Scudo Sports

Ankarada bisiklet satan dükkanlar

yoksa bunların ingilizcelerinden biri miydi :S -- üşeniyorum da google amcaya sormaya...

Scudo
@CandanC

Bende isim alternatifi bitti. İsim üretemiyorum..[emoji2]

@CandanC

Red bisiklet sanırım, eski sporcu bir abi var, salcano bayisi.

eveeet :) kesinlikle red bisiklet...

Ankara'da batikentte yasıyordum orada Batıkent bisiklet gibi bir yer vardı adını hatırlayamadım ama market bisikletlerinden yüksek bisikletlerde satıyorlardı..

Kardeşim Ankarada bisiklet Yiba çarşısından alınır :) orada hertürlü marka ve modeli bulabilirsin :D Bahsettiğim yer Ankara/dışkapı'da :)

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce döndüm ankaraya yarın veya öbür gün tüm bahsi geçen firmaları bi dolaşmayı düşünüyorum :)

Arkadaşlar bugün yiba çarşısından salcano city sport 20hd modeli aldım 850liraya anlaştık. 850liradan daha fazla indirim yapmayınca fiyat artmadan suluk kafesi, suluk, ön arka ledli far, iyi bir pompa ve şifreli kilit, kadro altı üçgen su geçirmez çanta aldım hediye olarak :) beğendim bisikleti aksesuarlarla fiyatı hoşuma gidince aldım. Arabam uzaktaydı ufak bi kapora bıraktım yarın gidip teslim alıcam yardımcı olan herkese teşekkür ederim

@Anıl Ünal

Merhabalar hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Bahsettiğiniz bisikleti nakit veya peşin olarak mı aldınız yoksa kredi kartı ile taksit mi yaptırdınız? Ürünün liste fiyatı 1000 tl gözüküyorda. Merak ettim çünkü ben kredi kartı taksit ile almayı düşünüyorum :)

@Murat TAŞKIN
Kredi kartına aldım 9 taksite kadar yapabiliceğini söyledi hatta aklımda daha uygun bişey vardı ama aksesuarlarıyla güzel oldu :)

Arkadaşlar boyut konusunda kuşkularım var 18 inch bana uygun mudur yoksa verdiğim kaporayı başka bi bisiklet için mi kullanıyım ne dersiniz boyum 1.83 bacak içi boyum 80 cm gibi çıkıyor ölçümlerde salcano city sport 20hd 18 inch idi bugün telefonla tekrar bi görüştüm 19 ve 20 inch olan kadrolarıda görmek istediğimi söyledim bide carraro 225 var ne dersiniz ne yapıyım kafam karıştı biraz :)

1.83 boya 80 cm iç bacak çok garip, doğru ölçtünüz mü? Ölçülerinize göre 18 inç uygun olan...

@Anıl Ünal

Benim boyum 1.83 ve 18" bisiklet kullanıyorum. Tam bana göre..[emoji106][emoji4]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@Enes Çatal
Valla internetten iç bacak ölçümü videosu açıp aynısını yaptım hata varsa en fazla 1-2 cmdir çok mu kısa olmuş bacaklar :D

@Serkan HODANCI
Kaporayı verdim ama emin olamadım bugün boyumu bile tekrar ölçtürücem :) dediğiniz gibiyse bi sorun yok gibi peki carraro 225 ve city sport20 arasında bi fikriniz var mı

@Anıl Ünal

Boya göre bir miktar kısa ama problem yok tabii, ölçüler doğruysa 18lik uyar tabii gidip dükkanda üzerine çıkın öyle de ölçün...

Geri