Scudo Sports

Ankara

Scudo
@superonlayn

yaw bizde yapıoruz ama ort. 70 km falan hem kamplı yapmıoz ondan diom :)

@trinitrotoluen

Çünkü sen de bizim organizasyon yapacağımız tatillerde hep İstanbul'a evine gidiyorsun Mesuuuuuuuuut...

Selam Arkadaşlar...

Cumhuriyet'e Pedal etkinliğine katılmak isteyenler;

Biz de bu etkinliğin Ankara'dan Polatlıya kadar olan kısmına eşlik etmek istiyoruz(Bayramın 1. günü olmasından dolayı bir aksilik çıkmazsa biz de katılıcaz)

Ankara'dan katılacak olan arkadaşlara duyurulur. 23 Ekim satt 11:00'da
Anıtkabir'de buluşulacaktır. Bu arada konuya da açıklık getirelim. Herkes Polatlı'ya kadar gelmek zorunda değil. İsteyen Anıtkabir veya çevresinden de ayrılabilir. Önemli olan bayrağın teslim alındığı yerde kalabalık olmamız ve "bayram tatilinin tamamını bu işe harcayacak olan arkadaşlarımızı" iyi bir şekilde uğurlamamızdır. Kondüsyonuna güvenenler Polatlı'ya kadar ekibe katılıp geri dönebilirler...

ETKİNLİĞİN ROTASI : ; ; (10 kişilik bisikletli grup)

23 Ekim 2006 100 KM
Anıtkabir Temelli Polatlı Sivrihisar

24 Ekim 2006 90 KM
Sivrihisar Kaymaz Mahmudiye Seyitgazi
25 Ekim 2006 80 KM
Seyitgazi Dumlupınar
26 Ekim 2006 90 KM
Dumlupınar Banaz Uşak Güre
27 Ekim 2006 100KM
Güre Kula Salihli
28 Ekim 2006 90 KM
Salihli Ahmetli Turgutlu Kemalpaşa
29 Ekim 2006 60 KM
Kemalpaşa Belkahve Ege Park Cum. Meydanı

TOPLAM 620 KM

@KevSerSeri
"Cumhuriyet'e Pedal Etkinliği" Takvimi aşağıdaki gibi (Ankara etabı):
(PAZAR GÜNÜ)

1. GÜN 22 Ekim 2006,Pazar Ankara ; Temelli Polatlı 77 KM
.....
TOPLAM 580 KM

ETKİNLİK TAKVİMİ :
...
21 EKİM CUMARTESİ;
İZMİR’DEN ANKARA’YA YOLCULUK. (Otobüs ile Ankara’ya doğru yola çıkılması.)
22 EKİM PAZAR;
ANITKABİR’DE YAPILACAK TÖRENLE ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN TÜRK BAYRAĞI VE ATATÜRK POSTERİNİN TESLİM ALINMASI. (Saat:11:00 Bisikletli grubun Bisiklet Sevenler Dernegi Ankara Şubesi ve etkinlige destek veren diger bisikletçilerle birlikte Anıtkabir’den Polatlı’ya doğru yola çıkması.)
.....
29 EKİM PAZAR;
Belkahve’den Cumhuriyet Meydanı’na hareket. Türk bayrağı ve Atatürk posterinin törenle teslim edilmesi.

Ankara'daki Bisiklet Sevenlere şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar son alınan karara göre k.hamam turu için yarın yola çıkılacak.biraz geç oldu ama umarım gelmeyi düşünen arkadaşlar mesajı görür.
hareket saati:öğleden önce 12:30
yer:istanbul yolu üzeri çiftlik kavşağı.
tarih:24 ekim salı

25 ekim çarşamba geri dönüş var,bir günlük kamplıdır..
zorlu doğa şartlarına uyum sağlayan dağ bisikletleriyle gelmeniz yararınızadır..

@mcaliskan23

sevgili arkadaşım ankarada beynam a günü birlik giden pek çok arkadaş oldu.çok rahatlıkla gidip orda dinlenip dönülebilecek bir yer.

