Scudo Sports

Ankara

teşekkür ederim evet öğrenmiş oldum :) inşanllah nasip olursa tabiki beraber pedallamak isterim siz hangi semt acaba ?

Scudo
Sinem, foruma hoş geldin. Ankara'da bisiklete binen çok sayıda insan var, ama genelde ferdi biniliyor. Oturduğun semtten dolayı bisiklete binememeni anlıyorum, toplumun tepki gösterebildiği pek çok güzel şey var. İnsanların arasında rahat olabilmek için bir grupla beraber pedallamak iyi bir çözüm olabilir. Üniversitenin içinde binmek ise en güzel seçenek tabii ki. Kolay gelsin, tekrar hoşgeldin.

Ben Küçükesat'tayım. Cumartesi, pazar sabahları 8 gibi buradan çıkıyoruz. Oran'a tırmanıp Eymir gölüne iniyoruz. Orada göl kenarında kahvaltı, gölün etrafında bir kaç tur, sonra da pedala asılıp eve dönüyoruz.
Bir de Maltepe'de bulunan SDS bisiklette toplanıp pedallayanlar var. Mesela yarın sabah 8:15 de SDS den Eymir'e hareket edeceğiz. Bisiklet varsa bekleriz :)

abi demetevlere yolun düşerse bizim dükkana beklerim mutlaka çay içeriz sohbet ederiz.

çıkacaz abi. Kaç kişi oluruz bilmiyorum ama eymiri bekletmek olmaz :)
benim mesaj sayısı 50 ye ulaşmadığı özelden yazamadım. Bana numaranı gönderirsen sabah haberleşiriz de...

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
teşekkür ederim mert inşanllah en kısa zamanda aranızda olucam hayırlısı ile.

ama yok eymir ve çevre artı orda ki gözlemeler tadından yenmiyor.

iyice usanalım.ondan sonra biraz da havalar iyi olsun derseniz.

o da uyar.

kredimi bir sonraki tur için saklayabilirim..

:):)

• Beğen
Haftasonuna doğru hava durumuna bir bakalım. Eğer hava güzel olacak gibiyse uzun rotayı düşünelim. Yok hava limoni olacaksa, yine yeni yeniden Eymir :D

• Beğen
Geri