Scudo Sports

Ankara

@mr.hyde

Herkes tatilde veeya ailesin yanında oldugu için herkesin geri dönmesini bekliyoru o zaman sürekli turlrımız olucak ama şimdide turlar yapılıyor...

Scudo
arkadaslar ben bi şey sorucam ankara dan günü birlik nerelere gidip gelinebilir gidenler tecrübelerini paylaşabilir mi max. 150 km gidiş dönüş olacak şekilde . bu arada eymir gölü mogan gölü bayındır barajı kurtboğazı barajı hariç çünkü bunları yaptım ve çok da iyi oldu

Selamlar ben de Ankara'dan Evren. Şu an için Ankara dışındayım ama umarım en kısa zamanda beraber turlayabiliriz. Başlıktan haberdar ettiği için de trinitrotoluen'e teşekkürler. =)

@XES

Önemli değil ne demek hem bizde yeni bisikletçilerle tanışıp ankarada büyük bi grup kurmak istiyoruz :)

@SBF

Kazan'a Kızılcahamam'a gidip dönebilirsiniz. Kızılcahamam biraz uzun olur gerçi orda bir gün kalmak gerekir. Sonracıma Çubuk-2 barajının orda Karagöl var. Orayı tavsiye ederim. İyi bir deneyim olmuş olur ;)

@superonlayn

Hadi yaa. Tüh!! Nasıl üzüldüm o sucuklara bi elimi değemedim, mideye yuvarlayamadım yaaa... Ahh ahhh. Bensiz nasıl eğlenirsiniz. Ayrıntıları Emre anlattı. Yavuz Abi üşenmemiş çaydanlık, ocak fln getirmiş çay keyfi yapmışsınız bensiz ühhüüüüüü:(

@XES

Hadi bakalım hayırlısı. Bu arada Tri (mesut) ile aynı kulüpteyiz. Onunla tanışırsan benimle de otomatikman tanışmış olursun. Haddi görüşmek dileğiyle...

@XES

@KevSerSeri

Walla Evren kusura bakma senide böyle bir tehlikenin içine atıyorum...
Kewserle tanışma tehlikesi büyük bi tehlikedir umarım çok fazla konuşanlardan nefret etmiyosundur ama kewseri tanıdıktan sonra......

Neyse daha fazla bişi sölemiyim yoksa kewser yakar beni walla :)

@trinitrotoluen

De geth manyak ne konuşması kelime bile çıkaramıyorum artıkım. Sesim kısıldı pztsden beri bööyle. Napıcam ben şimdi yarın haaa. Nası duyurcam sesimi tüm Türkiye'ye. Ühüüüüüü:(

@KevSerSeri

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KEVSERSERİ İYİ YOLCULUKLAR VE DHA BAŞKA YERLER OLURSA UZUNLUĞUYLA BERABER HABER EDERSEN SEVİNİRİM KAZAN A GİTTİM KURTBOĞAZINA GİDERKEN GERÇEKTAXEN YOL VE ÇEVRE ÇOK GÜZELDİ

@KevSerSeri

Sen ve konuşmamak ne kadar zıt kelimeler :D

Neyse yarınki programda başarılar mesaj atcam söz :)

@trinitrotoluen

Eyvallah Mesutcum smslerini esirgeme tabi şu şeker arkadaşından ihih:p

@EvliyaÇelebi

Slm Mustafa bilgileri aldım. Birazdan yazıcam umarım gidersin, ben de gelmeye çalışıcam ama bakalım...

Yarış Batıkent'te Adnan Kahveci parkının arka tarafında yapılıyor pazar günü. Adnan Kahveci parkı carrefourdan girince Batıkent'e direk gidersenız 5inci göbekteymiş. Haberiniz olsun. Ben de gelsem zaten sora sora bulurum:)

@spawn

Ya ben sana hep gel gel diyorum. Boşuna mı. Bak kaçırdın yarışı. İzlerdik, desteklerdik ne güzel... Hem turda düzenleyemedik sizlerle uzun süredir :(

Merhaba arkadaşlar ben de Tolga, Ankaradan haftasonları yapılacak turlara ve haftaiçi akşam yapılacak kısa turlara seve seve katılırım. Bize buraya yöndendiren trinitrotoluene teşekkürler.

tanışmak ve birlikte pedallamak dileklerimle:)))

@KevSerSeri
valla yavuz abiyi biz o kadar destekledik olmadı çabuk elendi:eek:

Ya ben gelemedim izlemeye de ondan. Ben olsam coştururdum ortalığı. I say vız you say yavuz diye tezahürat yapardık hahaha:) Neyse bir dahakine inşallah diyelim...

Geri