Scudo Sports

Ankara'da katılabileceğim bir bisiklet grubu arıyorum

Ayhan Daş

Üye
Tepki
4
Ankara da katılabileceğim bir bisiklet grubu arıyorum ...Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Scudo
Merhaba
Bende Ankarada katılabileceğim bisiklet grubu arıyorum. Geceleri gezen bir grup varmı hafta sonu gezen bir grupta bana uyabilmektedir.

merhaba,
sorunuza tam yanit bulabildiniz mi bilmiyorum. Ankara Bisiklet Grubu her haftasonu ve cogunlukla hafta ici de cikiyor antrenmana. Haftasonu genelde cumartesi 70-80 km yapiyoruz, pazarlari 100-120 km civarinda.

Burcu

Aynen sizler gibi aramadayım. Anka yı inceledim biraz ama gerek web sitesi gerek grup eski havası'nda değiller sanki. katılabileceğimiz gruplar var mıdır ? internet sitesi , forum sayfası farketmez aktif bir grup.

(link)

Arkadaşlar buyurun usta yeni başlayan her türlü kişiye hitap eden bir gurup her hafta pazar günleri kesintisiz turlar yapılmakta.
Herkes istediği zaman turlara katılabilir.

bugün sedona 341 aldım. etlik,esertepe tarafında oturuyorum.etlik bölgesinden bisikletçi varmı?

(link) bu grup kurtuluş parkında toplanıyor güvenparka alternatif olarak

Arkadaslar sincan merkezde banliyo duraginin arkasinda alniaciklarin karsisinda bir tane dandik bisikletci var tam bir hayvan 5 kr vermeyin olur da yolunuz duserse.5sn konustum adamla oldurucektim nerdeyse

Çiğdem Balgat tarafında beraber pedallayacağım arkadaş arıyorum.

Merhaba, (link) adresinde her şehir için bisiklet grupları yayınlanmış. İşinize yarayabilir.

tebessüm şehri pursaklarda, bisikletçileri öpmesinler..

ANKARA DA DEMETEVLER BİSİKLET GURUBU KURULUYOR "ANKARA DEMETEVLER TUR ARKADAŞI" BAŞLIKLI KONUYA BAKILABİLİR.

Hortlatayım başlığı.
Ankara Eryaman'da bisiklet grubu var mı? Yeğenim için arıyorum. Kendi başına uğraşıp duruyor ama varsa bir grup dahil olsa şahane olur. Hem gruba değer katar hem kendisi faydalanır. Bilgi edinir. Aranıza alın yalnız bırakmayın bisikletçi kardeşinizi :D

bir güncelleme de benden evim ankara keçiören incirlide sürüş yeri ve grup arıyorum

Geri