Scudo Sports

Ankara

Scudo
selamlar.ben uzun süredir ankara da biniyorum bisiklete.ankaralılar bu kadar az mı ? ben bi çok ankaralıyı bu sayfada görme istiyorum. sonra hep beraber ankara yı titretmemiz lazım şöyle bi ankara turu felen . bakarız yani... ankara da olup da burada görünmeyenler bi ortaya cıksın hele. gerisi kolay...

yaw yarın gezi yapıomuş bizimkiler gelmek isteyen arkadaşlar walla gazi rektörlüğün önunde sabah 9 da buluşulacakmıs ama gelmek isteyen buyursun ama şöle ii bi turda yapcaz ztn...
Yarın eymire gidecekmişiz isterseniz eymirdede buluşabiliriz...
saatte geç oldu bu saattemi hbaer verilir diceksınız ama bende yeni öğrendım eymire gelen arkadaslar olursa 0544 739 71 55 benım numaram orda bulusabılırız....

durun daha bitmedi...
ona da mı yetişemediniz...
o zmn akşam saat 6da konya yolu üzerindeki hacıbaba da olun...
ordan da odtüye gidicez...
ayrıntılar için organizasyon bölümünde odtü'ye gidelim mi başlığına bakın...

Selam arkadaşlar ben odtüden Sinan. Bisikletimi ancak ramazan bayramında getirebileceğim. Tanışmak,turlarınıza katılmak isterim. İyi günler

arkadaşlar bi ankaralı olarak ne kadar istanbulda ikamet etsemde hepinizi gönülden destekliorum
umarım nice geziler düzenlersiniz bi gün evet evet biş gün bende ankarada bincem hepinize ii eğlenceler

meraba arkadaşlar
odtü ormanında turlayan var mı?
bilmeyen varsa tavsiye ederim hep beraber binelim bigün

@Sinan Ağırnaslıgil

Selam Sinan. Biz de seni aramızda görmekten ve grubun sayısını artırmaktan mutluluk duyarız. Bayramdan sonra görüşmek dileğiyle...

@Carlos

Olur elbette neden olmasın. Bizim diğer sitedeki abiler düzenli olarak haftanın iki günü ormana veya Eymir'e gidiyorlar. İstersen onlarla irtibata geçersin. Ya da beklersin, bizlerle gelirsin... Kapiş ;)

diğer abiler derken??
gün belirleyelim o zaman bu ara yağmurlu havalar ama...

@Carlos

Diğer Abiler derken www.pedalsesi.com/ps deki gruptan bahsediyorum. Orda Ankaralı ekip toplanıp geziler düzenliyor. Ben hafta sonları çalıştığım için takılamıyorum ancak sen irtibata geçebilirsin.

Hadi yağmurdan da vazgeçtik de ramazan ayının geçmesi lazım. Millet aç susuz zor pedal çevirir. Ancak bir organizasyon olduğunda sana da mutlaka haber veririz. Yada kendin siteden takip edebilirsin. ..

Selam Ankaralılar,
2 aydır bisiklete biniyorum bu yüzden kendimi hem çok iyi hem de çok kötü hiisediyorum. İyi hissetmem bisiklete binmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu keşfetmiş olmamdan; kötü hissetmem ise bu güne kadar bisiklete doğru düzgün binmemiş olmam. Herkes istekli tura çıkmaya ama ortada pek bişey yok galiba. Ben organize edeyim desem komik olur.Tecrübeli arkadaşlar !hep Antalyalıların fotolarına mı bakıcaz yav düzenleyin bi tur gelelim Ramazanda kısa olur, hem bizim gibi yeniler için de iyi olur, bir de benim bacanak var o da bisiklet sevdalısı oldu oda gelir. Hadi ya gidelim bu pazar

Tekrar selam bugun Gazidekı Gudakın bısıklet bolumune uye oldum artık turları sabırsızlıkla beklıyorum.. :)

Valla ben de istiyorum ama daha hiç uzun bir tura çıkmadım, sen tecrübeli misin Cemil kardeş ? Ayrıca nerelere gitmeyi düşünüyorsun ?

@mcaliskan23

Ramazan dolayısıyla biraz bekliyoruz...
Yoksa bende can atıyorum ama tek başımada gitmek istemiorum... bütün grubu toparlarız hava nasıl olursa olsun gideriz :p

@omerz

Hayırlı olsun artık gezilere berber gitcez he :)
Salı günü geldin mi sen toplantıya...?

Carsamba uye oldum bu haftayı kacırdık maalesef onuzmudekı salı kesın oradayım derslerle cakısmassa :)

Geri