemde daha pahalı. ayrıca dikkat edersen salcano antakya da bu sene iyi tuttu

@omeremmi
Hımmm...
Bayaa fazlaymışız yahu..!:winkenlux

ArkadaŞlar mrb.. Foruma yenİ kaydoldum.. YaklaŞik İkİ yildir pedalliyorum ama epey amatÖrÜm :(
sadece pazartesİ gÜnlerİ bİnebİlİyorum. Ama yanliŞ bİlmİyorsam perŞembe ve cumartesİ gÜnlerİ meclİs meydaninda buluŞup Şehİr turu yapiyor antakyali bİsİklet sevdalilari..
Bu konuda bana ayrintili bİlgİ verecek daha Önemlİsİ cesaret verecek bİrİlerİne İhtİyacim var..
TeŞekkÜr ederİm

neredeyse iki ay olmuş ben bu mesajı yayımlayalı.. malesef kimse cevap vermedi..
o tarihten sonra neredeyse haftada bir bazen yalnız bazen bir arkadaşla 10-100 km arası turlar yaptık.. ama bahsedip bilgi istediğim ekiple şehir turuna katılamadım..
ama cidden kendimden utanıyorum artık..
işi gücü bırakıp bir iki saat beklemeyi göze alcağım artık..
:(

Antakya güzeldir,hoştur,gezilecek yeri çoktur.Cendermelikten biliyem :D

bisikletliler derneği antakya temsilciliği belki bu konuda bir şeyler yapabilir. internetten, facebook'tan o derneğe üye birisiyle görüşürseniz daha kolay bir yol olabilir.

öyle gerçekten çok güzel.. hele bisikletle yakın mesafede doğa ile iç içe gidebeleceğin o kadar güzel parkurlar var ki.. ama yalnız olmuyor işte...

@bahadır76

face kullanmıyorum. bisikletliler derneğine de uğramadım.. ama perşembe günü yapıyorlar. bu perşembe bekleyeceğim dediğim gibi.. teşekkürler tavsiye için.

hafta içi çalışıyorum ancak hafta sonları bisiklet kullanabiliyorum. uyarsa bu hafta sonu yapalım bir şeyler. cep numaram 5303869356

Mrb.. ben de antakyadayim. Pazartesi haric hergun calisiyorum gidis-gelis 80-100 km lik turlara katilabilirim. ama dedigim gibi pazartesi olmasi lazim.
Mesaj atabilirsiniz.
05419554262

merhaba dağ bisikletim var onunla size ayak uydurabilirmiyim bilmiyorum ama aranıza katılmak isterim doğrusu maksat pedallamak değil mi sonuçta:))

arkadaşlar bende hataylıyım ama ankarada yaşıyorum ama bir yanım hep memleketimde memleketimdeki bisiklet severleri de gördükçe heyecanım artıyor inşallah tayine falan gelirsem memleketime sizlerle pedallamayı isterim bol güneşli ve bol pedallı günler diliyorum....
:rolleyes:

Bende Antakya'dayım 14 yaşındayım dağ bisikletleti kullanıyorum (şehir içi kullanıyorum) şehiriçi turlara katılmak isterim

Geri