Scudo Sports

Ankara'da Erdoğanlar Bisiklet gibi bir firma olmasına üzülüyorum!

@Mehmet Altuğ

Neden?

Arabanızın lastiği patladığında da aynı tavırları sanayide bi ustaya yapmayı denediniz mi

Scudo
@a.f.k. Henüz araba sahibi değilim. Ama birgün olursam ve başıma böyle bir hadise gelirse dediğiniz gibi yapar ve sonuçlarını yazarım buraya.

@Mehmet Altuğ

Yazacak halde olabileceğinizi pek sanmıyorum :) siz yinede dikkatli olun
Kalın sağlıcakla

@Erdoğanlar Bisiklet ten sadece tek alışverişim oldu. Zincir alacaktım ve zincir sökme aletim yoktu, alacak durumum da yoktu. E mail ile durumu izah ettim, mailime 1 dakika içinde geri dönüp unutmazlarsa kısaltacaklarını söylediler. Zinciri kısaltmayı unutmuşlar fakat ilgili tavırları ve fiyat farketmeksizin kargo ücreti olmaması hoşuma gitti. 5'e yakın yerden alışveriş yaptım, Erdoğanlar bisiklet en ilgili olandı.

@Mehmet Altuğ

Şahsen aynı tavırları sanayide de göstermenizi ve sonrasında yaşananları burada paylaşmanızı büyük bir istek ve merakla bekliyorum :D

Kardeş onu bunu bilmem,ben eskisehirde malum buyuk bir yere iş yaptırdım (flipper 400tl) ardindan onuda becerememisler aradim dedim abi boyle boyle is yapmislar nasil bir yol izlenebilir.15dk telefonda anlattilar yardim ettiler.Bunu kimse yapmaz,erdoganlar gonlumu kazandi ankarada olsam butun islerimi oraya yaptirirdim.Hususi bir gunde bakima goturecegim hizli trenle.

@Erkin Kalender
Parça değilde bisikletin tümünü götürmyei planlıyorsanız baştan düşünmekte fayda var. Zira YHT ile bisiklet kavuşamayan iki sevgili şimdilik... ;)

2 hafta önce Mehmet beyle şahsen tanıştım. Kendisi oldukça kibar ve bisiklet hususunda bilgili bir insan. Temsil ettiği markalara ait modellerin niteliklerini müşteriye gayet net aktarabiliyor. Ayrıca benim gözümde, isteklerim doğrultusunda, pahalı olan x marka bisiklet yerine nispeten daha ucuz olup, donanım olarak üst seviye olan y marka bisikleti önerecek kadar da dürüst bir insandır. Hataları olabilir ancak müşterilerine telafi edilemeyecek bir durum yaşatacaklarını düşünmüyorum.

@Erdoğanlar Bisiklet bir çok alışverişim oldu. her zaman memnun kaldım. nabız saati aldım sensör çalışmıyordu, telefon açtım ürünü gönderin inceleyelim dediler. ertesi gün aradılar evet sensör arızalı imiş dediler yenisini gönderdiler. on numara esnaflar.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
(link)
cc083-2lhs.jpg

resimde görmüş olduğunuz bisiklet japonyanın alps markasınındır.1980 yılında ankarada dünya turuna çıkmış italyan bisikletçi tarafından babama 2. el olarak satılmıştır.Gayet güzel bir bisiklet.2012 yılında bisikletin çalışmayan kısımları vardı ama boyasında en ufak sorun yoktu.Bende bisikletin fotorafını çekerek erdoğanlar bisiklete gittim.Önce
elimizde böyle bir bisiklet olduğunu nasıl değerlendirebileceğimizi sormak amacıyla.Dükkana gittim ve bisikletten bahsettim.Orada ki ukala beyfendi bisikletin fotorafına bakmaya bile tenezzül etmedi ve bana kendilerinin profesyonel bisikletçi olduklarını böyle şeylerle uğraşamayacaklarını,öyle çocuk bisikleti gibi yazın bin kışın sat gibi bi olaya girmeyeceklerini söylediler(SORDUĞUMDA eylüldü)(halbuki bisiklet böyle profesyonel bir biskletçi tarafından restore edilebilirdi ama onlar resmine bakmaya bile tenezzül etmememişti.Ben ise hayal kırıklığı içinde dükkandan çıktım ve bisikleti kendi depomuzda beklemeye bıraktım ve bisiklet şimdi çalınmış.Çok üzgünüm.
Erdoğanlar bisiklet o gün beni hayal kırıklığına uğratmasaydı şimdi bisiklet değerlendirilerbilirdi.Kullanılmasa bile çok güzel dekor bile olabilirdi nede olsa hatırası vardı.
Bilemiyorum profesyönel bisikletçi olmak bu kadar ukala olmakmıdır.Ben onlara danışmak için gittim onların tavrı ise beni şoka uğratmıştı.Ben internette sonradan araştırma yaptığımda bisikletin bu fotoraflarını buldum.Ne güzel muhafaza etmişler ve şimdi müzelik.Maalesef ülke bisiklet kültürü olmayınca bisikletçileride böyle acayip tavırlar içerisinde oluyorlar.

@uslsy Sende ne erdoğanlar yalakasıymışsın arkadaş oku geç sana ne ben yaşadığımı anlattım.
Spam sensin.

