@hdeveci
Harun'cum merhaba
Bizim için yazdıklarına çok teşekkür ederim. Ama az önce inan çok moralim bozulmuştu. Sanki biz Antalya' lılar olarak forumu çok işgal ediyormuşuz gibi, yaptığımız geziler ve resimler beğenilmiyormuş gibi bir durum geldi aklıma ve çok üzüldüm.
Ben mesela hayatım boyunca Erzincan' a gitmedim, Edirne' ye gitmedim, buradaki arkadaşlarım bizlere gezilerini attığında , bu şehirleri görmüş gibi oluyorum. Bir Süleyman abinin Karadeniz gezisi, Mesut' Girgiç kardeşimin gezileri
İstanbuldaki perşembe gezileriniz, daha doğrusu Türkiye' deki tüm arkadaşlarımın attığı gezileri, resimleri okumaktan, o resimlere bakmaktan büyük haz duyuyorum. Bu atılan resimlere bakarak , hepinizi sima olarak bile teker teker tanıdım. Bu herkes içinde aynıdır.
Benim kimseye bir kırgınlığım yok, altta dediğim gibi. Siz Antalya' lılar foruma bu kadar gezi fotoğrafı atmayın , biz istemiyoruz, gibi bir uyarı gelirse, tabiki bizde,( kendi adıma ) bir daha ne resim atarım ne yazı yazarım.
Ben sana çok teşekkür ederek , yazımı tamamlayayım. İyi ki senin gibi arkadaşlarım var, iyi ki böyle güzel bir forumumuz var. Kimseyi kırmak ve üzmekte istemem.
Hoşçakal .İyi akşamlar.