Scudo Sports

Ankara

Scudo
Valla bu konuda pek bilgim yok ama Eymir Gölü ve ODTÜ arazisinde bisiklete bindim gayet hoştu.Odtü arazisi toprak zeminli ancak iniş çıkış çok fazla, Eymir ise düz ve önemli ölçüde asfalt uzunluğu 11km. Başka yerler bilen varsa yazsın lütfen mesela Beynam ormanlarına giden var mı hiç ?

@xykare

Pedalsesi açılmıyor ki!! Çok uğraştım ama introyu geçemedim

odtü ormanından eymir gölüne inen dar,dik,virajlı,bozuk yollar bence çok eğlenceli.tabi bu eylemi günde en fazla 1 kere yaparsın çünkü çıkması epey yorucu :)
ayrıyetten gölün etrafındaki yolun kenarında biryerde yüksekten hızlanabileceğin ve sonundaki tümsekten havalanıp adrenalin yaşayabileceğin biyer var tabi benim gibi gaza gelip takla atıp kafanı gözünü yarıp, kan revan içinde hastanede insanların"trafik kazası mı geçirdin yavrum" sorularına "yok bisikletten düştüm" diyince yüzlerindeki şaşkın ifadeyi görebilirsin (öf içimi döktüm :)

Hadi bakem! Ömer aramıza hoş geldin. Sen hangi bölümdesin?

@mcaliskan23

Kıskanacak bir durum yok

bir avuç insanı kıskanıyorsan
ben yorum yapamıyorum...

Sayımız belli gezilerimiz çok güzel geçiyor ve ortamımız aramızdaki dostluklar da cabası...

Kıskançlık meselesi yapacak birşey yok bence

10 ay bisiklete binilecek havası olan bir yerin tur gezi fotoğrafları konulmayacakta ne koyulacak?

Gezdiklerimizi paylaşmayalım mı?
yanlış mı yapıyoruz???

özür dilerim ama biz sizi kıskanasınız diye değil
gezdiğimiz yerleri Türkiyedeki tüm arkadaşlarımız görsün diye yayınlıyoruz..

Ve Antalyaya gelen herkese kapımız açık
Biz geliyoruz demesi yeter kim olursa olsun
Forum üyesi olsun İnsan olsun
Pedallamayı Sevsin

Biz onu ciğerimize basarız ;)

Sizi de davet ediyoruz Antalya ya
Gelin beraber gezelim dolaşalım...

Saygılar

Ercan BAYRAM
ANTALYA

Yaw Ercan, Ömer arkadaşımız kötü anlamda değil bizleri gaza getirmek için iyi anlamda kıskançlıktan yani aslında özenmekten bahsetmiştir. Yanlış anlaşılmasın. Aynısını ben de çok kullanıyorum. Ayyyh sizi çok kıskandım, gezmeyin, oturun evinizde diye hahaha. O yüzden anlayabiliyorum :D

Benim canımı sıkan durum imkan olmamasına rağmen kendi imkanlarımızı yaratmak için çabalıyoruz...

Ekip gittikçe de büyüyor çok da mutluyuz ama

kendini benim yerime koyarak da bir oku...

ben Ramazan dolayısı ile turlara kapalıyım :) (uzuuuuuun turlara)

neden direkt antalyayı belirtmiş?
bizim küçümsenecek bir halimiz mi var?

@Ercan Bayram

Ercan Merhaba

Çok güzel bir cevap vermişsin.'' mçalişkan23'' arkadaşımız herhalde forumda çok yeni ki bizi küçümser gibi bir yazı yazmış . aslında sen cevabını çok iyi vermişsin. Bende bir iki laf edeyim.

