Scudo Sports

Ankara'da Bisiklet Kazası; 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Bisikletli Gezgin

Forum Bağımlısı
Tepki
4.603
İsim
Mustafa
Bisiklet
Sedona
Aracın çarptığı bisikletli, hayatını kaybettiBaşkent’te bir aracın bisikletliye çarpması sonucu bisikletli şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, Beysukent Angora Bulvarı üzerinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 06 DG 5979 plakalı araç, 20’li yaşlardaki bisikletli Meril Çiğdem’e çarptı. Çiğdem çarpmanın etkisiyle havaya yükselerek çarpan aracın arkasına düştü. Olay yerine hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Çiğdem, hayatını kaybetti. Çiğdem’in bisikleti ise yol kenarına savruldu.

Çiğdem’in cenazesi olay yerine gelen ambulans ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza yapan aracın sürücüsü karakola götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(link)

Geçen hafta yaşanan kaza sonucu arkadaşımız hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Scudo
:(((( Allah rahmet eylesin.İnanılmaz üzüldüm. Allah ailesine sabırlar ihsan, mekanını cennet eylesin.

Böyle sürücülerin bir an önce cezalandırılması lazım. !! Allah rahmet eylesin :(

Kardeşimize Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabır versin. :(

Çok dikkatli olmak lazım. Kardeşimize Allah'tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum...:(

Az once eksisozluk'ten hakkinda yazilanlari okudum. Duygulanmamak elde degil. Sevecen, cevresiyle uyumlu, basarili bir genc kiz hayatini kaybetti. Ve tek sucu bisiklete binmek...

Memlekette hayvan çok, motosiklet yada bisiklet kullanıcısı olarak bu insanlardan çok çekiyoruz çok.
4 Tekeri olunca tüm yol bunların oluyor. Hiç saygıları yok, sıkıştırmak, yoldan çıkarmak hoşlarına gidiyor denyoların.

Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Ailesine ve Tüm Dostlarına Allah Sabır Versin.

• Beğen
Tepkiler: Remzi YOL
Keşke devlet büyüklerimiz biraz avrupalılara özenip biraz bisiklet yolu yapıp başına 2 tane zabıta koysa çok mu fena olur ?? Allah rahmet eylesin

ALLAH Rahmet Eylesin.... Geriye kalanlara da sabır versin....

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin. Keşke şu bisiklet kullananlara biraz daha dikkat etse herkes bunların hiçbiri olmaz

çok üzgünüm,Allah rahmet eylesin,yakınlarına ise sabırlar versin,

devletin; ivedi bisiklet yolları yapması gerekli,her ay yada her sene bir arkadaşımızı mı kaybediyoruz..

Avrupalılarda bisiklet sürücülerine saygıları olduğundan sürekli yollar yapmaktadır..

Türkiye'deki tüm gruplar ve dernekler birlik olup,bisiklet yolları talep edilmeli..

bu kaçıncı can gidişi..

üzüldüm ,olay dehşet verici,arkadan çarpma oldu herhalde ,havada uçmuş arkadaşımız aracın arkasına düşmüş .arkadan çarpma olayında otomobil sürücüsü kesin suçludur ,ama insan hayatının değerinin ne olduğunu bu hatalı otomobil sürücüsüne verilecek en ağır ceza 20 yıl olmalı ,10 yıl bile az gelir ....evet bisiklet sürücüleri aniden araç önüne çıkamaz bunlarda bizi bağlar sağ şeridi korumak durumundayız kırmızıda geçmeyeceğiz özellikle kavşaklarda çok kaza oluyor gerek araçlar bisiklete çarpıyor gerekse bisikletli kavşakta yalnış dönüş yapabiliyor ,evet allah rahmet eylesin sevenlerine ,dostlarına metanet dilerim ..

Çok üzüldüm gerçekten , Allah rahmet eğlesin

Allah rahmet eylesin, bugün o yarın biz öteki gün bir başkası....:(İki tekerlekliler iyi bir kültür yerleşmeden hep tehlikede bu ülkede...

:( Üzücü.Takdiri İlahi.Allah Rahmet Eylesin!.Allah yakınlarına Sabır versin..

Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin. Hepimizi kazalardan belalardan korusun...

diyorum ya, düşmanın varsa kaza süsü ver öldür arkadaş! nasıl olsa cezası yok değil mi? acayip ironi var!

yazık bu kardeşimize, çok yazık. ailesi ne durumdadır şimdi. Allah sabır versin.

Geri