Scudo Sports

Ankara

Hoşgeldin Burcu,

Bisiklete alışma ve kondisyon artırmak için sana ODTÜ yerleşkesi içini veya bir şekilde gidebilirsen Eymir Gölü'nü öneririm. 11.6 km lik göl çevresinde yol düz olduğundan rahatça sürüş yapılabiliyor. Hem hafta sonu herkes orada oluyor. Malum havalarda ısındı. Hafta sonlarını doğada geçirmek iyi fikir olabilir.

Turlarda görüşmek dileğiyle. Kolay gelsin.

:)

Scudo
@Al_adam

güzel söylüyorsun da bi kere gittim fakat içeri almadılar.. arabayı dışarı bırak filan dediler ben de geri dönüp geldim:(

@burcu1985

Zaten bisikletle gölü turlamak için yazmıştım. Gölün gölbaşı tarafındaki girişinde toprak alan var park için. Yayaya ve bisikletliye kart sorulmuyor. Sadece arabaya. Göl kartın ve herhangi bir ODTÜ kimliğin yoksa 3 YTL karşılığı- geçen sene öyleydi- içeri arabayla girebiliyorsun. Belki bu sene değişmiştir. Bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: burcu1985
@Al_adam

hmm... çok teşekkür ederim.. ben trt'nin yanından ki yoldan gitmiştim.. bi daha denerim...

hosgeldin burcu, az bayanlardan birisin sanirim. ama seni hemen basta uyarayim :
bu forum bagimlilik yapiyor :) ya simdi vazgec, ya da sonsuza kadar foruma bagimli kalirsin...:) bu arada ben ankara/kücükeasattan

@gokdaltercume

gerçekten öok güzel bi site ama okul ve sınavlardan dolayı tam adapte olamıyorum... şu sınavları atlatıyım daha sık online olacağım

Herkese merhaba, Ankara çevresinde Çamlıdere Yaylası ve Beynam Ormanlarına gitmenin uygun olacağını ve oralara tura gidenler olduğunu okudum, giden arkadaşlar buralardaki rotalar hakkında bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum. Mesela güzergah kaç km, yol durumu nasıl,tura nerden aşlamak uygun...vb.
Şimdiden teşekkürler.

bnde semih arkadaşlar 23 nisan saat 05.30 da kızılca hamama süper bi gezimiz war katılım için saat 05.30 da aoç kavşağında ol istanbul yolunda ki..we bedawa sadece yanına yetrince ücret al,mangal partisi,arazide bisiklet keyfi,milli park gezisi..

Merhaba

Acaba Ankara civarı için parkur öneriniz var mı? GPS ile track çıkarıyorum ve Ankara'da da benzeri GPS bilgisi olan parkurlarınız varsa ya da olan bir yer biliyorsanız öğrenmekten memnun olurum.

www.wikiloc.com üzerinde Fulgura olarak trackler yüklüyor ve paylaşıyorum ve Ankara için bir Eymir yürüyüş parkuru dışında başka bilgi yok.

Görüşmek üzere.

@ersozmustafa

Merhaba Mustafa,

Benim Beynam Ormanı için bildiğim bir adet (link) var. Daha gölün ötesindeki belli bir noktadan sonrasını pedallamak nasip olmadı.

Yakın zamanda denemek istiyorum ancak. Bisiklet sezonu açıldı nitekim.

• Beğen
Tepkiler: ersozmustafa
Merhaba Arkadaşlar,

23 Nisan'da yapmış olduğumuz arazi gezisine doyamayanlar, isteyip de gelemeyenler için buyrun size yeni bir gezi daha.

26 Nisan Cumartesi günü Karagöl'e gidiyoruz.

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagol2.jpg

Çubuk- Karagöl arası yaklaşık 30km kadar. Giderken yokuşlar bizi bekliyor olsa da güzel bir öğelen yemeği ve arazi gezisinin ardından dönüş yokuş aşağı olacağı için fazla zorlanmayacağız. Bu yüzden performansım iyi değil diyenler de korkmasın.

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagl.jpg

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagl1.gif

http://i173.photobucket.com/albums/w59/KevSerSeri/GeziDuyurulari/karagolorhan1.jpg

Tur Planı;

- Sabah 7:00'da Ulus Heykel önünde buluşuyoruz.
- 7:10 'da Bentderesinden kalkacak otobüslerin yanına gidip bisikletlerimizi söküp bagaja yerleştiriyoruz.
- En geç 8:30'da Çubuk'a varıyoruz.
- Çay ve hafif şeyler atıştırma ardından vuruyoruz demir atlarımızı yola.
- Karagöl'e vardıktan sonra oradaki tesiste güzel bir öğlen yemeği bizi bekliyor olacak.
- Manzaranın tadını çıkarıp çimlere yayılıp bolca oksijen depolayacağız.
- Çubuk'a kadar bisikletlerle dönülecek ve tekrar terminalde bisikletler otobüse yüklenecek.
- En geç akşam 6-7 gibi Ankara'da olacağız.

Karagöldeki tesisi arayıp konuştum. Bize indirim yapacaklar.

Alabalık+ salata+ ayran= 10 liraya anlaştım...

Bunun dışında kiremitte ızgara veya kola gibi alternatifler var. Değişim yapmak isteyenler aradaki farkı ödeyeceklerdir.

Tesis sahibi kesin sayı için benden haber bekliyor. Gelecek olanlar lütfen bana bgn bildirsin.

İletişim tel: 0554 6195620

bu tru kaçırdığım için üzgünüm. ankara'ya yeni taşındımda. bugun Taner bey ile bisiklet bindim beldiğimden keyifli bir rota oldu. Artık brda oldguma göre yapacagız turlarda aranız olmak isterim. Görüşmek üzere.
Ogün Çavuş.

• Beğen
Tepkiler: KevSerSeri
@oguncavus

Hoş geldiniz, istediğiniz zaman katılabilirsiniz...

Selamlar,

Ben de sokullunun sonunda Makromarketin az yukarısında oturuyorum, uygun olan zamanlarda ben de size katılabilirim.

Selamlar,

Ben de yeni başladım. Elimdeki listeyi Lütfü abi de tamamlamaya çalışırken KevSerSeri ile karşılaşmıştım :)

Fırsat buldukça ben de çapıma uyacak turlara katılırım.

Görüşmek üzere.

Hafta içi akşam saatlerinde mesela saat 20-21 gibi Ankara içerisinde bisiklete binen varmı acaba? varsa eğer eşlik edebilir miyim? Kolay gelsin

Merhabalar,

Ankara'da Sıhhiye'de arkadaşım Ogün yeni bir bisiklet magazası açmış... Bir istanbullu olarak bisiklet ile barışmamda büyük etkisi olan Ogün'ün mağazasını görenlerin, duyanların, tasvirlerini, fikirlerini bana ve benim gibi göremeyenlere söylemelerini rica ederim :)

Umarım en kısa zamanda bende gidip kendisi ve magazasını görebilirim.

Nerede ya, hiç görmedik duymadık? Allah Allah:)
---------------------------------------

Şöyle biraz bakındım da, Sıhhıye'de Atatürk Lisesi'nin tam arkasındaymış..Adı da SDS imiş (galiba)..İlk fırsatta gideceğim..Bu arada mekan hizmete girmiş..

Yer : Lale sokak no:13/18A sıhhiye Ankara Atatürk Lisesi arkası.
Görüşmek üzere.

web siteniz varmı yada ürünleriniz hakkında bir bilgi ne satarsınız kaça satarsınız

Geri