Scudo Sports

Ankara

Ben de dikmende oturan bir amoeba sahibiyim dikmenin yukarlarına doğru çıkarsanız ve beni de haberdar ederseniz sevinirim. Yalnız muhtemel sorun oluşturabilecek birşey yeni bir kullanıcıyım ama kondüsyonum yerinde. Yardımcı olursanız sevinirim. :) Teşekkürler.

Scudo
Yeni bisikletiniz hayırlı olsun.

Eymir çevresi ve ötesi, ODTÜ, Hacettepe Beytepe ve Bilkent yerleşkeleri arazileri dağ bisiklet sürmek için uygun yerler. Daha sonra Beypazarı, Kızılcahamam, Çamlıdere taraflarını tecrübe etmedim ama duyduğuma ve doğa gezileri yapan grupların fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla bu doğalarda Ankara'ya çok yakın olması nedeniyle dağ bisikleti için kaçırılmayacak yerler. İnşallah oraları da pedallamak nasip olur bana.

Şöyle bir organize olsak Ankara bisiklet severler olarak orada yapılabilecek dağ bisikleti tur ve gezileri için. Her hafta sonu günübirlik veya 1 gece konaklamalı sür sür biteremeyiz gibime geliyor Ankara ilçelerini ve doğasını :) . Ankara'dan da ironman çıkması umuduyla. :D

Sağlıklı ve bol pedallı günler dileğiyle.

:cheer:

Evet Bende Al_adam A Katiliyorum Y682n Bende Tum Bu Rotalari En Az Birer Kez Turladim Ve Gercekten Eglencesi Bol Yerler Biraraya Gelip Turlamak Guzel Fikir Ben Yaris Sezonuna Kadar Pazar Gunleri Musatim Sabah Antrenman Sonra Turlamak Ne Dersiniz ...

Arkadaşlar Öveçler de oturuyorum . Bu soğukta akşam 7 den sonra bisiklet kullanan var mı?

@musaa

selam musa, ben sokulluda oturuyorum.. akşamları genede saat 11 gibi çıkıp 1-2 saat dolaşıp geliyorum.

güzergahım: çetinemeçten mesnevi, ordan tunalıya inip abd elçiliğinin ordan geçiyorum. güvenlikten tırmanıp polisevinin önünden dikmenin sonuna kadar çıkıyorum ve tekrar sokulluya dönüyorum..

yaklaşık 15 km..

istersen bana katılabilirsin..

Hocam nerede buluşalım? birde ben bisikleti alalı 3 hafta oldu.bu yüzden biraz amele gibi giyiniyorum?Sakıncası olur mu senin için

@musaa

estağfurulah.. aşağıda cebim yazıyor. bana msj atarsan akşam uygun bir saatde buluşuruz.. hatda istersen msnde ekle.. detayları konuşalım..

görüşmek üzere

:Dişte sitenin en sevdiğim yönü yeni arkadaşlık dostluklar ve en önemlisi bisikler severleri ve kullanıcıları bir araya getiriyor

Deniz, maşallah her gece iyi turluyormuşsun. Tabrik ederim. Olmazsa Tunalı'dan geçerken bana uğrayın bir kahve içelim :D

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@Teberus

selam serdar abi..

Gelirim tabi ne zaman istersen :)

Selamlar
1 -2 gün önce bisiklet seçimi bölümüne hangi bisikleti almalıyım diye yazmıştım douach a çok teşekkürler bana amoeba hussarı önerdiği için...
Bisikleti kask +eldiven+araba taşıma aparatı+suluk+suluk tutacağı+arka ve ön lambayı+amoeba hussar olarak aldım.

Ankara batıkent deyim...

http://img183.imageshack.us/img183/6059/img0155ww3vk5.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/3888/img0156wr9gy5.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/1153/img0162nq0ap9.jpg

Showdown yeni bisikletin hayırlı olsun.

Bir de koyduğun fotoğrafların forumun sayfa düzenini bozmayacak ebatta olmasına dikkat et, civataların markasını görmesek de olur.

Geçen hafta Geotech marka bir bisiklet aldım ve mesai öncesi erken saatlerde yada akşam saatlerinde katılacak arkadaşlar ile birlikte pedal çevirmek istiyorum. Özellikle Bahçelievler bölgesinde oturan arkadaşlar lütfen yazın

@HaliliOzturk

hehehe :D :D:D:D

Hayırlı olsun sowdown.. güle güle kullan..

Haftasonları uzun, (70-80-90:D KM gibi) tempolu sürüşler yapmak isteyen var mıdır? Ya da zaten yapan?..Ankara'ya yeni taşındım sayılır..:)

• Beğen
Tepkiler: YUNUS TERKİN
Ozan selam

Öncelikle hayırlı olsun, hiç haber vermedin taşınırken, sürpriz oldu.

Sana hemen bir isim veriyorum, "memocy". Kendisine özel mesaj at. Bizim takım kaptanımızdır Mehmet Cemal Abi. Onlarla beraber antrenmana çıkabilirsin diye tahmin ediyorum ;)

Geri