Scudo Sports

Ankara

Scudo
İlk başta Bisiklet gönül birliği(BGB) senin için daha iyi. Pazar günü ve gündüz oluyor. PAB'da akşam olduğu için karanlıkta dönüş yolunda yolları şaşırabilirsin.

Merhabalar ;
Ben Ankara'dan Mert BALIKÇI Ankara Yenimahalle Demetevler'de Yaşıyorum Benimle Bisiklet Sürcek Turlara Çıkabilceğim Yol Arkadaşı Arıyorum :)
Yenimahalle , Demetevler Tarafından Arkadaşları Beklerim Mesaj Atmanız Yeterlidir :in:

eryamanda batı ankara bisiklet diye bi grup var çok güzel her salı buluşması var isteyenler gelebilir face sayfasını takip edebilirsiniz. batı ankara bisiklet yazın çıkar.

Selam Utku.Benim de pek bi çevrem var sayılmaz.Ev arkadaşımla turluyoruz biz de ara ara.Cebeci'de oturuyoruz haberleşip bir şeyler yapabiliriz.Bisikletlerimiz de aynıymış hem :)

Emir GÜNEY bulabilirsin faceten, kırmızı şapka :)

Merhaba ben bianchi ciyim
bianchi miles öneriyorum ön süspansiyon ve ışıklandırma var üstünde
gidon ayarlanabiliyor
ağırlık da ortalama
ama ismi mükemmel miles.. duydukça gidesi geliyor insanın

slm arkadaşlar forma yeni katıldım 26 jant dağ bisikleti almak istiyorum 300 ile 400 arası bir bütçem var ara sıra eymire gidip kiralama yoluyla bisiklete biniyorum bisikletin keyfi başka dediğm gibi bir bisiklet alacam tavsiyesi olan arkadaşlar varmı

kardeş bende ilkerdeyim henüz bisiklet almadım alınca tanışırız inş

70 kişi okumuş bir kişi bile cevap yazmamış en iyisi bu formdan ayrıliyim

Hoşgeldiniz . Burası tanışma bölümü konuyu bisiklet seçimi bölümüne açarsanız cevap bulabilirsiniz.

Merhabalar,

Ben Ankara/Eryaman'dan Ahmet Emre.

14 yaşımdan beri bisiklete biniyorum. Turlarla pek aram yok ama Bilkent köprüsündeki işe git/gelimi bisikletle yapıyorum. Sabahları askeriyenin önündeki yoldan gidip akşamları şaşmazdan geliyorum.
Bir de düzenli olarak ankara büyükşehir belediyesi mavi masa hattına bisiklet yolu ile ilgili sorular soruyorum ama henüz cevap almak nasip olmadı. Yegane hedeflerimden biri Ankara'nın bisiklete Kopenhag kadar saygı gösterdiğini görebilmek.

Hepinizle tanıştığıma memnun oldum :)

Hoşgeldin Ahmet Emre... Eryaman bölgesinde epeyce bir bisikletçi var... :)

Geri