@superonlayn

Sabahın köründe gittim oraya, millet deli gibi baktı bana tek başıma o saatte 2 saat bekledim orada. Ya kardeş bir gün önce mi haber verilir yaaa.Şaka şaka ama gerçekten geç atılmış mail kimse beklememiştir inşallah..:D

yaa abi üzüldüm şimdi ya gercekten..:(
ama mesajın sonunu okuyunca rahatladım..:D

Arkadaşlar Kızılcahamam turunun fotolarını bekliyoruz artık..

Selam,
Aslında birkaç aydır takip ediyorum forumu ama şimdilik bisikletimi yenileme telaşı ve takdir edersiniz ki heyecanı:D içinde olduğum için bu forumu farketmemişim bile:eek: .

Bi sürü mail grubuna üyeyim ama hepsi istanbul'daki etkinlikleri haber veriyor diye cidden sıkılmaya başlamıştım.
Az önce de şans eseri girdim bu konu başlığına:D .

ismin Ali Derelioğlu, ODTU Mak Müh son sınıf öğrencisiyim. Teorik olarak Anlara'daki son yılım olsa da, hayatın neler getireceği belli değil:) Keşke sizlerle daha önceki yıllardan tanışma imkanım olsaydı. Ama yine de kaybımı telafi edecek istek ve enerjim var. :cheer:

Lütfen beni de aktivitelerden haberdar edin,
msn adresim yawriyawri@hotmail.com

tanıştığıma, daha doğrusu sizi sonunda bulabildiğim için cok mutluyum

görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
;) @trinitrotoluen

selam hafta sonları eymir gölü / odtü içi veya ankara cıvarı

turluyabiliriz.

atilla demirhan 0,535, 445 54 45

ankara ' ayaş' ın köylerinde veya çamlıdere yaylasında bisiklet keyif yaşamak isteyen arkadaşlar haberleşelim.atilla

0,535,445 54 45

@datilla57

SAĞOLUN ATİLLA KARDEŞİM. ANKARADA MUTLAKA BİRLİKTE BİNMELİYİZ. HEMDE AYAŞIN KÖYLERİNDE VE ÇAMLIDERE YAYLALARINDA ÜFFF. HEMEN SİZİ KAYDETTİM CEP TELEFONUMA İLK FIRSATTA DAHA YAKINDAN TANIŞMALIYIZ BENİM CEBİM 0 505 775 24 42
PERŞEMBE AKŞAMI 14 ARALIK KIZILAYDA GAZETE CAFEDE BULUŞACAĞIZ. SAAT 18:30 DA GELEBİLİRSENİZ MUTLAKA GÖRÜŞELİM. DİĞER ARKADAŞLARLA DA TANIŞTIRIRIM SİZİ. ÇOK İYİ OLUR.

• Beğen
Tepkiler: datilla57
@datilla57

Mrb atilla aslında genelde haftasonları bi aksilik yada bi işimiz olmadığı zamanlarda eymirde oluyoruz :)

Hatta bazen kafamıza esiyo geceleride gidiyoruz :D

Giderken haber veririz sanada ;)

• Beğen
Tepkiler: datilla57
Arkadaşlar biz ankarada genelde eymire gidiyoruz...
Eğer grup halinde gidiyorsak (ahmet hocam, kewserseri, erhan... kısaca gazi klubü 'güdak') göl kenarına asfalta inip orada gezip sonrada balık ekmek yiyiyoruz :)
Erhan adındaki arkadaşımla gidince eymirin üstündeki ormanda geziyoruz arazide sonrada dar bi inişten göl kenarına inip tekrar çıkıoruz :D (manyaklık işte)
Şehir içinde atakuleye çıkıp tekrar aşağı iniyoruz tunalıdan :) baya eğlenceli oluyo :D
yada geceleri eymire yine gölün yukarısındaki ormana giriyorz TRT'nin ordan :) kewserin ışıklarını söndürüp ormanda ay ışığında geziyoruz ve üşüyoruz :D

Bundan sora çıkarken sizede haber veririz... Genelde bu gece çıkışları veya şehir içi çıkışlar aniden oluor :D

• Beğen
Tepkiler: Sigma Male
Geri