Bizler Antalya' da dişimizle tırnağımızla ekibimizi bu sayılara getirdik. Bu sayılar kendi kendine olmadı. Bundan da her zaman gurur duyuyoruz. Biz sadece bisiklet gezisi düzenleyip resim atmıyoruz. Benim , Ercan'ın foruma girdiğinden beri Antalya' dan onlarca kişiyi bizden sonra forumumuza üye yaptık. Halen de üye sayımızı artırmak ve forumumuzun gelişmesi içinde çalışıyoruz.
Antalya' dan geçen forumdan olan, ve de insan olan her arkadaşımızı da Antalya'da elimizden geldiğince ağırlayıp, ona yardımcı olmaya, onunla pedal çevirmeye çalışıyoruz.

Yayınladığımız gezi resimlerine gelincede , forumu yaşatabilmek için nasıl reklam gelirlerine ihtiyaç varsa, giren üyelerinde güzel ülkemizin bilmediği yerleri tanıması açısından da sizin , bizim ,yaptığımız gezi ve gezdiğimiz yerleri paylaşmamızda gerekiyor. Yoksa foruma giren kişi, nereye bakacak. Herkesin zevki ayrı.

Ama siz beyenmediyseniz, bizde isterseniz , bundan sonra Antalya' lılar olarak hiç gezi ve tur yayınlamayalım. Eğer beyenilmiyorsa bize bildirilsin , bundan sonra hiç bir aktivitemizi yayınlamayız.
Hoşçakalın sayın mçalişkan23 arkadaşımız.

ender abicigim ve antalyadaki dostlar bizler sizleri orda saglıklı mutlu huzurlu bırbırlerınızle kaynasmıs bir sekılde gordugumuz her karede kendımızıde goruyoruz bizlerde islerle biliyoruzki oralardayız,baskaları icin belki havada kalacak bu yazılanlar ama sunu icten soyleyeyım bizler gibi dusunen ve sadece yazarken parmaklarıyla degıl yuregıyle yazan kisiler yureklerını koyuyor orda pedal basarken ve cekılen kareler buraya yuklenırken biliniyorki ordaki yürekli kisilern bizlerle birlikte yasadıkları veya yasamak istedikleri kareler,ben sahsım adına diyorumki TURKIYEMIN neresi olursa olsun örnegin erzincadan serkan konyadan mesut abim antalyadan ender abim ve daha nice memleketlerden diger arkadaslarim sizlerin burda tum samımıyetınızle gezilerinizi turlarınızı bizlerle paylasmanız hele hele kemal tecimen abimiz necati bilgen abimiz süleyman şatır abimiz sizlerin bizlere yasattıgınız onca güzellikler varki bunları nasıl bir insan muzdarip olurki gormekten veya yasanılanları okumaktan,bizler derken benim gibi dusunen pedal kardesleri sizlerin varlıgınız sizlerin gezilerinizden herzman gurur duymusuzdur ve ne kadarda aynı il sınırları ıcınde olmasakta her gezide muhakak isminzi gecmektedir sohbetlerde,tesekkur ediyorum turlarınızı ve gezilerinizi bizlerle paylastıgınız icin ve ben bisiklet forum ailemle gurur duyuyorum.

@hdeveci

Harun'cum merhaba

Bizim için yazdıklarına çok teşekkür ederim. Ama az önce inan çok moralim bozulmuştu. Sanki biz Antalya' lılar olarak forumu çok işgal ediyormuşuz gibi, yaptığımız geziler ve resimler beğenilmiyormuş gibi bir durum geldi aklıma ve çok üzüldüm.

Ben mesela hayatım boyunca Erzincan' a gitmedim, Edirne' ye gitmedim, buradaki arkadaşlarım bizlere gezilerini attığında , bu şehirleri görmüş gibi oluyorum. Bir Süleyman abinin Karadeniz gezisi, Mesut' Girgiç kardeşimin gezileri
İstanbuldaki perşembe gezileriniz, daha doğrusu Türkiye' deki tüm arkadaşlarımın attığı gezileri, resimleri okumaktan, o resimlere bakmaktan büyük haz duyuyorum. Bu atılan resimlere bakarak , hepinizi sima olarak bile teker teker tanıdım. Bu herkes içinde aynıdır.

