Scudo Sports

Ankara

arkadaşlar yeni kurduğumuz AYBİG yani Ankaralı Yolcu Bisikletçiler Grubu olarak sabahları 7.30da eskişehir yolu odtü karşısı togonun önünde buluşarak üç yokuşlara gelmeden çevre yoluna girip optimumun oradan istanbul yoluna dönerek antreman yapıyoruz sizde katılmak isterseniz sabh 7.10 geçen batıkent gimsa önünde veya 7.30da togonun önnde bizlerle beraber antremana çıkabilirsiniz.Tempomuz hiç kimsenin yıpranmayacağı ve sıkılmayacağı bir şekildedir.
irtibat:mustafakemal7@mynet.com veya 0541 454 74 21

Scudo
22 Şubat Pazar Karda Eymir Ne Dersiniz? Araziyeye Gireriz Güzel Olmazmı ? Müsaitseniz Cumarteside Olabilir

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
Yarın gelemem ama hangi günler oluyor bu organizasyon. Her gün var mı? Durumumu ayarlayabilirsem bu hafta gelmeye çalışırım.

artık bi aksilik olmazsa hafta içi her sabah çıkıyoruz 7.15de SDS bisikletin önünde 7.30da Tgonun önünde cumartesi by pazar günü ise gene beraberiz 11de buluşup uzuna çıkıyoruz

bu tür toplu antremanlar çok güzel olur inşanllah bende nisanda bisikletimi toplayınca aranıza katılırım yazları mümkün olursa akşamları saat 18.00 den sonra antreman olursa daha iyi olur bence.

son karar ne arkadaslar ? yolcular dioki biz yoolla polatlı yapcaz .mtbcilerde eymir baZILARIDA beypazarı son karar nedir ?

• Beğen
Hava şartlarına bakılırsa yolcular evde oturacak Mtbcilerde eymir takılacak gibi :)

• Beğen
merhaba;
bende yeni bir bisiklet kullanıcısı olarak yeni ortamlar bulacağımı uuyorum...

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Merhaba;
Bende yeni bir bisiklet kullanıcısıyım umarım biraraya geliriz.....

selam arkadaşlar.
bende eryaman'dan size katılmak isterim.şu an uşaktayım ama yazın temmuz ve eylul boyunca eryamanda olacağım.inaşallah beraber pedalla fırsatı buluruz.

Ankara yol bisikletine uygun antreman bölgelerini bilen arkadaşlar varsa, bu konu başlığında toplanma yer ve saati ile Antreman yapılacak yer hakkında plan yapalım.

Ankara şehrinde yeni sayılırım, tam olarak yol bisikletine uygun yollar konusunda bilgim yok, bu nedenle bu konuda tecrübeli arkadaşlar bize antreman yapılacak yerler hakkında yardımcı olsunlar.

Ankara'da yol bisikleti icin en guzel yol bence Eskisehir yolu. Ozellikle de Konutkent'i geçtikten sonra. Konutkent'e kadar da şehirlerarası otobüslerin Aşti'ye girip çıkarken kullandığı bulvar Ümitköy'e kadar kullanılabilir. Ümitköy Konutkent arası da idare Eskişehir yolundan idare edilir. Hakan Abi bu güzergahı fotoğraflamıştı. Onun dışında yakın mesafelerde tırmanış antremanı yapmak isterseniz de, Eskişehir yolundan başlayıp, Bilkent-Hacettepe kampüsleri arasından Beytepe Köyü'ne giden yolu kullanabilirsiniz. Yaklaşık 5 km civarında asfalt yol. Rakım 880-900 metre civarından 1200 metreye çıkıyor. Eğim ilk başlarda az ama sonra artıyor.

• Beğen
Tepkiler: pala
@bfatih

ilginiz için sagolun. Sülalemizin bir kolu izmirde olduğu için çok sık olarak bu yoldan arabayla izmire gider gelir, seyahat ederim.

Antreman için bu güzergahı kullanabiliriz eger buralarda anterman yapan arkadaşlar varsa antreman gün ve saat bilgilerini yazarsa eşlik etmek isterim

Yukaridaki guzergahta ben zaman zaman bisiklete biniyorum ama antreman yapiyorum denemez, daha çok sağlık için spor denebilir. Ama forumda bu güzergahta ciddi ciddi antreman yapan arkadaşlar var.

Birincisi yukarıdaki linki hazırlayan Hakan Abi. Ama banlanmış gözüküyor, dolayısı ile onunla nasıl bağlantıya geçersiniz bilmiyorum.

Bir de şu link var. Bu arkadaşlarla hiç tanışmadık ama sanırım onlar da bu güzergahta antreman yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: pala
Geri