Scudo Sports

Anlık olarak bisikletinizle şu an nerdesiniz?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
kuşadası çıkış selçuk efes yol ayrımından girdim ve meryemana yokuşundayım
OvVkj5.jpg

şu an selçuk kavşağındayım lastiğim patladı saolsun bir restoran sahibi yolla yapmama kıyamadı dükkanına davet etti
26n2PA.jpg

r56gX3.jpg

y6NPJk.jpg

Scudo
arkadaşlar kuşadaşından çıktım selçuk belevi sapağındayım ordan girecem belki yakınlarda birileri vardır beklerim :huhuu:
9aQ8VZ.jpg

eşimin pissssletini çaldım alsancak, konak, göztepe bisiklet yolundan gidecem :koptum:
lqW0lX.jpg

@historiyst

büyük ihtimal bende öyle olacam keza arabaların sıçrattığı sular şuan pacalarımı sırılsıklam yaptı ama yola devam :D

kuşadasından şirince köyüne gidiyorum başlıkğa pek ilgi duyulmadı ama :koptum: bisiklete devam elbet birini bulucam :huhuu:
v6pjmz.jpg

@efe14
Genelde tur yaparken ya öncesinde haberleşip organize oluyoruz, ya da sonrasında fotoğrafları paylaşıyoruz.
Tur yaparken kenara çekip foruma fotoğraf yüklemek ihtiyacını kimse duymamış olabilir şimdiye kadar. ;)

Merhaba forumda yeniyim ve yeni yol bisikletine geçiş yapacak biriyim 2500 TL bütçe var kron rc 2000 almayı düşünüyorum sizce hangi markayı tercih etmeyiliyim birde bildiğiniz güvenilir online bisiklet mağazası varmı

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Ulas23
(link)

her ne kadar konu başlığı olarak uygyun olmasada :) yardımcı olayım dedim hem güvenilir hemde uygun fiyatlı :harika:

Boyle bir konu oldugunu bilmiyordum ama sn. @Özcan. 'in dedigi gibi insanlar yolda resim paylasmiyor sanirim. Illa ki paylasan cikar diyorsaniz konuyu takibe aldim. Yazin bir memleket gezisi dusunuyoruz sn. @hamlet2006 ile. Belki katkimiz olur o zaman :D.

Evdeyim. :)

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@CmlCLK

:D valla aslında düşüncem tam olarak hani yola cıktın cek kenera paylar birileri sana takılsından ziyade bisikletinle anlık durumu paylaşman ama olmadı ya başlık hatalı yada enerjisi tutmadı olmayınca olmuyir işte
:D
başlık resmen aküsü biten araba gibi oldu gardaş bi el atıverde vurduralım arabayı :koptum::koptum::koptum:

Anlık olarak paylaşacaktım ama konuyu bulamadım. :D(Cidden telefondan siteye girince sıkıntı yaşıyorum,sekmentler yavaş açılıyor falan.Evde kablosuzdan 35mbpslik internettede öyle.chromeden cepten kaynaklanıyor sanırım.Siz siteye girmek için hangi programı kullanıyorsunuz cep telefonunda?)
187438

Geri