Scudo Sports

Ankara

@haydarcan

Bayramdan sonra yaparız haydarcan , şu an bayram arifesinde herkes biryerlerde olur.

Scudo
@haydarcan

kusura bakma ya şimdi ben aradım forumda yoktu numaran birçok kez yaşadığım için gider aval aval beklerim kimse gelmez o yüzden sakata gelmiyelim dedim arasaydın keşke beni :(

İşini görür abi, sen serinlikde çalışmalara başla.

@BurakTekin

Bence cuma akşamı buluşalım derim, bu akşam zaten herkesin haberi olana kadar iş işden geçer yarinde perşembe cilerin buluşması var en iyi zaman cuma olabilir.

Arkadaşlar, bir süredir takip edemedim forumu. Eğer tur düzenleyecek olursanız bana da haber verebilir misiniz? cep numaram: 05356185954. vardiyalı çalışıyorum, gününe bağlı olarak sabah 6 - 6:30 bana da uygun olabilir. ya da akşamları. Kendi başıma bisiklet sürmekten gerçekten sıkıldım. Deneyimlerinizden de faydalanmak isterim. Herkese selamlar.

Merhaba arkadaş, ben Cebeci Stadının karşısında oturuyorum.
Akşamları saat 10 gibi çıkıyorum ve turumu atıp geri dönüyorum.
Turlamak istersen görüşelimi güzergahı belirleyelim.

Murat SAVSA / ANKARA

merhaba
keçiörende anrenman yapacak arkadaş var mı?spryberk@hotmail.com adresine mail atarsanız görüşüebiliriz.

Adım Burak.Yaşım 17.Ankarada yaşıyorum.Ve bisiklet hayatımdaki en büyük tutkum belkide bisiklet sürmek.Her sabah 4.5 kalkıyor Urankentdeki evimden (Ankaradaki arkadaşlar bilirler)Anıtkabir'e kadar gidiyor ve sonra tekrar geri dönüyorum.Bisikletim Bianchi Stratos.Ama Jantlarından lastiklerine koltuğundan sele borusuna ve fren&vites sistemine kadar herşeyi değişti.Her sabah günde 25 km yol yapıp bide üstüne zaten ağır olan vücudumu hafta sonlarıda 50-60 km çekiyor ya bana hayli hayli yetiyor.Çok süper diyemesemde iyi bir bisikletim var.Buraya üye olurken amacım benim gibi hayatında bisikletini aşkla seven tutluyla bağlanan kardeşlerimle ve abilerimle tanışmak ve onların yaptıkları Ankara içi turlarada katılmak.
Saygılarımla.
M.Burak KARADAĞ

Herkese merhaba.Bende Ankara Demetevlerde oturuyorum.Metro ve Ankarayla hatta yer yer otobüsle sağladığım bisikletli ulaşımıma indikten hemen sonra devam edebiliyorum.Belirli bir yer belirlernirse bende turlarınıza katılmak isterim.Aranızda yeniyim.Belki hepiniz görememiş olabilirsiniz kendimi tanıttığım yazım:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=974716#post974716

Geri