Scudo Sports

Ankara

Merhaba çankaya, yıldız, oran sitesinde, olup saat 6 dan sonra bisiklete binen arkadaşlar varmı?

valla ben her gün biniyordum ama kış sezonu gelince çıkmayı bıraktım.. hava karardıktan sonra bisiklete binmeyi sevmiyorum...bir roller aldım onunla devam etmeyi deniycem..

Scudo
ok
perşembe yarım gün , cumada tatil iki günde boş zamanlarda çıkabilirim. Ben yıldızda oturuyorum olmazsa eymire ineriz.. Abi tempo her şekilde uygun olur bende çok profesyonel degilim.

@salih emre üregen

Tempo problem değil hallederiz.

@alp güven

Bana yakınsın, üst taraftayım bende MHP binasının üstünde.

Vayyyy Alp abi :D turlarada niyetlenmeye başlamışsın :D

Sevgili Bisiklet severler.

26.10.2010 gece saat 23.00 hava çok güzel, gerçi biraz duman var ama zararlı olmayacak. Trafik var ama sıkıntı yaratmayacak. Niyetim her zamanki parkurumu biraz daha uzatıp 2 mola verip tamamlamak. ilk molamı dönüş yolumda kurtuluş parkı itfaiye istasyonu önünde verdim çünkü ışık kırmızı yandı malum ceza yazıyorlar, bundan sonra yola devam ettim tam cebeci camisi kavşağında bir genç arkadaş bisikleti ile kurtuluşa doğru gidiyordu selamlaştık ben yoluma devam ettim 6.5 km yol yaptım toplam 35 dakika pedal çevirdim. Kısmet olursa havalarda iyi giderse antremlara devam edeceğim.

Esen kalın

Sedat GEDİKLİ

perşembe akşamı tur gezi var mi acaba? Cuma 15.00 da şehir turu var diye biliyorum.

Merhaba. Geçen pazar hasanoğlana beraber pedallıyorduk. Dönüşte hızınızı merak ediyorum, biz 40-45 ile baya hızlı geldik

Cuma 15.00 da şehir turundayız gelirseniz görüşürüz.

perşembe akşamı tur var. perşembe akşamı bisikletcilerinin saat 20:00'da güvenpark'ta buluşulcak.

@Mansur KHASSANOV

karıştırdınız sanırım. ben geçen hafta eymire gitmek istedim fakat yakın bir arkadaşım geldiği için turlara katılamadım :(

Perşembe akşamları çok geç bitiyor Gültekin bey, hava karardıktan sonrada zaten ısı iyice düşüyor eve gitmek nerden baksanız 23-24 ü buluyor.

günaydın, bu sehir turu organizasyonu nerede başlıyor?
bugun bisiklete binmeyi çok isterim ama hava çok kötü akşam yagmur durur inşallah...

@ufuk şen

evet haklısınız ondan iyi giyinmek gerekiyor. havalar güzel oldukça sorun olmuyor. geçen hafta perşembe günü hava çok güzeldi. ama bugün yağmur maalesef :(

ayrıca bu pazar tur var mı? varsa nereye ve kaçta nerede buluşulacak?

selim kaiser'in mesaji vardi, ona soru sordum da, o kişinin tüm mesajları silindi)

Geri