Abdtorun
Üye
- Tepki
- 6
- İsim
- Abdullah Torun
- Bisiklet
- Scott
Bugün benimde başımdan bir taksiciyle nahoş bir tartışma geçti. Gazi Üniversitesinden Anıtkabir istikametine bisikletle giderken yolun sağını kullanmama rağmen başkent hastanesi önünde arkamdan gelen 06t5905 plakalı taksi kornayla taciz etti. Bende durup neyi yanlış yaptığımı sormak isteyip onu sağıma aldım. Aldığım cevap yol verde geçeyim olunca acaba motorlarımı çalıştırıp havalanmam mı gerekiyor diye düşündüm ama cevabım kuralları öğren oldu. Ama arkadaş senden mi öğrenecem diye başlayan bir münakaşa faslı başlatınca ben yoluma devam etme kararı aldım. Ama o hala arkamdan taciz etmeye devam etti. Gel öğret bana kuralları gelsene diyerek. Müşterisini alıp giderken en soldan yine en büyük silahı(!) olan kornasını ateşlemeye devam etti. Baktım ilerde ışıkta durdu. Yanına yaklaşıp aynen harfi harfine şu cümleyi söyledim. Bak abicim güzel güzel konuşalım. Birbirimizin hatalarını söyleyelim dedim. Ama o yine ukala haliyle cevap verdi. Bak dedim bende bir aracım. Verdiği cevap tam fıtratına ve zihniyetine uygundu. Ne aracı ya. Hani plakan göster dedi. Ve yanan yeşil ışıkla bastı geçti.
Şimdi olay burda son buldu ama bu benim ilk ciddi tartışmamdı. Daha önce birkaç ufak kazaya karışsamda hiç bu kadar aksi biriyle karşılaşmamıştım. Beni üzen bu insanın Ankara'nın en güzel ve özel semtinde bana bu karşılığı vermiş olması.
Sonuç olarak beyaz masayı aradım ama bizde karşılığı yok cevabını aldım. Emniyeti arayıp ihbar edin dedi ama darp ve küfür olmadığı için işi oraya kadar götürmek istemedim.
Ama bunun altında da kalmak istemiyorum. Acaba bu taksileri şikayet edip sonuç alacağımız bir birlikleri falan var mı. Yani bizde bir kulak çektirebilir miyiz ki bu adam daha fazlasını hak etti.
Bir de son söz olarak galiba bisiklet insanı yumuşatıyor galiba. Benden söylemesi
Şimdi olay burda son buldu ama bu benim ilk ciddi tartışmamdı. Daha önce birkaç ufak kazaya karışsamda hiç bu kadar aksi biriyle karşılaşmamıştım. Beni üzen bu insanın Ankara'nın en güzel ve özel semtinde bana bu karşılığı vermiş olması.
Sonuç olarak beyaz masayı aradım ama bizde karşılığı yok cevabını aldım. Emniyeti arayıp ihbar edin dedi ama darp ve küfür olmadığı için işi oraya kadar götürmek istemedim.
Ama bunun altında da kalmak istemiyorum. Acaba bu taksileri şikayet edip sonuç alacağımız bir birlikleri falan var mı. Yani bizde bir kulak çektirebilir miyiz ki bu adam daha fazlasını hak etti.
Bir de son söz olarak galiba bisiklet insanı yumuşatıyor galiba. Benden söylemesi