Scudo Sports

Ankara

İsmail kardeş akşam senin sayende bir araya gelen grup güzeldi. Her ne kadar katılım az ise de güzel bir ortam için gerekenler yeterince mevcuttu ve daha fazlasına ihtiyaç da yoktu. Teşekkür ediyorum.

Scudo
ankarali suruculere ben de merhaba diyeyim istedim. ikinci el bir castello pilot var bende. batikentte oturuyorum ve sehre bisikletimle gitmeyi planliyorum. yaklasik 2 aylik bisiklet surucusuyum, gittigim en uzun mesafe mesa-carrefour, mesa-gimsa, gidis-gelis yaklasik 10 kusur km. yorgun duserim, cok uzak, cok saat gibi endiselerim yok, kendime dayaniklilik konusunda sans veriyorum ama trafik gozumu korkutuyor. bana ne tavsiye edersiniz? trafik, uygun guzergah ve uygun saatler konusunda... tesekkurler.

@barış topcu

gunduz saatleri olsaydi daha mi iyi olurdu ne:D trafik canavarindan kacarken baska canavarlara yakalanmayayim da...

@Nuran Atakan

bilmiyorumda yolda mutlaka bir trafik polisi oluyor :p zaten yoğun bir yol tenha bir anınız olmaz :rolleyes: genede mümkünse tek başınıza çıkmayın

• Beğen
Tepkiler: Nuran Atakan
Bende aranıza katılıp ankara dışında da turlara katılmak isterim ama askerdeyim :( bitince katılırım artık.

bodymouse demişki:

Varsayılan samimi ve ucuz çalışan bisikletçi

merhaba
istanbulda güvenerek gittiğiniz
tabır bıraz sert olcak ama paragoz olmayan, ucuz olan
samımı ve ısını ıyı yapan bısıkletçı var mı acaba
boyle bır bısıkletcı tanıyorsanız mutlaka haber beklıyoruım
sımdıden tesekkurler
anadolu, avrupa yakası farketmez
hoscakalın

Bunun Ankara versiyonu var mı? Şimdilik küçük işler içinde gidecem. Tamir malzemelerim yok. Keçiören hatta Kalaba olursa iyi olur.

@winger7

hocam nerde ya orası ben bir ara gitmek istiyorum,cevap verirsen çok sevinirim

@Emrehan TÜZÜN

Kaliteli malzeme kullanmak istiyor iseniz eğer, ucuz olanını bulmak zor olsa gerek. Ama bunun dışında, her ne kadar küçük olmasada, saydığınız bütün özelliklere uyan şahsım adına Ankara'da tek bisikletçi var; SDS

geniş kapsamlı düşünürseniz tek yer tabi iki SDS ama fiyat olarak biraz daha uygun bir yer düşünüyorsanız balgat 1. caddede güngörler bisiklet var.
Nasuh akar mahallesi diye geçiyo 1.cd 61-B/balgat 2842662

@winger7

Burayi ben de bilmiyordum. En yakin zamanda ugrayacagim. :)

Tesekkurler..

selam arkadaşım ankara yenimahalle var çok iyi bir bisikletçi yedek parça fln da satıyor her türlü sorununa yardımcı olabilir kızılayda da var biliyor olman lazım onları

@winger7

bu bisikletçiyi baya övdüler bana bir ara ancak yerini tam olarak bulamadım bir türlü,çok sağol

@cnrds

Delta Bisiklet'e Emekte desek daha iyi olur herhalde. Ben Bunları bilmeyen yoktur herhalde. Ama buralara ucuz işler için gitmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: mechanics
Geri