Scudo Sports

Anlık olarak bisikletinizle şu an nerdesiniz?

Yeniköy kahve dünyası. Mesainin akşam bitmesiyle akşam sürülen bisiklet. Tabiki bisiklet binmekten vazgeçilmez ve vazgeçmem ama sabah binmek çok iyi be yaşam standartlarım için farklı mesailerde çalışabileceğim bir iş haftasonu izin yapabileceğim memuriyet hayatına geçiş yapamıyorum. Ama sabah 5te kalkıp 6da yola çıkıp pedallamak çok keyiflidir diye düşünüyorum. Yapanlarıda inanılmaz kıskanıyorum. Emeklilik hayatımıza kalmaz umarım bu arzu.

Scudo
Yeniköy kahve dünyası. Mesainin akşam bitmesiyle akşam sürülen bisiklet. Tabiki bisiklet binmekten vazgeçilmez ve vazgeçmem ama sabah binmek çok iyi be yaşam standartlarım için farklı mesailerde çalışabileceğim bir iş haftasonu izin yapabileceğim memuriyet hayatına geçiş yapamıyorum. Ama sabah 5te kalkıp 6da yola çıkıp pedallamak çok keyiflidir diye düşünüyorum. Yapanlarıda inanılmaz kıskanıyorum. Emeklilik hayatımıza kalmaz umarım bu arzu.

otel işiyle uğraşan biri olarak aynı dilekleri bende kendime diliyorum ama 65 yaşında emekli olacağım aklıma gelince 30 yıl daha beklemek :krktm:

stratosferdeyim birazdan iniş yapıcam

• Beğen
Tepkiler: :DDD
İşyerinde ofisteyim.

Evdeyim bisiklette yangın merdiveninde :)

@rock for ever hahaha benim bisiklet henüz yeni 3 hafta oldu 1200 km devirdik lastikler tubless henüz hiç patlatmadım ama lastiği yararsam ne yaparım düşünüyorum. Oda zor bi olasılık ama COSMOS işte ?

@rock for ever hahaha benim bisiklet henüz yeni 3 hafta oldu 1200 km devirdik lastikler tubless henüz hiç patlatmadım ama lastiği yararsam ne yaparım düşünüyorum. Oda zor bi olasılık ama COSMOS işte ?

hocam bizde tubless alcak para nerde şambrelden devam :huhuu: ben yolda kaldım mı devam ederim ama sen kaldın mı arkama bile bakmam dağda bayırda nerde bulacaz tubless lastiği :D:D:D şaka bir yana cosmos tekerine taş değirmesin :uzgnm::hımm::harika:

Ben koltukta, o cam kenarında; efkârlanıyoruz ?

Evdeyim, hava soğuk dışarı çıkmaya eriniyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri