Scudo Sports

Ankara

@Bulunmaz

Biz haftasonu, haftaiçi ne zaman fırsat bulursak uzun turlar yapıyoruz, (havaların durumuna göre!) senin de katılmanı isteriz.

En kısa zamanda uzun bir tur ayarlıyacağım, haberdar ederim, sizi de bekleriz.

Scudo
@Bulunmaz

Hafta içi öğeleden sonra incek yolunda performanslı sürüş yapıyorum top 40 km. Çok az eyimli yerler var ama genellikle düz yol

@yighitjan

Hafta içleri pek çıkamıyorum malesef..:(

@hakan baba

Teşekkür ederim, haberini bekliyorum..:)

@HaliliOzturk

Benim de son anda oldu haberim taşınırken:p :eek: ..Banada süpriz oldu yani anlıyacağın abi:) ..
'memocy' ile irtibata geçicem yakın zamanda, teşekkür ettim..:)

aramıza hoş geldin burcu
doğru bir karar
şu an türkiyenin en büyük bisikletforumundasın
her türlü sorularına cevap bu sitede seni bekliyor
keyfini cıkarmak sana kalmış

Burcu hoşgeldin, bu siteden çok şey öğreneceğine eminim, çünkü ben de bisiklet almadan evvel siteye hatim indirdim :)
Fakat işin kötü yanı, mükemmel bisikletleri ve komponentleri görüp, tanıdıkça bisiklete ayırmayı düşündüğün bütçe giderek artıyor :) Bir de bakmışsın aklında hiç olmayan rakamları bisiklet için ayırmışsın. Kolay gelsin, iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: burcu1985
herkeze çok teşekkür ederim... bi tane bisikletim var ama biraz ilgi istiyor :) lastikleri filan inmiş. havalar ısınınca yaptırıp kullanmaya başlıcağım tekrar... ankaradan bi çok arkadaş var sanırım.. güzel ve eğlenceli vakit geçireceğimizi düşünüyorum.. iyi forumlar herkeze

70-80-90 dediğine göre kendine baya güveniyorsun sanırım? bizle takıl istersen...

Beyler; Aramıza medeni cesaretli bir bayan gelmiş şöyle bi yer açın!! :D :D
Hoşgeldin burcu hanım :)

hoş geldiniz ;
keyif almanız dilegiyle.. kazasız belasız sürüşler dilerim....

• Beğen
@Teberus

Dedigin laf çok dogru forumu inceledikten sonra astronomik miktarlarda bütçe ayırımı yapıyor insan.

Bu arada hoşgeldin

• Beğen
Geri