Scudo Sports

Ankara

@tolgayuksel

Selam Tolga. Turlarda seni de aramızda görmek isteriz.

Scudo
merhaba! bisikletçi değilim ama ben de ankaradayım. hatta burak ben gazi anadolu lisesi mezunuyum :)

• Beğen
Tepkiler: BuRroM
merhabalar, ben mustafa.
bisiklet konusunda tecrübeli ankaralı arkadaşlar,
yeni bisiklet aldım. odtü, incek gölbaşı civarı geziyorum ama daha fazla açılamadım. havalar daha da kötüleşmeden bir hafta sonu öncülük yapsanız da hem tanışsak hem de gezsek. valla daha lastik değiştirmeyi bile bilmiyom. medeni cesaretim ve bilgim olsa şurda toplanalım diyecem ama yok iştee. ayrıca ben keçiörende oturuyorum. oralarda oturan, gezen varsa takılmak isterim.

güzel cevaplarınızı bekliyorum.

@zeke
hoşgeldin:) bu arada isim neydi belki tanıyorumdur? ama sanırım sen benim geldiğim sene mezun oldun:)

Ankara mavi bisiklet turuna katılacak arkadaşlar var mı acabaa?? katılacak arkadaşlarla msn den görüşebilir miyiz? hem tanışırız belki orada?:) buraktkkdd@hotmail.com

merhaba arkadaşlar,ben de Ankaradayım..Beni de yol arkadaşı olarak kabul ederseniz memnun olurum,ağlayıp sızlanıp sizi yarı yolda bırakmam:)

@BuRroM
Var var olmaz mı:) Ben Ankara dan Dinçer,ben de yeniyim forumda..Ben de diğer arkadaşlar gibi marka model,alet edevat anlamam fazla ama en az onlar kadar seviyorum bisiklet sürmeyi.Cebeci de oturuyorum,sabah erken veya gece sürüşlerine katılabilirim.kendinize iyi bakın,pedala kuvvet

@BuRroM

adım çağrı ben 2003'te mezun oldum sanırım. tam hatırlamıyorum :)

@BuRroM

Selam Burak. Cuma günkü etkinliğe katılmayı düşünüyorum hatta ben de başka bir forumda konu açmıştım. (link) adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsin. Ben de orda katılacak arkadaşları sordum. Burası Ankara Ekibi. Burda ayarlayıp çıkıyoruz gezilere yada etkinliklere. Sen de katıl aramıza sayımızı artırıp çıkalım yola...

tamam.. şu aralar babamlardan izin alma aşamasındayım:) umarım başarılı olurum:D aslında annem çok sıcak bakıyo(kendisi numune hematoloji bölümü sorumlu hemşiresidir yani tam ona göre aslında o da katılmak istedi ama bisiklet süremiyo:)).. ama babam biraz soğuk nedense.. bu arada tur kayıtları nerede yapılacak?( kızılay da mı? lütfen mavibisiklete bakındemeyin çünkü anlamadım. yani güzergah belli ama neresi başlangıç? eğer baruthane kavşağı(sanırım adı buydu:)) başlangıçsa orası neresi?:))
son olarak pedalsesi açılmıyor bende?

@BuRroM
Site bakım aşamasında şu sıralar. Ben de bazen açamıyorum. Abdi İpekçi Parkı sıhhıyedeki büyük parkmış. Hani Sağlık Bakanlığı'nın yanındaki. Saat 14:00 da orda olursan kayıtlar yapılıp başlanıcakmış... Görüşmek dileğiyle. Görünce beni tanırsın dimi. Kendini tanıtırsan bisikletforumdan diye tanışmış oluruz. Görüşmek dileğiyle bye...

tanırım sanırım:) yarın görüşürüz orada artık.. herkese selamlar..

Selamlar...
Yarışmaya Ankara'dan katılıyorum. :) 21 Yaşımdayım MTB'ciyim. Haftada 100 Km falan yapıyorum.

Lakin şu an yurtdışında (Finlandiya) olduğum için antremanlara ara vermek zorunda kaldım.

Şu an Salcano NG600 var ama Ankara'ya dönünce Corratec motion'a (veya o ayar bir bisiklet) upgrade yapma düşüncem var. Bu sebeptendir ki foruma takılmaya başladım.

Sizinle iyi vakit geçirmeyi ve faydalı fikir alışverişlerinde bulunmayı umar, saygılar sunarım...

Erkut abi aramıza hoşgeldin ben bu forumda çok eğleniyorum umarım sende eğlenirsin bu arada bisiklet seçimlerin çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Erkut Yiğit
hoşgeldin... inşallah forumda iyi vakit geçirir bilgilerini pekiştirir hayal ettiğin bisiklete en kısa zamanda kavuşursun...(biraz garip oldu hayır duası gibi ama olsun:D)

Çok teşekkür ederim... Hayal ettiğim bisiklet cannondale revolution team ama çok pahalı yaw inşallah ileride güzel bir işimiz ve vaktimiz olur da bu hayali gerçekleştirebilirim :) Ama şimdilik salcano'dan corratec'e geçme upgradei hacı murat'dan doğan slx'e geçmek gibim bişi olacak :) Herkese mutlu sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: lapciko
Selamlar... Erkut / Bilkent Turizm İşl.'de okuyorum. Ama şu an değişim öğrencisi olarak finlandiya'dayım. İkinci dönem Bilkent'de mtb grubumuzda sadece 7-8 kişi olduğundan diğer üniversitelerin klüplerine de açılacağım.

İkinci dönem aktif olarak görüşmek dileği ile...

@erkuty

Gel gel, buyur bize de gel bekleriz. Biz Gazi Üniversitesi Bisiklet birimindeyiz. Belki bir gün büyük, güzel bir organizasyon yaparız bütün ünversitelerden kulüplerden bisikletli arkadaşlarla. Böyle sıra sıra gezilere gideriz...:rolleyes: İnşallah diyelim...

Geri