Scudo Sports

Ankara'da Yol Bisikleti İle Kardiyo Yapmak

egozalan

Üye
Tepki
2
Uzun suredır devam ettıgım vucut calısmayı ve sigarayı bıraktım.Cok kılo aldım.Yol bısıkletımle Ankara'da fren yapmadan 1-2 saat aralıksız antreman yapabileceğim , önüme yayaların atlamayacağı , araçların sıkıştırmayacağı , tekerin ızgaraya takılmayacağı bir alan önerebilirmisiniz?

Havaalanına giden Istanbul yoluna çıkmayı düşünüyorum saat 6:00'dan ( işten ) sonra fakat tek başına tehlikeli olur diyede endişe ediyorum.

Scudo
ankarada trible-duble yol olsa bak iddaa ediyorum yaya ve araçlardan sıkıntı yaşarsın sana bi önerim var:pazar yeri haha:)

ankarayı çepeçevre dolaşan çevre yoluna yakınsan orayı tavsiye ediyorum. gayet geniş bir emniyet şeridi ve güzel bir asfaltı var.

şurayı kastediyorum

(link)

tabii hava karardıktan sonra bisiklete binmek özellikle ankaradaki şöförler göz önüne alındığında büyük risk. :) fosforlu bir yelek , kask lambası vs kullanmak iyi olabilir. sokak köpekleri de hava karardıktan sonra nedense daha fazla saldırganlaşıyorlar.

Antreman için önerim çevre oyolu ya da konya yolu, hem sadece düz değil yokuş antremanıda yapmış olursunuz... Ayrıca Konya yolunda Metrobüs için yolun bir şeridi tahsis edildi. Fazla otobüs trafiği olmadığı için çok rahat ulaşım sağlarsınız...

• Beğen
Tepkiler: egozalan
Geri