Scudo Sports

Ankara

Scudo
anka bisiklettt ne tez unuttunuz benii hiç sesiniz cıkmıyoo ne oldu sizeeeeee

merhaba arkadaşlar. 1 hafta sonra 1 haftalığına ankara'da olacağım.kongre için gidiyorum, büyük ihtimalle keçiörende arkadaşımda kalırım, kongrenin beni ne kadar meşgul edeceğinden emin olmadığım için bisikletimi götürüp götürmeme konusunda kararsızım.ancak öğrenciliğimin şehrini sakin kafa, sakin trafikte turlamak istiyorum.
bisiklet kiralayabileceğim bir yer olup olmadığı konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
herkese iyi seyirler..

Ankaranın neresinde ama mamak çankaya sincan etimesgut neresiiiiiiiiiiiiiiii
Rizede olsaydınız benimkini veriyim diycektim ama ankara ters

vuuu!
ankaraya yazdım rizeden ses geldi :)
ne güzel tesadüf ahmet bey.
rizede zaten var bisikletim.konu da açıp dururdum karadeniz bölümüne ama ses gelmediydi.

OYAA sen merak etme yeni üye oldum ama eski bisikletçilerdenim ses getiririz bundan sonra sen amatörmü takılıyosun bisiklette rizenin neresindensinn

• Beğen
Tepkiler: oyaa
Okudum ama 50 mesajı daha dolduramadığım için cevabı burdan yazıyorum msn versene özelden

Bisiklet Kiralama Tam Gün Ücreti : 30 TL

Bisiklet Kiralama Haftalık Ücreti : 100 TL

Bisiklet Kiralama Aylık Ücreti : 250 TL

Maşallahhh :)

Cidden uçuk rakamlar...

balgat 1. caddedeki güngörler bisiklet günlük 15 liradan kiralıyor.

284 2662

@winger7

telefon güngörler bisikletin değil mi?
çok teşekkür ederim.

Ankara'nın bisiklete binmeye en müsait semti Çayyolu'nda Pazar günleri bisiklet turlarına başladık.

Bütün bisiklet severler katılabilir.

Tur günü: Her Pazar
Hareket Saati: 09:00
Hareket Noktası: Delta Bisiklet Çayyolu Şubesi Önü
(Berilya İş Merkezi)
Güzergah: Berilya İş Merkezi (Ümit Köy) - Çayyolu Köyü - Alacaatlı Köyü - Dodurga Köyü ve aynı istikametten geri dönüş.
Toplam mesafe: 10 Km. gidiş 10 Km. dönüş olmak üzere 20 Km.

İrtibat ve adres: Delta Bisiklet Çayyolu Şubesi
8.Cadde 421.Sokak Berilya AVM 70 / 16 Çayyolu Ümitköy Ankara

Telefon: 235 11 06 (gündüz mesai saatleri içerisinde)

Sevgili Ankara'da oturan arkadaşlar, yarın bir işim için Ankara'ya geleceğim. Otobüste yer bulabilirsem eğer Bodrum'dan yola çıkacağım. Sorum şu arkadaşlar benim işim GSGM ek binalarında bu binalar Kızılay'da yer alıyor Adresi ise şu: Süleyman Sırrı Sokak 3/7 Sıhhiye, yazıyor telefonda konuştuğum adam Zafer Çarşısı'nın karşısındaki bina dedi. Sorum şu arkadaşlar en kısa yoldan AŞTİ'den ilgili yere nasıl gidebilirim ?
Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim .

Geri