Scudo Sports

Anlık Gezi/Tur Başlığı (İstanbul/And.)

Evet, teşekkürler @barış barış. Telefon numaramı mesaj atıyorum; eklerseniz sevinirim :)

Kolay gelsin @offom. düzenli bir şekilde sürdüğünüz sürece kısa zaman sonra görüşeceğimizden eminim :)

Scudo
herkese selam, foruma yeni üyeyim. Nisan ayından beri düzenli bisiklet sürüyorum, asgari bir kondisyon kazandım sayılır. Tur bisikletiçiğine meraklıyım ve fakat henüz uzun tur için yeterli ekipmana sahip değilim. İstanbul'dan günlük veya yarım günlük yakın çevre içerisinde başlangıç amaçlı deneme sürüşleri yapmak niyetindeyim. 15-20 km/s aralığında, günlük 35-60km aralığında geziler yapmaya hevesli olanlar varsa benimle iletişme geçebilir. Hem pedallarız hem istişare ederiz. Bayram'da istanbul'dayım her gün pedallıyor olacağım, katılmak isteyen herkesi beklerim.

Not: Bostancı'da oturuyorum ancak İstanbul içi uzaklık mesele değil. Güzel bir rota teklifi olursa pedala kuvvet gelebilirim

Not2: @sccetin yakın kondisyonlardayız, sahilden bostancı-tuzla bir girizgah yapabiliriz.

@beyaz1905 Sanırım doğrudan aynı sınıftayız :D Nasıl iletişime geçebiliriz? (link) facebook adresim.

(link)
Perşembe
saat 9 kartal samandıra bağlantı yolu çıkış
akşam 18:00 gibi allah nasib ederse dönüş
Denize girmeli
grubun hızı en arkadaki kişisine bağlı
Katılmak isteyen herkesi bekleriz. Saygılar sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Ömer ÇOLAK
@Çaylak-24

Müsait olsam katılmak istetdim. Rota güzel hafta içi sakin olur diye umuyorum. Denize girmeli düşünüyor iseniz çıkış saatini az daha öne alabilirsiniz bence.

@barış barış tekrardan çok geçmiş olsun.

Dizler sağlam olunca atlayıp zıplayarak çoşarsınız tabii

Çoluk çocuk sahibi insanlar yine de çok abartmamalı. Evdekilerin de hakkını gözetmeli...

@beyaz1905
Atasehirde oturuyorum iletisim kurmak beraber pedallamak isterim..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün 31.07.2016 Pazar
Saat 6:30 Kartal hareketle Kadıköy vapurla Beşiktaş sonra Sarıyer geri dönüşünde sahil boyunca avcılara kadar gideceğim. Yolda olup eşlik edecek varsa sevinirim...

Yol bisikleti ile ortalama 30km +- 2 km oynama olabilir...

3 saat 28 dakika süren pazar turu molası ve vapur geçişi dahil 4 saatte bitti.

100 km toplam yol
28,9 km ortalama

Screenshot_2016-07-31-10-56-05.png

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Arkadaşlar adalar turu yapmak istiyorum var mı eşlik edecek olan. Kurtköyden çıkıyorum kartala oradan adaya

17:30 Atalar başlangıç bostancı ido dönüş tuzla dönüşte duruma göre cumhuriyet caddesinden yakacık tırmanışı ve güzeller güzeli yoldan cezaevi ve sahile inişle tamamlanacak bir tur düşündüm.

Eşlik edecek çıkar mı?
Yol bisikleti ve tempolu

Artan yağmur tehdidi sonrası kısalıp molası eve bırakılan bir tur oldu. Atalar-Bostancı-Kaynarca-Atalar olarak 42 km toplam ve 32 km ortalama ile tamamlamış oldum.

Screenshot_20160820-190921.png

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Geri