Benim kimseye bir kırgınlığım yok, altta dediğim gibi. Siz Antalya' lılar foruma bu kadar gezi fotoğrafı atmayın , biz istemiyoruz, gibi bir uyarı gelirse, tabiki bizde,( kendi adıma ) bir daha ne resim atarım ne yazı yazarım.

Ben sana çok teşekkür ederek , yazımı tamamlayayım. İyi ki senin gibi arkadaşlarım var, iyi ki böyle güzel bir forumumuz var. Kimseyi kırmak ve üzmekte istemem.

Hoşçakal .İyi akşamlar.

@Ercan Bayram

Ercan Kardeş amma alınmışsın ya, kıskanma falan değil canım kardeşim imrenme, özenti desek daha doğru olur o anlamda yani...

:) herkes birbirini yanlış anlamış :)
Resim koymanızı elbette istiyoruz... Görmediğimiz bilmeğimiz yerleri sizin resimleriniz sayesinde öğreniyoruz...

Yani bu forumda böle bi yanlış anlaşılma olması ve bu kadar büyütülmesi beni üzdü açıkçası :(

Birbirimizi görmesekte hepimiz çok ii arkadaşız sonuçta :)

sanırım oruc mılletı cok alıngan yapmıs cok ufak bı sey buyutulmus koca yazılar yazılmıs ama artık kapansın bence gereksız bı kac sayfa olmus... herkezın daha fazla gezı yazmasını daha fazla foto cekmesını ve bunları forumlarda yayınlamasını canı gonulden ıstıyorum arkadaslar tum mtb'cılere selam olsun

Teşekkürler Arkadaşlar
Benim kızdığım nokta

Sanki sadece bizim gezilerimiz varmış gibi nokta atışı Antalya olarak belirtilince benim sigortalar atmadı direkt YANDI

Ercan Kardeş amma alınmışsın ya, kıskanma falan değil canım kardeşim imrenme, özenti desek daha doğru olur o anlamda yani...

yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özür dilerim
Amacımız kimseyi kırmak değil
Aksine beraber olmak ; arkadaş olmak

Harun abi yorumların için sana da çok teşekkür ederim...
Bizler gezdiğimiz birçok yeri çekmeye uğraşıyoruz...

Ender abim ile sürekli gezeriz ama o küçük gezilerin resimlerini çekmeye vakit olmuyo
hep birimiz kamerayı unutuyor :)

Herneyse hepinizi Antalya ya da bekleriz
Beraber pedallayalım iki çift laflayalım ;)

Giriş: 29-09-2006
Mesajlar/Teşekkür: 29/40

Puanlama Gücü: 0
Puanı: -32
Derecesi : Abartmayalım ama

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Alıcıoğlu,
Eğer normal zekaya sahip bir insan iseniz benim ankaralılara attığım mesajda antalyalılardan bahsetmemin onları teşvik için ve antalyalılara heveslendiğimi anlatmak için olduğunu anlayabilirsiniz.Bisiklete binmekten zevk alan herkes bisiklete her yerde binebilir antalya ankara farketmez neden bu kadar abartılı tepkiler verdiğinizi anlayamadım .

Yukarda okuduğunuz yazı özelden mçalişkan23 arkadaşın bana attığı mesaj.

Medeni cesareti olan kişi bunu yazının yazıldığı sayfada yayınlaması gerekirdi

Saygılarımla

@mcaliskan23

üstteki mesajda dilediğim özürü geri alıyorum
abartmaya değecek bir yazı yazmış Ender abime...

Olay benim anladığım gibiymiş sizlerin iyi görüşleri düşünceleri gibi değilmiş...

• Beğen
Tepkiler: Markenrad
bundan sonra ne yorum yazarım ne de mesaj

ben anlayacağımı anladım arkadaşlar...

Geri