Scudo Sports

Ankara

Scudo
Sorma abi.Forumda takılırken farrkettim.Ablalarımızda varmış.

Kafamı kuma gömsem olmaz.Harakiri mi yapsam acaba :DPardon abla

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
Arkadaslar ankarada bısıkletle alakalı ne nerde bılmedıgım ıcın sızlere danısayım dedım. Başlıktan da anlasılacagı gıbı kalıtelı , bisikletten anlayan bisikletçi arıyorum. Bahcelı de oturuyorum! İzmirdeki Doruk bisiklet tarzında aslında aradıgım

Şimdiden teşekkürler

Erdoğanlar Bisiklet
Libya Cad. No: 9/B ANKARA
Tel: (312) 435 74 55 - 56 Faks: (312) 430 36 61

sds bisiklet koru mah. beyazgül B sitesi no:181 çayyolu ankara mesa plaza avm karşısı
2406066

KEÇİÖREN VE ETLİK CİBARINDA ANTRENMAN YAPACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN GÖRÜŞELİM.BİSİKLETE BİNECEK BİR ARKADAŞ OLMADIĞI İÇİN BİSİKLETİM VE BEN ÇÜRÜYORUZ.

Herkese selamlar,
Bu sabah (24, 09, Cuma) arabayla Çankaya Belediyesinin İncek'teki spor tesislerine kadar gittim, arabayı tesislere bıraktım ve bisikletimle saat 7'de Tuluntaş ayrımına kadar yani yolun tek şeride indiği yere kadar sürdüm. Gidiş-dönüş eğer km sayacım yalnış göstermiyorsa 32 kilometre kadar. Yalnız dönerken trafik yoğunlaştı. TED ayrımında arkamdan gelen bir araba sağa dönmek için aniden önüme kırdı, az kaldı altına alıyordu beni. Yani demem o ki biraz daha erken gitmek gerekebilir ya da haftasonları daha sakin olabilir. Bir de sağdan soldan kaptırıp gelen köpekler -- gerçi bu sefer uzaktan havlamakla yetindiler ama -- tehlike arz edebilir. Herneyse, katılmak isteyen olursa haberleşebiliriz. Sevgiler.

pazar sabahı bende size katılabilirim. ben panora'ya yakın oturuyorum. mtb'ma geçen hafta düze yakın lastikler taktım.

sizlerden mesaj bekliyorum.

@ali can çalış

alican abı sendemı bınıyorsun bısıklete
yakında bende katılacagım
beraber turlarız eymır fln :)

Tarık Hocam, Ali Can Hocam selamlar.
Pazar günü sizelere de uygun olursa çıkabiliriz erken bir saatte. Lakin, esas ben sizinlerin temponuza ayak uydurabilir miyim ondan emin değilim. Size ayak bağı olmak istemem :) Çünkü bisiklete başlayalı henüz bir-bir buçuk ay ancak oldu. Ama elimden geldiğince uyum sağlamaya çalışırım. Üstelik deneyimlerinizden de faydalanmak isterim.

Okulun baslamasindan onceki son haftasonu olmasi serefine yarin sabah ODTU'de Bulunmaz'in isaretledigi patikada olacagim:)

Ilgilenenlere bayagi gec de olsa duyurulur.

Bu arada birkac haftadir adam akilli binemedim bile, "ben yokuslarda ucar giderim seni bekleyemem" diyenlere saygim sonsuz:D

@Mert Bezgin

Merak etme ben daha 2 haftadır biniyorum:) Eymir'in etrafını 1 kere turlayınca mutlu oluyorum:)

@Mertcan Özmen

Mertcan selam,

Bende 2 hafta kadar önce hem kendime hem eşime bir bisiklet aldım. Bende camiaya çok yeniyim. Bizde hanımla eymirin etrafında dönüyoruz haftasonları. Kesinlikle tavsiye ederim, insanı zinde tutuyor.

Sen ne aldın, veya ne almayı düşünüyorsun? Ben Cannondale Trial F4 aldım.

Tarık Hocam, hafta içi ben de müsait oluyorum vardiyama göre. Haftaya Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sabah uygundur. Selamlar.

Bu pazar eymir gezisi var arkadaşlar , katılmak isteyenler sabah saat 9:00 da güvenparkda olsunlar.

Detaylı bilgi için (link)

Not: Linktedki tire (-) işaretini kaldırınız.

Evet ODTU'deki parkuru tamamladim, yalniz mevsim kaynakli birkac sorun yasadim, gitmeyi planlayanlar akillarinda bulundursunlar.

Sanirim bayagidir yagis dusmedigi icin toprak su anda cok gevsek, sanki kum havuzunda suruyormus gibi bir his veriyor cogu yer. Yokus cikarken ayaga kalktiginizda patinaja dusuyorsunuz ve cok yoruyor, inerken ise hiziniz yuksekse her donuste kaymaya hazirlikli olmak gerekiyor.

Ikincisi sorun ise sinekler. Lastik patlatip tamir icin durdugum sirada bir suru sinek basima usustu, herhalde havanin biraz daha serinlemesini beklemek ya da sinek ilaci bulundurmak daha iyi olabilir.

Olum vadisini de ayagi yere degmeden tamamlayabilen arkadaslara helal olsun diyorum.

Geri