Scudo Sports

Ankara

Scudo
Slm Arkadaslar Benİm Aİlem Bursada Ben Ankarada Bİlkentte Okuyorum TaniŞalim KaynaŞalim Pedallara Asilalim:):):):):)

merhabalar
ben ankaradan mustafa.
ankaradaki arkadaşlarla tanışıp turlara katılmak isterim. goldenskull arkadaşım pazar günleri ne zaman ve hangi güzergahta turluyorsunuz. müsait olduğum günlerde bende size katılmak isterim.

Az kaldı arkadaşlar ben ankaray önünce hemen turlara başlicem ama sizde başlayın şimdiden tur yapmaya :)

Bızde Ankaradayız 2 kısıyız turlara katılmak ıstyoruz ancak daha once hıc tura katılmadık hergun ortalama 10-15km bısıklete bınıyoruz. Tanısmak ısterız. Sevıglerle :)

ben katılmak isterim turlara:) yav doğa gezisi yapsak olmaz mı? yani ne bilim ankara trafik malum.. öldürüyo beni..

Selam arkadaşlar...
Mesut, Erhan ve ben Gazi Üniversitesi bisiklet kulübü üyeleriyiz. Ordan tanışıp kaynaştık anlıyacağınız. Eylülden itibaren 15 günde bir pazar günleri düzenli gezilerimiz oluyor zaten. İsteyen bu gezilere bizlerle katılabilir. Ha bunların dışında da bir yerlere gittiğimiz hatta gece turları düzenlediğimiz de oldu (arkadaşlar Ankara'da iken)... Onun dışında pedalsesi sitesinde Ankaralı bir grup var. Bu ara onlarla çok takılıyorum. Her hafta sonu düzenli gezileri oluyor. Bu önceden duyuruluyor. Nerde buluşulacağı, nereye gidileceği. Eğer size uyduğunu düşünüyorsanız, siz de bizlerle birlikte her hafta sonu gezilere katılabilirsiniz. Örneğin bu pazar günü Batıkentte bisiklet yarışı var. Ekipten Yavuz abi de yarışa katılacaklar arasında. Zorlu bir parkurmuş sanırım. Sizler de isterseniz o yarışı izlemeye gelebilirsiniz. Böylece tanışmış da oluruz. Mangallı Göksu turunu okuduysanız, geçtiğimiz hafta iki yeni üyenin de aramıza katıldığını görürsünüz. Hadi bakem görüşmek dileğiyle...

@BuRroM

Doğa gezisi derken neyi kastediyorsun. Mesela yakın bir yer ise Eymir yada Mavigöl gibi. Oraya varmak için de belli bir süre trafiğe katlanmak zorundasın. Önümüzdeki günlerde Kızılcahamama gidelim diyoruz. Kendine güveniyorsan ona da gelebilirsin tabi...

@omerz

Olur olur. Öncelikli olarak kısa soluklu turlarda kendinizi bir denersiniz. Mesela bu hafta biri katıldı bize. İki senedir bisiklete binmemiş. Biraz zorlandığını söylese de ta Dikmen'den Göksuya bizlerle birlikte gelip döndü. Elbette sizler de yapabilirsiniz...

@beykan

Beykan seninle zaten tanıştık. Geçen msn de baya bir muhabbet ettik.
Ankara'ya geldiğinde senin şu bisiklet işini de halletmeye çalışalım tamam mı...

Ha bu arada Ankara'lı tayfa ben Gazi Üniversitesinde fizikte yükske lisans yapıyorum. Aynı zamanda dersanede hocayım. İşte böyle boşluklarda da kaçıp kaçıp geziyorum... İnşallah bu sene yoğun tempoda çalışırken bisiklete vakit ayırabilirim...

Merhabalar

Kvserde yazdıysa bizde yazalım bari:) Bende muhtelemen turların büyük bir kısmında kevserin geceleri konuşmalarıyla uyumakta zorluk çeken bir ankarlıyım:) genlde uyusam uyur numarası yapsamda kevser uyandırırı:)) haksızmıyım kevser:) neyse

Arkadaşlar hazır burda ankaralıları yakalmışken. Arkadaşlar Ankara tabanlı olan bir tur organize edilmiştir.

9-10 Eylül 2006 tarihlerinde Tuz gölü üzerinde bisiklet turu ve offroad heyecanı : bknz: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=5053

Başlangıç ankaradan yapılmakla beraber kapadokya civarındanda bisikletci dostlarımız organizasyona katılacaktır.Ayrıca çeşitli doğa sporları ve gezi dergilerinden editörlerde bu organizasyonda bizim yanımızda yer alacaktır.

Özellikle ankarada olupta bu tarihlerde müsayit olanları bu konuya bir göz atmaları için uyarıyoırum.Ayrıca türkiyenin her tarafından katılımcılarıda davet ediyorum.

Görüşimek üzere.

• Beğen
Tepkiler: candede
merhaba kevserseri,
ben ankaradan mustafa. batıkentte bu haftasonu yarış var demişsin. acaba yerini ve zamanını söyleyebilir misin? ayrıca bende sizinle haftasonu gezilerine katılmak isterim. ne zamanlar hangi güzergahtasınız? selamlar

@muratcan_x

Hehehe bak bunda çok haklısın. Suçu biraz da kendinizde arayın ama. hep bana yükleniyorsunuz. Siz beni rahat ettiremiyorsunuz demek ki ben de uyuyamıyorum. Sonra ona buna sataşıyorum... :)

@EvliyaÇelebi

Memnun oldum Mustafa.Elbette bzilere katılabilirsin...
Batıkentteki olay hakkında tam bir bilgim yok. Ama öğrenince sana cvp yazarım... Eğer yetişebilirsen yarın Ankara'dan bir grup Kazan'a kadar gidip dönecekler. Toplam yol 120km. Ben grip olduğum ve halsiz hissettiğim için buna katılamıyorum. Arkadaşlarla irtibata geçmek istersen (link) adresinden bilgi alabilir ve tura yetişebilrsin. Zaten bu ekipteki arkadaşlar pazar günü Batıkent'teki faaliyeti de izlemeye gidecekler. Onlara da sorabilirsin..

@KevSerSeri
tur bitti valla kevser,bu arada sucuklarda bitti:D toplamda ben 128 km yaptım..
diğerleri ne durumda bilmiyorum..
Aaaggh...

Benim ismim Şifa, Hacettepe Üniversitesindenim. Çok iyi olmayan bir bisikletim var, kız arkadaşımın zorlamasıyla almıştım, alalı 4 ay kadar oldu, ama şimdi bu işi acayip sevdim, artık okula bisikletle gidip geliyorum, bir de fırsat buldukça yakın çevreye gidiyoruz kanka Derviş ile. Bir defa Sivrihisara'a bir kere Gordiyon'a bir de geçen hafta Karagöl'e gittik. Bakalım fırsat olursa belki yarım karadeniz turuna çıkıcaz ama galiba benim zamanım uymayacak. Kanka ise şimdiden yarım Ege turu yaptı bile. Umarım tanışır beraber de birşeyler yaparız.

Herkese iyi sürüşler.

@pembe_panter

Elbette tanışırız... hep baraber çıkarız gezilere ben 10 gün sonra flan geleceğim ama şuan ankarada olan ve haftasonları tura çıkan arkadaşlar var ben gelmeden tanışın ben gelince bida tanışırız :)

açmışssınız böyle bir köşe iyi de etmişsiniz..merhaba demek gerekir...umarım bir gün turlaşırız...

Geri