Erdoğanlar Bisiklet gönderi hızı anlamında çok iyi ancak bir problem yaşadığınız zaman muhatabınız olan kişiler angusun teki çıkabiliyor nadiren. Benim anladığım budur. Mümkün mertebe sipariş edip ürün gelince incelemek - herhangi bir aksilik görürseniz; hiç muhatap olmadan iade etmenizi öneriyorum. Cayma hakkınız kanunlarla sabittir. Ürünü satamayız edemeyiz demelerine asla aldırış etmeyin, cayma hakkınız var sizin.

Geçen JBL Flip 3 ses bombası aldım, hafif dip gürültüsü vardı ve hiç rahatsız eden bir durum değildi. Mesaj attım ancak 2 defa dönüş yapmadılar, aradım açmadılar. 2. aramamda son saniye açtılar ve adam azarlar gibi bir konuşma tarzları vardı. Durumdan bahsettiğimde;
-"Ürünü açıp kullandınız mı" diye sordular :D
+Dedim ki; 5 gündür sabah akşam aralıksız kullanıyorum :)
-"Ee o zaman iade alamayız kullanılmış ürün; biz bunları satamıyoruz sonradan" dediler.
+"Nasıl iade ettiğimi izleyin" dedim ve telefonu kapattım :) 70TL fazla verip Hepsiburada.com'dan tekrar sipariş edeceğim. Orada iadeye karışan veya ukalalık eden kimse yok.

Kısacası kimse ile muhabbet etmek - anlaşmaya varmak zorunda değilsiniz; iade edin gitsin, ne b*k yerlerse yesinler :)

ya kardeşim gönderiyi okudum ben sinirlendim. hiç mi gururunuz yok onu anlamıyorum. tamam kardeşim istemiyorum birşey ver tellerimi jantımı de al çık o da ugrastığıyla kalsın. adam size resmen küfür etmiş siz giip tel parası veriyorsunuz hala. siz de bir ilgiçsiniz

2013 senesinde yaşanmış ve artık orada çalışmayan bir ustanın konusunu ne güzel hortlatmışsınız :)
3 Senede 35'e yakın full süspansiyon bisiklet sattım. instagram hesabıma profilimden ulaşabilirsiniz. Aylık ortalama 2-3 bin, geçen ay 6 bin liralık mal aldım @Erdoğanlar Bisiklet 'ten. Türkiye'nin her yerine de bisiklet yolladık. Erzurum'dan, Edirne'ye Samsun'dan Muğla'ya. Ne biz 1 kişiyi mağdur ettik ne de Erdoğanlar Bisiklet bizi 1 kere mağdur etti.

Tüketici kanunundaki hakkınızı biliyorsanız ürünü ve faturasını alırsınız. Tüm tüketici sözleşmelerinde yer alan bir madde var. "
Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir." Bu şartları sağlayıp istediğiniz ürünü iade edebilirsiniz. Ama size satılsa kabul etmeyeceğiniz şekilde ambalajı bozulmuş veya ambalajı olmayan ürünü de iade edemezsiniz :)

Adam bisikletimi restore etmediler sonra da çalındı demiş. Evinde saklasaydın kardeş? Bisikletin çalınma sebebi senin çalınmaya evden daha müsait bir yer olan depoya bırakman olmasın sakın? Ben ayda 4 gün kesin erdoğanlar bisiklette oluyorum senin gibi taleplerle gelen bir sürü kişi oluyor. O firma o tarz işlerle uğraşmaz senin gitmen gereken adres @Doğukan Aksu hocamın https://www.bisikletforum.com/konu/atelier-no-85-restorasyonlar.138860/ Atölyesi idi :) Geçmiş olsun.

1994 yılında, izmirde xyz bisikletteyim. karne hediyesi sözünü tutsun diye, bir anne oğluyla geldi. sevdiğim bir arkadaşımdır sahibi. neden bilmiyorum, kadın 200 lira olan bütçesini duyunca herşeyiyle 350 lira hatta daha fazla eder bir bisikleti gösterdi. kadın pazarlık yaptı. 190 a indi. kadın işte bu noktada başladı hakaret etmeye, işi bilmediği için kendisini kazıkladığını, o fiyata daha güzel bir bisikleti illa ki alacağını da içeren, sadece küfür içermeyen 15 dakika kadar hakaret etti. dükkan saihib kızdı ise belli etmedi. 100 liraya sattığı bir bisikleti çıkardı, 180 lira dedi kadın pazarlık edince 150 liraya sattı. bana da dönüp napayım dercesine baktı. kadın mutlu, çocuk mutlu, ben şaşkın.

bu da böyle bir anımdır.

@Mehmet Metin Levent

İlginç bir hikâye. Kadın haklı demiyorum kesinlikle fakat 350 liralık bir bisikleti pazarlıkla 190'a indirebilsem ben de işkillenirdim açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: efeozata
@Rocketman

hocam ne alaka, dükkan sahibi, belli ki hali yerinde olmayan kadının gururunu kırmadan, kendinden jest yapıp 350 TL'lik bisikleti 200 demiş, 150 TL kendinden inmiş, adam iyilik yapmış, iyilik. Bakmış iyilik karşılığında küfür yemiş, sonra kazıklamış:)

• Beğen
Tepkiler: 9magiko
Geri