Scudo Sports

Ankara

Arkadaşlar 1-15 Temmuz Arası birgün ankaradan konyaya gitmeyi düsünüyorum biraz erken belki ama belki eşlik etmek isteyen olur - Bu Tarihler izinli olduğum tarihler arasında seçim size ait ayrıca gidilecek şehride değistirebiliriz-

Scudo
Merhaba, ortalama hız, konaklama durumu, kondisyon durumunuz, ne tür bisiklet (yol/dağ vs), amaç (spor/gezi) vs ayrıntılı bilgileri verebilirseniz katılma ihtimali olabilecek arkadaşların kafasında canlanabilir biraz, ona göre karar verebilirler...

aslında ben acemiyim bisikletim dağ bisikleti amacım gezi 1 senedir düzenli bisiklet kullanıyorum uzun yol tecrübemde yok ama yakın şehirlere acemilerinde gidebileceğini düşünüyorum.Tecrübeli arkadaşların katkılarını bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: orhantozun
Kaç km?
Kaç günde düşünüyorsunuz?

arkadaşlar forumda ilk 1 dakikam ve buda ilk mesajım :)

adı gecen yeni mağazayıda, ismi gecen arkadaşıda rastlantı olarak bu gün tanıdım
bence ankara gibi bisiklet dedinmi neredeyse imkansızlıklar şehrine en azından konuya vakıf birinin daha dahil olması sevindirici.
her ne kadar yanında konuşurken fazlaca eski ve acemi kalsamda sıkılmadan tekrar ve tekrar sabırla bilgilendirmesi ve müşteri olmadığımı bilsede gösterdiği arkadaşlık ve ilgi sebebebiyle kendisine tekrar teşekkür ederim.
sonuçta Ankarada lale sokakta böyle bir yeri işler durumda tutması için desteğe ihtiyacı olacak. Umarım herşey istediği gibi olur. :)

abiler ben çok yeniyim ama bu iş için çok da hevesliyim en kısa zamanda bi yarış bisikleti alıp size katılacağım tabi beni de aranıza alırsanız

arkadaşlar bende 4 yıldır Ankaradayım. İzmirden geldim forumu incelediğimde anladımki bayağı bir eskide kalmışım :). Ankaraya geldiğimden beri bisikletim yatıyor fena bir alet sayılmaz ama 4 yılın getirdiği yük benim üstüme iyice çökmüş olduğundan eskisi kadar güvenli konuşamıyorum. Eğer cumartesi öğlen yola çıkmalı ve bir gece konaklamalı, siz yeni sporcu gençler ve eski toprak fişekler gibi tempo ve antreman gibi değilde daha düşük tempolu fakat 40 50 km parkurlarda (özelliklede orman içi gibi ) gezi amaçlı bir program ayarlamak isterseniz katılmaktan çok keyif alırım. Mutlaka bir araya gelmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Bu arada ben keçiörende oturuyorum bana yakın arkadaşlar varsa görüşelim Bağlum tarafında falan iyi rotalar olduğunu duydum bir dolaşır geliriz.

foruma yeni girdiğim içinde Herkese Merhaba .:p

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
ozan gel kanki beraber takılalım biz senle göbeği yaptırdıysan

Mustafa artık haftada bir gün filan çıkıyorum..Malum ÖSS yaklaştı, ÖSS kasıyorum:p ..Pazar günü uyarsa bi ODTÜ filan yapalım ne dersin?

slm, Ankara Konya arası 250 Km civarında. Siz bu yolu bi seferde mi gitmeyi düşünüyorsunuz? Daha açıklayıcı bilgiler verirseniz eminim özellikle Ankara'da oturan forumcu arkadaşlarımız katılmak isteyecektirler.

slm.arkadaşlar
hafta içi veya hafta sonu uzun soluklu sürüş yapan arkadaşlara katılmak isterim,şuana kadar 65km yaptım, ayak bağı olmayacağımı düşünüyorum, eryamanda oturuyorum haber bekliyorum;
mümkünse birgün önceden.

meraba öncelikle bende batıkentde oturuyorum ortalam temponuz kaç bisikletiniz yolmu dağ mı

merhaba,hoşgeldiniz!forum çok faydalı,hangi bisiklet sorusu yakında yanıt bulacak eminim.forumdaki yazıları okumak ve tavsiyeleri göz önünde bulundurmakla çok kısa zamanda bir fikir oluşuyor:)

@maxx75

Öncelikle Merhaba hoşgeldiniz...Birgün beraber binmek nasip olur umarım...Bende Keçiören-Kuçcağız'da oturuyorum...Siz tam neresi keçiörenin?

Merhaba Arkadaşlar.Bende eryamanda oturuyorum.Haftasonları anteraman turlarınıza katılmak istiyorum.

Arkadaşlar, çoğu insan Öss'ye çalışıyo, henüz öyle tamamen organize olunmuş bi antreman turumuz yok..
Ama Mustafa, sanıyorum hergün, okul çıkışı biraz takılıyor, onunla konuşursanız onunla antreman yapabilirsiniz..:)

:)

Össden sonra herhalde organize olunur.Malum benimde finaller başlıcak.İnş yazın organize olursanız aranıza katılmayı çok isterim.

herkese merhaba, ben Ömürcan, bende foruma yeni katılıyorum ve cebeci tarafında otururyorum, scott aspect 50 bisikletimi bu sabah aldım ve 2 arkadaş direk odtü ye gittik, inanılmaz keyif aldım ama bende en az 7-8 senedir 2 tekere binmemiştim, soluğumu kesen yerler oldu ve kıç ağrısı oldu bide :) ama gördüğüm oki yakın zamanda toplarım ve 20-30 km lik düşük-orta performans düz yollara çıkabilirim yada xc yapabilirim. forum çok sıcak görünüyo umarım ilerde kurulacak arkadaşlıklarda öyle sıcak olur :)

Geri