Scudo Sports

Ankara'da 350 ytl'e yol bisikleti arıyorum

doriath

Üye
Tepki
1
arastirmama göre kadro boyu 60 olursa bana uygun oluyor(boyum 1.85), eski model, kullanilmis olmasi sorun diil antrenman amacli alıcam catlak, kırık, bozuk olmasın calissin yeter, elinde bu sınıflamada bisikleti olanlar bana ulasırsa sevinirim, tesekkurler

Scudo
2007 model 21 vites (shimano),ince teker 3 ay önce sıfır aldım sadece 1 gün binebildim.acil ihtiyactan dolayı satıyorum.bisiklet 11 kg.üzerinde aksesuarlar da var.düşünürsen daha detaylı yazabilirim.fiyatı 350 ytl.salcano web sitesinden bisiklete bakabilirsin.

sitesinden baktim bisikletin guzel sifiri 410 ytl yaziyo fiyatinda iyi ama race tarzı bisiler arıyorum hybrid dusunursem siteden sana ulasmaya calisirim tabi satilmamissa:) ilgin icin tesekkurler

merhaba. Ben triatlonla uğraşıyorum. Bisikletim aski bir bianchi.5 senedir bu bisikletle sürekli yarış koşuyorum. sürekli bakımlarını yaptığım için hiçbir sorunu yok. msn adresinizi gönderirseniz size fotoğraflarını gönderebilirim.ben daha yeni bir modele geçmek istiyorum.300 ytl istiyorum.
not: bisikletimi aktif olarak kullanıyorum

Geri