Scudo Sports

Ankara

antrenmanlı birisi için 27 km çok kısa bir mesafe 2,5 saat ise çok uzun bir süre zamanla bu süreyi kısaltırsınız mesafe çok uzun degil ben bazen 130 km yaptıgım oluyor yol bisikleti ile...

Scudo
eryaman - sıhhıye arası yaklaşık 5 yıl sürdüm ve ortalama varış sürem 45-50 dk idi , tamamen antremanla ilgili bir süre sonra makinalaştığınızı görürsünüz ne trafik ne mesafe koyar :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
@kaan demir

ben mtb ile 180 küsür km yaptım lastiklerde yol değil normal dağ lastiğiyle her haftasonu 130 u buluyodum yazın :in:

@sgtalper

ben amatör bisikletçiyim.profosyoneller için 27km değil 227km bile vız gelir..

Amatör bir insan için bence gayet iyi bir mesafe, ama forumun antreman bölümünü incelerseniz bu mesafeyi nasıl en kısa sürede rahat rahat alabilceğinizi daha iyi ve planlı alabileceğinizi öğrene bilirinsiz. şuan benim için gitmeye cesaret etmeyeceğim bir yol almışsınız(daha bisiklet arama aşamasındayım kısacası tam amatör)

ben ve arkadasım sıncandan street bisikletlerle gittik yaklaşık 1.5 saat sonra çankayadaydık.tabi trafikte cok zor kullanıyosun.

valla abi konuda asagıda kaldı bizim performansımızda asagılarda kaldı malum kıs ayları... arada biniyorum ama kış en nihayetinde yaza cok antrenman yapmamamız gerekecek.......

merhabalar, hazır konu hortlamışken yazayım dedim. bahar aylarına doğru bisikletimi alacağım. aslen tunalıda oturuyorum fakat okulum dikmende. her sabah sıkış tıkış otobüslerde eziyet çekerek üstüne bir de dünyanın parasını vermek gücüme gittiği için hazır bisikleti almışken ulaşımımı da pedallara asılarak sağlayayım diyorum. bunun yanında bisikletimi aldığım zaman kabul ederseniz turlarınıza ben de katılabilirim :)

konu çok gerilerde kalmış, üst sıralarda bulunması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. elime geçen her fırsatta farklı isim ve maillerden onlarca mail yolluyorum belediyeye.

En son aktivite 10 kasım Anıtkabirdi.O zamandan beritur planlanmadı hiç:)
Bana hiç tura katılmak nasip olmadı.Ama bu yaz inşallah bende katılacağım bakalım:)

10 derece altında tur yapılmıyo arkadaşlar..hepimiz 4 gözle bekliyoruz turların başlamasını...bende akşamları biniyorum - li degerler olmadığı sürece....6 -7 kmlik bir parkurum var ayrıca trafikde de cok dikaktli olmak gerekiyo...herkese iyi forumlar....

Arkadaşlar Ankara Yenimahalle Tarafı Bisiklet Arkadaşı Aranıyor ... Yollar Tek Başına Çekilmiyor Eğer Varsa Alta Not Bıraksın ...

Patron ben varım.Onkolojinin orada oturuyorum şubat tatili bitimine kadar tur yapabiliriz ama performansım baya düştü bisiklette biraz kötü :)
Ama senin tempona ayak uydururum merak etme :)
Cemrenin orada veya mitin oralarda ivedikte falan amann neyse bir yerde buluşuruz işte :)

• Beğen
Tepkiler: MertcanBalıkçı
Her ikiside yok :)
Kullanmıyorum :)
Yaş 17.

Geri